BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: nikos64
This Post:
00
176683.954 in reply to 176683.953
Date: 8/6/2011 1:41:04 PM
Overall Posts Rated:
303303
Βρε πως τα φερνει η ρημαδα η τυχη να γραψω αποχαιρετιστηριο λογο κατω απο τον τζωννυ!!!!

Λοιπον παλληκαρια η ψυχικη μου υγεια απαιτει να σηκωθω να φυγω απο το παιχνιδι . Δεν την παλευω αλλο την μηχανη .

Λοιπον ναμαστε καλα σορρυ οσους στεναχωρησα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους οσους με βοηθησαν να διασκεδασω λιγακι εδω.

Αυτα τα ολιγα .

From: xristos

This Post:
00
176683.955 in reply to 176683.954
Date: 8/6/2011 9:28:14 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
πηγες Α1 κ ζουρλαθηκες μου φαινεται!!!δεν πας καλααααα
με την μηχανη τα βαζεις εσυ??κ σε ειχα για πιο εξυπνο..

This Post:
00
176683.956 in reply to 176683.955
Date: 8/7/2011 1:46:39 AM
Overall Posts Rated:
303303
Το να εχουμε την μηχανη στο απυροβλητο το θεωρω κουτο.
Ξερεις μερικες φορες ενω βλεπεις κατι δεν θελεις να το παραδεχτεις οτι συμβαινει γιατι σου χαλαει την ωραια εικονα.
Θελεις να στα πω με χρονολογικη σειρα η με την βαρυτητα που τους δινω?

Εξηγησε μου σε παρακαλω ,γιατι δεν ειμαι τοσο εξυπνος τα τελευταια 30 δευτερα αυτου του αγωνα και βρες μου εναν αλλο που να εχουν γινει τα ιδια.

(35771834)

για εξηγησε μου γιατι προφανως δεν ειμαι εξυπνος , γιατι ο ποιντ μου κανει ρεκορ καριερας στα λαθη χθες ,γιατι αυτος που εβαλα για πφ κανει ρεκορ καριερας στην αστοχια 0/17 ? αν μου εξηγουσες και για τα ριμπαουντ καλα θα ηταν .

και φυσικα τα σκιλ των παικτων μου μπορεις να τα δεις .

και κατι πολυ φρεσκο ... μου αρεσει η μηχανη και η ερευνα οπαδων που εχει .... τι εκπληκτικος μανατζερ τι αδεξιος το ιδιο και το αυτο !!!! μαλιστα.

Τις επομενες μερες θα παρακολουθησω την πτωση της ομαδας θα ειμαι εδω και στο τελος της.

Last edited by nikos64 at 8/7/2011 2:08:00 AM

This Post:
00
176683.957 in reply to 176683.954
Date: 8/7/2011 6:31:36 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Νικολάκη δεν θέλω να γίνω συνήγορος του διαβόλου ούτε να σου πάω κόντρα. Θυμάσαι όταν είχα βγει και είχα πει για ορισμένα πράγματα σχετικά με την μηχανή; Η μηχανή δεν δουλεύει σωστά και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι βάζεις έναν παίκτη σε μια θέση με αυστηρή επιλογή και σου βάζει ό,τι να 'ναι με αποτέλεσμα να σου χαλάει όλη την προπόνηση. Αν θες δηλαδή να προπονήσεις μονή θέση με 3 παίκτες, την έκατσες!!!! Τότε 1ος βγήκες να μου πεις οτι "η μηχανή είναι πολύ αξιόπιστη και δεν θα πρέπει να την θεωρούμε υπεύθυνη όταν χάνουμε". Μάλιστα είχα χάσει απο μια ομάδα που ήταν πολύ χειρότερη απο μένα μέσα στην έδρα μου και με ίδια διάθεση. Γυρνάει ο τροχός, να το θυμάσαι πάντα. Και να ακούς κάποιους, όταν σου λένε μερικά πράγματα.

Υ.Γ. Επίσης σχολίασε μου πώς είναι δυνατόν να προηγείσαι 2:3ο πρίν το τέλος με 14 πόντους και να χάνεις. Πράγμα που ήταν καθοριστικό, όπως θα δείς και μετά.
Να και το εν λόγω ματς. http://www.buzzerbeater.com/match/20103368/boxscore.aspx

ΦΙΛΙΚΆ και χωρίς ίχνος ειρωνείας

Last edited by epanastatis79 at 8/7/2011 6:49:09 AM

From: xristos

This Post:
00
176683.958 in reply to 176683.956
Date: 8/7/2011 6:44:13 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
κουτο θεωρω το να εχουε την μηχανη σαν θεο
το οτιδηποτε συμβαινει να εχει κ μια επιστημονικη εξισωση που την λυνουν οι της νασα.
δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες νικο ουτε γι αυτο που συμβαινει ε τα παιχνιδια σου.ειμαι σιγουρος οτι κ αλλοι εχουν ερθει στην δικη σου θεση(εαν οχι ολοι μας).με την μηχανη.
ναι ειναι σπαστικο ναι εχεις δικιο αλλα μεχρι εκει!!χαλαρωσε κ δεστο απο αλλη πλευρα το ΠΑΙΧΝΙΔΙ εαν μπορεις!!

διακοπες πηγες????
εαν οχι κερναω χασλκιδικη!!

η μηπως θελεις να ερθεις κατρω μαζι μ να εισαι χαλαροςςςςςς...

σπαστικα παντα χρηστος

This Post:
00
176683.959 in reply to 176683.958
Date: 8/8/2011 1:53:35 AM
Overall Posts Rated:
303303
Συγγνωμη αλλα σε εχασα παντελως. Δεν σε καταλαβαινω σαν να μου λες ε ενταξει οτι βρεξει..

ειμαι σιγουρος οτι κ αλλοι εχουν ερθει στην δικη σου θεση(εαν οχι ολοι μας).με την μηχανη.

Εεε εδω με γ..... χωρις προφυλακτικο !!! εαν με βαζεις το ιδιο οπως με τον δημητρακη.....

τεσπα δεν εχει νοημα ...

υ.γ. δημητρακη δυστυχως εγω στο λεω ειρωνικα , ειναι αλλο να πιστευεις οπως εγω οτι η μηχανη εκανε διαφορες παπαριες εις βαρος μου και αλλο οπως εσυ οτι καποιος εκανε την μηχανη να σου συμπεριφερθει σκαρτα.
ειναι αλλο να λες γιατι δεν κανει 1 φαουλ γιατι δεν παιρνει 1 ταιμ-αουτ γιατι τον κανει αλλαγη , γιατι εσκεμμενο φαουλ στα τελευταια 20 δευτερα και αλλο να περιμενεις με πιεση στα 4/4 να αντεχεις μεχρι το τελος και να πιστευεις ,οπως θυμαμαι , οτι περιφ. αμυνα διαπρεπης ειναι φοβερη ....

This Post:
00
176683.960 in reply to 176683.959
Date: 8/8/2011 2:09:19 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εγώ ρε Νίκο μια ςκαι σε ξέρω αρκετό καιρό κι έχουμε πει και 2 κουβέντες παραπάνω, θα σου πω μόνο ότι ο λόγος που παρατάς το παιχνίδι δεν είναι σοβαρός... (σου εκφράζω την προσωπική μου άποψη και μόνο)..

Έχω παραδεχτεί την προηγούμενη σεζόν σου τύχαν ότι τυχαίνει σε κάποιον άλλο σε 10 σεζόν.. Μεγάλη γκαντεμιά όντως, ισχύει... αλλά από κει και πέρα τι κάνεις? Παρατάς το παιχνίδι? Γι αυτό? Το ότι θα πουλήσεις όλους τους παίχτες σου θα είναι μια πολύ καλή ανανέωση.. Θα είσαι με φουλ φράγκα, στην ΙΙ κατηγορία.. Σκέψου το.. δεν αξίζει να τσαντίζεσαι και να ξενερώνεις με αριθμούς και τσιπάκια...

Last edited by yiannis_paros at 8/8/2011 2:10:27 AM

This Post:
00
176683.961 in reply to 176683.959
Date: 8/8/2011 2:49:24 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Νίκο, εγώ δεν εννοούσα το ό,τι έχασα, αλλά το πώς, όπως δηλαδή και εσύ. Πιστεψε με είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κερδίζεις 14 πόντους 3 λεπτά πρίν το τέλος και να χάσεις. Αυτό είπα, όχι κάτι άλλο. Δεν είπα ούτε ότι έπαιξα σωστά, ούτε ότι έπαιξες λάθος ούτε τίποτα τέτοιο. Η μηχανή απλά έχει γίνει ιδιαίτερη απρόβλεπτη πρός το χειρότερο με αποτέλεσμα να πονάνε τα μάτια μας συχνά πλέον με διάφορα που βλέπουμε. Από εκεί και πέρα είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θα αποχωρήσεις απο το παιχνίδι ή αν θα συνεχίσεις για να αποδείξεις ότι είσαι -και πράγματι είσαι- η καλύτερη ομάδα του ομίλου σου. Είναι κρίμα να γίνεσαι επιθετικός απέναντι σε άλλους χρήστες, επειδή και σε σένα -όπως σε πολλούς πιστεύω- έτυχε μια "αναποδιά" -ξέρεις πώς τα ονομάζω εγώ αυτά, αλλά τέλος πάντων-. Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυξάνουν και πληθύνουν τα κρούσματα χρηστών, οι οποίοι απορούν για το πώς έχασαν έναν αγώνα και γενικότερα το περίεργο ορισμένων γεγονότων. Η μηχανή κατάντησε αναξιόπιστη και θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι σε αυτήν την κατεύθυνση απο τους ιδιοκτήτες, διότι προβλέπω μαζική φυγή σπουδαίων παικτών από το παιχνίδι και όχι μόνο από την Ελλάδα. Ο Ασυγκράτητος θέλει να φύγει για τους δικούς του λόγους, εσύ θές να φύγεις, παιδί απο την 2η κατηγορία μάλλον το παράτησε, άρα κάτι δεν πάει καλά γενικότερα. Ας προβληματιστούν περαιτέρω οι ιδιοκτήτες, διότι είναι άσχημο η μηχανή να διαμορφώνει κατά το δοκούν τα αποτελέσματα, χωρίς δηλαδή συγκεκριμένη λογική σειρά. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι το αλγοριθμικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί το παιχνίδι έχει τρύπες, οι οποίες πρέπει να κλείσουν πάραυτα.

Υ.Γ. Η πίεση 4/4 δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που λές. Εγώ σου είπα καθαρά για το παράλογο του να κερδίζεις 14πόντους 3 λεπτά πρίν το τέλος και να χάνεις τελικά. Οι αντίπαλοι να είναι όλοι Τζόρνταν και να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι και οι δικοί σου να μην μπορούν να κρατήσουν ούτε την μπάλα για να τους κάνουν φάουλ. Γίνεσαι άδικα επιθετικός, νομίζω.

This Post:
00
176683.962 in reply to 176683.961
Date: 8/8/2011 3:08:30 AM
Overall Posts Rated:
303303
εφταιξε αυτο το νικολακη.....

γιαννη ετσι πιστευα και εγω μια σεζον στραβη αναποδη τελειωσε αλλα συνεχιζει ....να δεις που απο αυριο θα ξεκινησουν οι τραυματισμοι ...

οσο για τα λεφτα ειναι ανολαγα τι μαζευτουν .... γιατι η μηχανη μπορει να λεει οτι οι παικτες σαν τον μπασα κανουν οσο λεει οτι κανουν.. για σκεψου να πουληθει τοσο ποσα θα χρειαζομαι επιπλεον...

This Post:
00
176683.963 in reply to 176683.962
Date: 8/8/2011 3:19:06 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ελα Νικο καλήμερα, αν παρατήσεις το παιχνιδι, μην χαθούν τα μετρητά που διαθέτεις... κριμα είναι...

Ασε τις βλακείες ρε, την άλλη σεζον σε θέλω α1( ελπιζω να ειμαι και εγώ) για να σου διδάξω λιγο μπασκετ.

Δεν είναι αμαρτία το γλυπτό να πάει χαμένο???

This Post:
00
176683.964 in reply to 176683.962
Date: 8/8/2011 3:31:59 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Παρέα κάνουμε και είμαστε, θέλω να πιστεύω. Είμαι χαρακτήρας ιδιαίτερα οξύθυμος, αλλά πλέον δεν αφήνομαι να χαλιέμαι με δευτερεύοντα πράγματα, όπως ένα διαδικτυακό παιχνίδι, διότι στην ζωή υπάρχουν πράγματι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ γεγονότα. Τώρα το άν κάποια στιγμή το παιχνίδι θα με φέρει στα όρια μου, δεν το ξέρω. Το "Νικολάκη" δεν το είπα ειρωνικά. Άλλωστε ξέρεις ότι μπορεί να διαφωνώ με πολλά παιδιά, αλλά μόνο με λίγους έχουμε γίνει πραγματικά μπίλιες, διότι με τους περισσότερους ξέρουμε να κρατάμε και ένα επίπεδο -σε αυτούς ανήκεις και εσύ-. Μην χαλιέσαι, επειδή έκανες μια "παράλογη", ίσως, ήττα, την κατηγορία την έχεις. Καλύτερος είσαι, απλά απόδειξε το. Γενικότερα, επειδή το έθιξες. Η μηχανή πλέον λειτουργεί λάθος και στην εκτίμηση μεταγραφής. Λ.χ. είχα έναν 19χρονο αιώνιο ταλέντο και ενώ την ημέρα που τον έβαλα μεταγραφή έγραφε ότι μπορεί να πουληθεί απο 150000-600000 και τον έβαλα 500000 -φυσικά δεν πουλήθηκε, αλλά έψαχνα κανένα κορόιδο- την επόμενη μέρα και ενώ ο πλειστηριασμός ήταν σε εξέλιξη το ποσό έγινε απο 100000-200000. Θα μπορούσα να βρω και μπελά, αν κάποιος είχε δώσει τα 500000 που ζητούσα, διότι θα φαινόταν εξωπραγματικό. Τέλος πάντων, μην τρελαίνεσαι, δεν υπάρχει λόγος. Ήττες όλοι κάνουμε, ακόμα και παράλογες.

Advertisement