כמו שאמרתי הדיפולט יהיה להגיד סבבה ואחרי זה אני הולך לעשות מה שיותר טוב לנבחרת אם רגוע זה יהיה לטובת הנבחרת אני אעלה רגוע אם נורמאל אז נורמאל אם קאנץ אז קראנץ
עם כל הכבוד רובינו זוכרים את הקראנץ שקיבלנו מהולנד בקדנציה של עופר האם באמת עלינו על הולנד קראנץ אחרי זה רק כדי להחזיר להם? לא
אני לא חושב שזה פוגע בנבחרת בהמשך לא מעט נבחרות שוברות הסכמים ואם אני אשבור הסכם והמאמן שאחרי הוא בחור של הסכמים וירצה לעשות הסכם בעתיד הוא מוזמן להגיד המאמן הקודם היה אדיוט והוא שבר את ההסכם אני לא אותו מאמן הגישה שלי היא שונה
איזה יופי זה שכל 2 עונות מחליפים מאמן וזה לא אותו מאמן כך שהמעשים שלי לא הולכים לפגוע במאמן הבא אלא רק בקדנצית האימון שלי ואני בכלל לא חושב שזה שלא יציעו לי הסכמי רגוע זה פוגע פי
תראה לכל אחד יש גישה משלו בעניין הזה ואני מכבד את שלך למרות שאתה מתעלם מזה שבעולם הנבחרות עושים את זה באופן סיסטמתי ואתה תהיה בפיגור התלהבות לפעמים בגלל זה מול יריבות שעושות את זה ויכולות גם להדיח אותך בגלל האקסטרא הזו.
על דבר אחד אני ממש לא מסכים- שלרמות נבחרת בהסכם רגוע לא יכול לפגוע במאמן שאחריך. אני מבטיח לך וזה מניסיון(אתה מוזמן לשאול מאמני נבחרות אחרים)שיציעו לך אחת לשבועיים הסכם רגוע- אם בחצי מהפעמים לא יבוא לך הסכם ותגיד שאתה מסכים ותעלה נורמל, אתה תעשה את זה במהלך קדנציה אחת של שתי עונות מול שליש מהנבחרות באירופה שהן היריבות הקבועות שלנו.בכולן כמעט יש פורומים ותקשורת כמו אצלנו ויידעו ויזכרו שדפקנו אותם בהסכם רגוע. אתה באמת חושב שהמאמן שאחריך שכן מאמין בהסכמי רגוע אולי ורוצה להשתמש בהם לא עלול לקבל נקמה מאחת הנבחרות שעשית להן את זה? או שאפילו לא נקמה- סתם יענו לו שאין להם אמון בהסכם איתנו כי דפקנו אותם כבר פעמיים נניח?או שהם לא יציעו בכלל כדי לא לקחת סיכון למרות שהמאמן הבא כן רוצה שיציעו לו?
לפי דעתי גם בגלל הסיבות הנ"ל וגם בגלל רמת הרפש שיטיחו בנו בכל פורום של מדינה שתעשה לה את זה ושתפגע בשם שלנו- ממש לא בסדר לענות כן ואז לרמות. עדיף כמו שכבר אמרתי- לא לענות אם אתה לא מעוניין ואם אתה כן לענות שכן ולהנות מזה.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...