Ma strasno,stavim prvog pleja da igra prvu postavu on odigra 9min,rezerva koja ima platu za 30 i kusur manje odigra 41 min a postavljen je na svoju poziciju(tj na rezervu).Eto toliko o tome.
Nema veze idemo dalje,ali stvarno nije posteno...nije prvi put da mi se ovako nesto desava.
@ Gomeljski
e ispostavilo se tacno ono sto sam ja pomenuo a ti dodatno obrazlozio.Los sut ,ma kakvi los katastrofalan sut nasih i jbg poraz od litvanaca.Bas su nasi forsirali na radulju,a gde ce on na onog valaciunasa koji je po meni najbolji centar ovog evropskog prvenstva.
Nzm mozdga gresim ali po meni su i zasluzeno litvanci pobedili,imali smo u vise prilika sansu da preokrenemo,mi smo tu forsirali neke suteve iz daljine ili igrali na silu na radulju.a i sudije barem po mom misljenju su malo vise bile na nasoj strani,ali se to sve vratilo na kraju kada su nam dosudjena 2 kljucna faula....pogotovo onaj poslednji napad kada je dosudjena licna u napadu.
Znaci cela birtija skace,svi mislimo faul nad bogdanom,slede bacanja za pobedu sad ih lomimo kad ono licna u napadu.Stvarno nzm da li je ono trebalo da se sudi za faul.