Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα, σήμερα έχω χρόνο να δώσω τα προγνωστικά μου. Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά, η ομάδα έχει το όνομα του γιού μου :)
Chicago BC- PRASINOI
Σπουδαίο παιχνίδι, το κορυφαίο της ημέρας μαζί με το Inuvik-BROLA. Καλύτερη ομάδα το Chicago BC, ειδικά αμυντικά σπάει κόκαλα. Μόνο η έδρα με φοβίζει, οριακά προς νίκη του Chicago.
Athens Lions- Panathinaikos-1908
Ισοδύναμες ομάδες, τα πάντα θα κριθούν στην τακτική των δύο ομάδων. No Bet.
AEK Athens- LEPANTO FISHERMEN
Η πατρίδα (Ναύπακτος) θα φτάσει εύκολα πιστεύω στη νίκη.
I.C.I. BC- SVIM 2009
Ο SVIM 2009 μαζεύει λεφτά απο έσοδα και κύπελλο, ο I.C.I. BC μαζεύει νίκες και θα κάνει μία ακόμα απόψε.
Inuvik Club- BROLA
Απο τη μία η εξαιρετική άμυνα του BROLA, απο την άλλη η εξαιρετική επίθεση του Inuvik Club. Αν οι δύο ομάδες επιλέξουν τις συνήθεις τακτικές τους, τότε θα έχουμε ντέρμπι. Οριακά λόγω έδρας πάω υπέρ BROLA.
monarxes- lokros
Θεωρώ καλύτερη ομάδα τους monarxes, αλλά σήμερα πιστεύω ότι θα κερδίσει ο lokros.
Tiptoners- nikolas2007
Δεν είναι ομάδα για τόσο χαμηλά οι tiptoners και πιστεύω ότι σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη μέσα στην έδρα μου. Θα προσπαθήσω να τους δυσκολέψω με κάποια τρικ, αλλά είναι δύσκολο να φτάσω στη νίκη.
OLYMPOS.BC- Athens Lambs
Το είχα γράψει στην αρχή της σεζόν, ο OLYMPOS.BC ήταν στον όμιλο μου παλαιότερα στην ΙΙΙ. Απο ότι έμαθα παράτησε το παιχνίδι, οπότε είναι ευκαιρία για τους Athens Lambs να φτάσουν στο 5-5 απόψε.