BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXI

Kérdés és csevegő XXI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241411.952 in reply to 241411.951
Date: 9/18/2013 7:58:00 AM
Overall Posts Rated:
350350
6) Megkérdezném hány szezonnyi benti edzést adtál 200 cm alatti embernek?
Naugye, nem túl sokat. Ergo nincs bene sok rálátásod velem ellentétben.

Ismétlem. kv ha 2 hét 1 ugrás és 7 szintet kell edzeni, akkor 7*2 = kb 13-14 hét edzés
bv 3hét/lépéssel számolva 3hét*4 szint= 12 hét, - mert erre van tapasztalatom nem is egy! -
pattanóra szintén van tapasztalatom - 4 szint 3 hetente az 12 hét
Hopp! máris 37 hét edzés elment a 42-ből! Marad 5 heted, amit elsőre is írtam, hogy tempót vagy dtávot edzzél. Na az k.. kevés lesz..

egy

t 9 dtváv 8
kv 11
2p 8 bv 12
patt 11
ember meg NEM U21 szint kinti bd esetén.

És nem kívánom többet ismételni magam, ha elhiszed amit írok elhiszed, ha nem, akkor nem nálam van a gond.
2-3* elmondtam most is ugyanazt,mint tegnap..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/18/2013 8:06:06 AM

From: Chosen
This Post:
00
241411.953 in reply to 241411.952
Date: 9/18/2013 9:31:13 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ez egy érdekes játékos:

Tulajdonos: Retired

Fizetés: $ 56 335
Szerep: kabala
(BuzzerBeta)

TSI 195000
Kor: 24
Magasság: 7'0" / 213 cm
Tehetség legenda
Forma: jó (7)

Tempódobás: titáni (15) Dobótáv: gyenge (4)
Külső védekezés: megfelelő (6) Technika: legendás (17)
Labdavezetés: legendás (17) Passzolás: földöntúli (16)
2 pontos: gyenge (4) Belső védekezés: csodálatos (14)
Lepattanózás: lenyűgöző (12) Blokkolás: titáni (15) ↑
Erőnlét: pocsék (2) Büntető: jó (7)

Tapasztalat: gyenge (4)

Igazi tripla-dupla gyáros volt a finn 3. ligában. :)

Last edited by Chosen at 9/18/2013 9:31:40 AM

This Post:
11
241411.954 in reply to 241411.952
Date: 9/18/2013 10:12:50 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
John!

Nem lehetne ezt vegre abbahagyni mar, de tenyleg?
Annyiszor irtak mar tobben is, hogy nem igazan vonz senkit ez a kotoszkodes, mert erre nincs jobb szo.
Borzaszto, hogy az ember melo utan felnez, keres valami jo kis temat, es minden egyes nap ez az iszonyatos egozas megy.
Mint egy kamasz kolyok aki allandoan, mindennek ellentmond.
Mivel valoszinusitem masoknak hamarabb leesik mint neked, hogy mit muvelsz itt, hamarabb hagyjak itt az egesz forumot, mint minden nap ezt olvassak....
Hasznalhato informaciokat es normalis hangvetelu bejegyzeseket, szerintem ezeket eroltesd, a tobbit rendezzetek privatba, vagy MSN-en!

Udv,
Szepiz

This Post:
00
241411.955 in reply to 241411.954
Date: 9/18/2013 10:18:00 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pont,hogy használható infókról beszélek, csak nem képesek meghallgatni.. És ha ideges leszek, akkor dafke is verni fogom az asztalt úgyhogy jobb lesz ha elfogadjátok a tényszerű megállapításaim mielőtt még jobban dühbe jövök.

This Post:
11
241411.956 in reply to 241411.955
Date: 9/18/2013 10:25:39 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
És ha ideges leszek, akkor dafke is verni fogom az asztalt úgyhogy jobb lesz ha elfogadjátok a tényszerű megállapításaim mielőtt még jobban dühbe jövök.

Én meg ha ideges leszek, mert nem kultúremberhez méltóan reagálod le a frusztrációdat, akkor nyakon váglak egy nagy büdös hallal.

Message deleted
This Post:
00
241411.958 in reply to 241411.951
Date: 9/18/2013 10:26:59 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. A szabályt az élet diktálja, csak az a baj, hogy neked az az élet, amit te csinálsz, minden más meg hülyeség. És nem oktatlak, csak rávilágítottam, hogy te beszélsz monsterezésről, meg arról, hogy te mindenkinél jobban értesz a center edzésről. Hát akkor mutasd meg. Hivatkozhatsz te itt a 200 centis sztár meg húzóemberekre, akiket "kiedzettél", garantálom, hogy Czédli ez év végére jobb lesz, mint ők bármikor egész karrierjük során. És hogy ki látott nálad többet? Már ne is haragudj, de az semmit nem számít. Eddz ki egy monstert és utána beszélgethetünk. Ugyanis olyasmiről papolsz, amit soha életedben nem csináltál meg, hiába is jössz itt Keneseivel, meg Torgyánnal, azok ugyanis nem monsterek. Én is láttam sok hokimeccset, mégsem állok le olyannal vitatkozni a hokiról, aki fele annyit látott, mint én, de mondjuk 3 éve csinálja, azaz játszik. Az meg külön vicces, hogy eddzem fel Czédlit maxra, mielőtt hozzád merészelek szólni. Idén év végére jobb lesz, mint Kenesi, vagy Torgyán. Nem nagy művészet ám sztár potot maxra edzeni, én is megcsináltam már nem egyszer, nem kétszer. De tudod mit? Eddz ki te egy olyan játékost, mint amilyen Czédli 21 éves kora elejére lesz és majd utána vitatkozni. Ugyanis azt a szintet még soha nem érted el egyetlen emberednél sem.

2. A kapitány passzt kért, amit nem teljesítettél. Pont. Mellesleg ha már azt nem teljesítetted, akkor edzhettél volna bv-t helyette, de azt sem tetted meg. Edzettél összevissza mindent.

3. Tehát a kv gyorsabb a bv-nél. A 203 centis embered 2 hetente lépett. Akkor hogy jön ki, hogy a 10 centivel alacsonyabb, fiatalabb és alacsonyabbról induló ember is ugyanúgy fejlődik? Na ez a ferdítés.

4. Ühüm, tehát ha nem mondta, akkor nem is úgy gondolja. Ez az egyik legnagyobb bajod, valaki mond valamit, te meg továbbgondolod. Persze úgy, hogy neked legyen igazad. Ezt már nem egyszer eljátszottad több emberrel is. Azért én a helyedben elgondolkodnék, hogy ha 10 ember érti, mit akart az illető mondani, te egyedül meg másképp értelmezed, akkor talán nem te értelmezed jól.
Remélni meg sok mindent lehet, de mutass már 5-6 jobb játékost. Amíg nincs, addig ő bizony esélyes. Mi lesz, ha nem lesz nála jobb? Mármint aki elérhető is és nem ragad be botnál, vagy olyan csapatnál aki nem edz u21-re? Akkor felejtsük el ezt a típusú játékost erre a generációra? Azért tartod alkalmatlannak, mert 3-as a kv-ja. Mennyi kv kéne neki válogatottságig szerinted? Mármint jelen helyzetben, amikor száz meccsből kb kettőn jön az ellenfél kint. És azon mit nem lehet felfogni, hogy nem úgy fejlődik, ahogy leírtad. Te magad bizonyítottad be, amikor leírtad, hogy a 10 centivel magasabb, és magasabb értékről induló játékosod fejlődött két hetente, tehát ennél gyorsabb lesz?

5. Ha nem haragszol, nem kezdek el átnézni 1-2 ezer hsz-t a kedvedért. Domi tutira megerősíti, hogy mondtam ezt már korábban is, de talán cimi is, ugyanis ha jól emlékszem, pont neki címeztem azt a hozzászólást. Sztár pot meg sosem monster. Maximum monoskilles. Vagy te egész mást értesz monster alatt, mint az emberek nagy többsége. De amúgy leírhatnád, szerinted hogy néz ki egy sztár potos "monster" És Czédlit is ki fogom edzeni maxolásig, csak nem lesz mondjuk 16 pattanója, cserébe más skill lesz magasabb. Miért? Mert u21-ben játszik mondjuk 8 meccset, de utána nekem kell kifizetnem a 150k+ bérét 10 szezonon keresztül. Inkább legyen csak 120k és vígan eltartom bármeddig.

Nem mondtad, hogy te vagy az atyaúristen? Dehogynem, folyamatosan ezt szajkózod. Hogy te vagy a legtapasztaltabb (mondjuk, kár hogy nem sikerült 20 szezon alatt megmutatni, hogy a fene nagy tapasztalatod birtokában milyen centert tudsz kiedzeni), meg téged meg kell hallgatni. Ha nem tűnne fel, meghallgattunk. Ötször, tízszer, százszor. De te csak kötözködni jársz ide és folyamatosan blöffökkel és légből kapott feltételezésekkel bizonygatod az igazad. Meg mások mondatainak a félreértelmezéseivel.

Folyt köv

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.959 in reply to 241411.952
Date: 9/18/2013 10:27:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
6. Megkérdezheted nyugodtan. Czagalát, Csorbát, Nádasdyt is edzettem bentre, nem csak 1-2 héten keresztül. Régebben pedig Viskyt és Cupot, mindannyiuknak ismered a skilljeit, szóval nem is értem a kérdésedet, pontosan láttad, hogy bentre is ki voltak edzve mindannyian. Bár a következő mondatod ("Naugye, nem túl sokat") már elárulja, hogy igazából nem is vagy kíváncsi a válaszra, csak megint feltételezgetsz, ne adj isten, szándékosan valótlant állítasz. Azért ha esetleg mégis érdekelne a válasz, csak ebben az öt emberben kb 4 szezonnyi belső edzés van összesen.

Az "edzéstervedet" meg ismételgetheted nyugodtan, én meg újból megkérdezem, akit mutattál, annak hogy fért bele? Jobban néz ki, mint amit ideírtál végeredménynek és te magad mondtad, hogy alacsonyabb indulói voltak kv kivételével, amiből viszont ugyanannyi szintlépés kéne Györgynek, mint ennek volt, ráadásul gyorsabban is fejlődne. Írd már le légyszi, honnan indult az, melyik skillből mennyit lépett 3 szezon alatt, hadd hasonlítsuk össze, hogy ugyanazzal az edzéssel György hol lenne ugyanannyi idősen. Ha már szerinted az beférne u21-be.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.960 in reply to 241411.954
Date: 9/18/2013 10:30:20 AM
Overall Posts Rated:
310310
Én is bocsánatot kérek (vagy lehet, hogy csak én), hogy megint belementem ebbe, de már nagyon dühít a szándékos kötözködés és nehéz szó nélkül hagyni. Igyekszem nem reagálni a jövőbeli inzultusokra és ráhagyni a másik félre. További jó fórumozást.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.961 in reply to 241411.959
Date: 9/18/2013 11:36:30 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pontosan, hogy nem írom át a matematikai törvényt,mint amit te szeretnél. Te még Pytagoras-tételét is átcsinálnád... Levezettem 3 ízben, hogy mi jön ki abból a 193 centis nyamvadékból, el kéne fogadnod a matematikai tényeket miszerint a bv 0,47 szintet tud lépni hetente 18 évesen. szorozd fel két hét alatt megléphet +1-et akár, de nálam többször volt 3 hetes lépés még 6-os edzővel is,mint 2 hetes.
Erre alapozom a 3 heteket.
Nyugodtan veheted a 4 szint bv edzést 10 -11 hétnek. Az is lehet, hogy 12 hét jön ki.
Ugyanez pattanóra is pont ezzel a szorzóval.
Kv-ban is csak 0,93-at tud hetente, ami rossz esetben 2 hét. Mivel edztem már dh-át tudom, hogy nem 1 hetente lépkedett a kv még alacsony (8-9) szinten sem hanem volt az 2. 10 fölött meg 3 hét is megvan. Add össze és kijön elhasználtál 35-36 hetet, marad 6-7 heted a tempóra és dtávra.
Matek az egész, számolni kéne csak tudni, meg előre tervezni.
Kezdő 3 kv-val még sosem volt u21 emberünk, és remélhetőleg ezután sem lesz. Világszégyene lenne.
Már hogyne számítana, akkor domi nem beszélne két-három hetente ilyen zöldségeket,mint amiket soroltam. Ha látott volna 5-600 fő u21-es embert, akkor fejből megmondaná, hogy milyen indulótól lesz esélyes valaki. 3 kv-ból még centerbe sem szívesen raktam, csak ha az volt a legjobb edzett. Pl ecs poszton is elvárt, hogy legyen 4-5 kv pont a 10-12 tempós szörnyek miatt...
Bedobóba meg följebb 1-2-ben pláne fontos a magasabb kv szint.
Sajnálom, hogy mást gondolunk a monsterről, de még a 8 pot Erdei is monster sztem vagy Nacsa Norbert stb.stb..
Czédlinek is van hibája, pl 1 kv miért nem azt edzed ha ilyen jól áll? 1 kv-val rátesznek egy 11-12 tempós nála gyengébb csókát akkor is meg fogja szívatni őt, ha gyengébb bentre, pont a kv miatt (ld fentebb amit mondtam)
Jaa, hogy túl magas a fiad kv-ézni??? Hát én is ezt mondtam, amikor passzt kértek Verebesnek...
Sőt még te is... Akkor hol itt a gond? Ki nem edzte korszerűen a fiam, mondtam pm-ben, hogy 8 hét alatt lépett 6 szintet tavaly. Úgy edztem, hogy lépkedjen minél többet.

kv edzés 193 centinél 0,93 203-nál 0,67/hét 18 évesnél
Nem fog hetente lépkedni a 193 centis! esetleg 3-4-5-re és lehet, hogy szerencsém volt a fiamnál a 2 héttel, normális esetben lehet az 3 is. Szerencsém volt az is lehet.
Számíts 2 hetet minden kv-ra és a megspórolt idő majd jól jön, de nem lesz több 3 hétnél az fix.

Nem gondolok én tovább semmit.. egy összeadást nem lehet másként gondolni vagy egy szorzást. 2*2 az 5 szerinted? na látod, hogy nem... Levezettem számszerűen, az meg fix dolog.
Legyen már a scoutok dolga összehozni 5-6 jobb bedobót. Ha anno dzsevasz tudott egyik évben 12 darabot, akkor minden szarjankóból is lehet edzeni másik 4-5-öt, DE NEM 3 kvés-ból vagy egyéb erősen fő skill hiányosból!

Oké, örülök a megerősítésnek. De akkor miért problémás egyáltalán a bedobó kérdés? El kéne felejteni, a fiaddal meg többivel együtt! Edzzenek bd-nek multis ecs-ket,mint pl én tettem vagy monós ecs-ket vagy edzenek hátvédeket bv-vel. Ennyi. Nem lenne itt gond, ha az illetékes is azt mondaná és cselekedné, amit szerinted is vall. Azaz felejtsük el a bedobó edzést az u21-re!
Nem edzed, nem edzed Czédlit, de akkor ne gyengézz le egy halálmultis csókát,mint pl Nemesinél tetted.. Mert azt valahol értem, hogy Lakatosra azt mondtad, hogy az már túl erős. Szerintem is, de ha az a világtrend, akkor mi a fenét csináljunk? Olaszok 100-120-as centereikkel végigverték Európát, a keretükben ott volt legalább 9-10 monster. Mi minek szenvedünk a multival, már a fizukat is levitték, hogy ne legyen akkora gond eltartani a monstert. Olasz, lengyel, cseh, török, stb.. 3-4. ligás hogyan képes eltartani a monsterét? Ha meg nem bírja, akkor el kell adni!
Így tettek pl Lakatos esetén is, 850-et kapott a nevelő, ami valljuk meg szép pénz volt érte amilyen fakezű szerencsétlen.

folyt.

This Post:
00
241411.962 in reply to 241411.961
Date: 9/18/2013 11:40:30 AM
Overall Posts Rated:
350350
Igen, nem vagyok gr. Rengeteghy Ottó, az ember, aki mindent tud.. Nem én vagyok, vannak hibáim is tudom, de amit mondok az tapasztalatból ered!
És mivel minden posztot edzem/edzek (ir-től centerig) ezért univerzális edzés ismereteim vannak. Ha egyszer lesz olyan szerencsém, hogy kifogok egy új Leszkovent, vagy Paulikot, Thamot, akkor fel fogom edzeni. Addig is türelmet kérek, mert más projekten dolgozok éppen.
Az meg vicces, hogy te vádolsz kötözködéssel... Pont Nemesi miatt durrant el az agyam, aki egy hiperrmultis gyerek és te őt is egy a kalap alatt szarnak nevezed a valódi monsterekkel...
Pont ezen a provokációdon akadtam ki múltkor és ezért mondom, hogy edzd fel Czédlit 150 kilósra ha már a multist is leszarozod és neked semmi sem jó. Se a monster, se a multis........
Azért van alapja a kiakadásomnak ne is haragudj.

Én is befejeztem, csak jó lenne ha valaki értené a matek nyelvét rajtam kívül is.

Advertisement