BuzzerBeater Forums

Poland - II.3 > Sezon 18

Sezon 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200453.95 in reply to 200453.94
Date: 2/5/2012 5:11:11 PM
Overall Posts Rated:
2020
No to kolej na moje trzy grosze;)

Jak to ktoś gdzieś tam pisał na czacie, by awansować do I ligi pierw trza wymodlić aby spadkowicz z I ligi nie miał aspiracji do jej powrotu... Bo jeśli je ma, to na ogół szary II ligowiec stoi na straconej pozycji.
Jednak wyniki F1 każą mi patrzeć na awans innej drużyny (niż spadkowicz z I ligi) w jaśniejszych barwach.

Ja osobiście w tym sezonie jak i w poprzednim nie miałem parcia na awans, jednak czas na zmiany;) Wyniki Silesi ( mojego odwiecznego rywala z III ligi) dają na to kilka promyków nadziei.

Czekam jednak na aktualizacje pensji i nowe zespoły, i wtedy pomyślę czy nadszedł ten sezon...

Ps Graty Mr.Prezidento mimo że na początku zaliczyłeś dwie porażki (które trochę mnie zdziwiły) szybkie korekty pozwoliły na w miarę spokojny awans. Szybko tu jednak nie wracaj jak co;)

A naszej podobno najsłabszej lidze życzę ciekawego następnego sezonu;)

Żyj i pozwól żyć innym.
This Post:
00
200453.96 in reply to 200453.95
Date: 2/6/2012 2:06:36 AM
Debeściaki
II.3
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
BMP 666
Ja na ogół unikam forum, jednak na podsumowanie sezonu się skuszę:)

W sumie sezon dla Debeściaków udany, jako że zespół się utrzymał. Jednak pozostał mi pewien niesmak, mam wrażenie, że kilka spotkań mogłem zagrać inaczej (zarówno ustawieniem jak i entuzjazmem) i PO w zasięgu ręki. Co utwierdza mnie w przekonaniu, że dalej nie ogarniam tej gry. Trochę obserwacji najlepszych zespołów na pewno nieco mnie oświeciło i mam trochę przemyśleń, więc może w następnym sezonie będzie lepiej.

Gratuluję zwycięzcy - muszę przyznać, że na początku mojej gry w BB przeglądałem intensywnie wszelkie fora w poszukiwaniu informacji dotyczących taktyk, treningu, itp itd, i z zachwytem i czytałem wpisy niejakiego Mr.President_ELIT, który już wtedy odnosił sukcesy i cieszył się autorytetem wśród innych graczy. No a w tym sezonie przyszło mi zagrać w nim w jednej lidze:)
Pozdrawiam Mr.President i życzę dalszych sukcesów!

Ligowym rywalom życzę powodzenia w drafcie(ja tradycyjnie nic nie dawałem, więc będzie bieda) i do zobaczenia w następnym sezonie.