BuzzerBeater Forums

Magyarország - II.4 > 19.szezon

19.szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208493.95 in reply to 208493.89
Date: 2/29/2012 2:41:12 PM
Overall Posts Rated:
00
nem akartam én veszíteni, de inkább beáldoztam ezt a meccset (egyébként szerintem ha teljes csapattal állok ki, akkor is megvertél volna), minthogy besokaljon pár játékosom a játszott percekkel
az előző hosszabbításos vereség sokkolt inkább... :( na meg a fault-arányok...

This Post:
00
208493.96 in reply to 208493.95
Date: 2/29/2012 4:21:00 PM
Overall Posts Rated:
310310
Hja, nem is néztem a perceidet a szombati meccsen, mindenesetre örülök, hogy nálam áldoztad be a meccset, majdnem utolértem Karcagot. Engedhettél volna még 4 pontot ;)

Don't feed the troll
From: JoeBlack

This Post:
00
208493.97 in reply to 208493.95
Date: 3/1/2012 12:19:53 AM
Overall Posts Rated:
411411
hohó új arc a fórumon. üdv az élők világában

This Post:
00
208493.98 in reply to 208493.96
Date: 3/1/2012 12:42:50 AM
Overall Posts Rated:
411411
De próbáld csak meg tönkretenni a klubcsapatok játékát, vedd ki a kupát, BBB-t, tedd lényegtelenné a bajnokság állását (azaz vedd ki a versenyt a játékból) és itt maradtok négyesben kaygee-vel, Wolverine-nel, meg Dzsevasszal.
Félre ne értsétek, én tisztellek titeket azért, amit tesztek, csak néha tényleg úgy érzem, mintha ledegradálnátok azokat, akik csak a klubcsapatukkal foglalkoznak, pedig szerintem ti is úgy regisztráltatok, hogy a klubcsapatotokat akartátok minél jobbá tenni és csak később jött meg az érdeklődés a válogatott felé.

engedd meg, hogy itt reagáljak, nem akarom szanaszét offolni azt a szobát!

pfff.... nem örülök neki, hogy bekerült a nevem a felsorolásba, de ha már így alakult akkor had írjam meg a véleményem. véletlenül se degradáltam le sosem, és nem is fogom ledegradálni azokat, akik nem foglalkoznak a válogatottal, és az eredményeivel. nekem az utánpótlás nevelés együtt jött a regisztrációval, szóval nem mondható, hogy ez idő közben alakult ki. de én alapból így fűszerezem a játékot, nekem ez egy plusz kihívás, olyant csinálni amit más nem akar, illetve nem tud. majd ha az lesz a célom, hogy BBB-t nyerjek, akkor majd azt fogom megnyerni. most olyan játékosok kinevelésében élem ki mazochista, szadista hajlamaimat, ami egyedi lesz a játékban. de sose várnám el kötelezően senkitől sem, hogy ezt utánam csinálja. a szememben nem lesz egy ember sem kevesebb, mert nem csinálja, max a saját csökött fejemben úgy gondolom, hogy én annyival ügyesebb vagyok, hogy + ezt is meg tudom csinálni.

This Post:
00
208493.99 in reply to 208493.98
Date: 3/1/2012 3:42:59 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ne haragudj, hogy bekerült a neved, de ha ez vigasztal, azért került be, mert ti teszitek a legtöbbet a válogatottakért, és abban az értelemben írtam rólad, hogy valószínűleg akkor is játszanál tovább, ha nem lenne klubcsapatod, csak a válogatott. És nem azt írtam, hogy ti mindenkit lenéztek, csak hogy néha úgy érzem, mintha kicsit könnyen lenne az ember a szemetekben (főleg Giláéban) szemét, vagy hülye, csak azért mert nem érdekli a válogatott.
No még egyszer bocsi, nem foglak többet említeni a hasonló felsorolásokban.

Don't feed the troll
This Post:
00
208493.100 in reply to 208493.99
Date: 3/1/2012 5:39:49 AM
Overall Posts Rated:
411411
nem haragszom, csak próbálom megvédeni magam. az én szememben sok mindenki szemét lehet bizonyos dolgok miatt, de azért tuti nem, mert valaki foglalkozik vagy sem a válogatottakkal. ha visszaél a bele fektetett energiámmal, időmmel, jóindulatommal, akkor viszont az a valaki az én szememben viszont szemét, akár a válogatottakról van szó, akár klubcsapatokról akár bármi másról.

This Post:
00
208493.101 in reply to 208493.100
Date: 3/1/2012 6:07:14 AM
Overall Posts Rated:
310310
De miért kéne védened magad? Nem vádoltalak én semmivel, nem mondtam, hogy rosszul csinálnál valamit, azt meg végképp nem mondtam, hogy szemét lennél.
Csak elmondtam a véleményem a válogatottakról, meg néhány ember felfogásáról (de abban sem igazán rólad volt szó), de azt sem bántóan írtam, legalábbis nem úgy akartam, csak egyszerűen ilyen a stílusom. Viszont már annyian kezdenek megsértődni rám emiatt, hogy lassan be is fejezem a fórumozást (legalábbis ebben a témában) és maradok a Gilával való pm-ezésben (ő már úgyis megszokta, hogy leugatom pm-ben, ha szerintem hülyeséget mond:P), más esetben meg inkább megtartom a véleményem.

Don't feed the troll
This Post:
00
208493.102 in reply to 208493.101
Date: 3/1/2012 6:17:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
én sose fogok megsértődni rád, vagy ha igen, tuti nem ilyen apróságért.

de abban sem igazán rólad volt szó

azt ugyebár így leírva én nem tudhatom, oda került a nevem, így rám vonatkozik ugyan úgy mint mondjuk gilára! ha te ennyitől befejeznéd a fórumozást, gondold bele magad az én helyemben. minden héten két ilyen témában oszt a nép, csak tudnám mi a fenéért, amikor nem bántok szinte senkit sem soha ha rólam van szó, ne tartsd meg a véleményed, az más kérdés, hogy pm-ben bizonyos dolgokat szívesebben beszélek meg mint egy nyílt fórumon. ha úgy érzed írhattál eddig is, és írhatsz ezután is nekem nyugodtan. bírom mind a pozitív mind a negatív kritikát. csak ugyebár nem tartozik mindenkire mindig!

This Post:
00
208493.103 in reply to 208493.102
Date: 3/1/2012 6:29:00 AM
Overall Posts Rated:
310310
A neved egyszer került oda, amikor arról írtam, hogy kik azok, akik sokat tesznek a válogatottakért, ez csak nem baj?
Amúgy nem ennyitől fejezem be a fórumozást, eddig sem voltam valami aktív, ráadásul csak ebben a témában fejezem be, attól még ide, vagy a kérdés és csevegőbe más témákról fogok írni.
Az hogy oszt a nép, teljesen természetes, én pl játszottam egy MMORPG szocioszimulátorral nagyjából hasonló számú magyar felhasználóval, mint itt, ott politikus (pártelnök, országelnök) és újságíró voltam, engem is osztottak, helyén kezeltem a dolgot, amikor sok lett, kiszálltam. Ezt sajnos tűrni kell, mindenki érzi, meddig éri meg neki.
Ha lesz kimondottan rád vonatkozó pozitív, vagy negatív kritikám, azt úgyis pm-ben írom meg, itt más volt a helyzet, most már látom, hogy hiba volt konkrét neveket beleírni a hsz-be, még ha pozitív példáként is írtam be őket.

Don't feed the troll
From: Dádi

This Post:
00
208493.104 in reply to 208493.98
Date: 3/1/2012 8:26:24 AM
Overall Posts Rated:
00
"engedd meg, hogy itt reagáljak, nem akarom szanaszét offolni azt a szobát! "

helyette ezt offolod szét:) egyébként ezt mintha már megvitattátok volna ebben a topikban egyszer:D de ha Ti ilyen jól el tudtok beszélgetni a válogatott dolgairól, akkor legyetek szívesek privátban vagy az arra fent tartott fórumban tegyétek. Köszi és sorry ha bántó vagyok!

This Post:
00
208493.105 in reply to 208493.104
Date: 3/1/2012 10:01:23 AM
Overall Posts Rated:
310310
Vettük, befejeztük

Don't feed the troll
Advertisement