1. A szabályt az élet diktálja, csak az a baj, hogy neked az az élet, amit te csinálsz, minden más meg hülyeség. És nem oktatlak, csak rávilágítottam, hogy te beszélsz monsterezésről, meg arról, hogy te mindenkinél jobban értesz a center edzésről. Hát akkor mutasd meg. Hivatkozhatsz te itt a 200 centis sztár meg húzóemberekre, akiket "kiedzettél", garantálom, hogy Czédli ez év végére jobb lesz, mint ők bármikor egész karrierjük során. És hogy ki látott nálad többet? Már ne is haragudj, de az semmit nem számít. Eddz ki egy monstert és utána beszélgethetünk. Ugyanis olyasmiről papolsz, amit soha életedben nem csináltál meg, hiába is jössz itt Keneseivel, meg Torgyánnal, azok ugyanis nem monsterek. Én is láttam sok hokimeccset, mégsem állok le olyannal vitatkozni a hokiról, aki fele annyit látott, mint én, de mondjuk 3 éve csinálja, azaz játszik. Az meg külön vicces, hogy eddzem fel Czédlit maxra, mielőtt hozzád merészelek szólni. Idén év végére jobb lesz, mint Kenesi, vagy Torgyán. Nem nagy művészet ám sztár potot maxra edzeni, én is megcsináltam már nem egyszer, nem kétszer. De tudod mit? Eddz ki te egy olyan játékost, mint amilyen Czédli 21 éves kora elejére lesz és majd utána vitatkozni. Ugyanis azt a szintet még soha nem érted el egyetlen emberednél sem.
2. A kapitány passzt kért, amit nem teljesítettél. Pont. Mellesleg ha már azt nem teljesítetted, akkor edzhettél volna bv-t helyette, de azt sem tetted meg. Edzettél összevissza mindent.
3. Tehát a kv gyorsabb a bv-nél. A 203 centis embered 2 hetente lépett. Akkor hogy jön ki, hogy a 10 centivel alacsonyabb, fiatalabb és alacsonyabbról induló ember is ugyanúgy fejlődik? Na ez a ferdítés.
4. Ühüm, tehát ha nem mondta, akkor nem is úgy gondolja. Ez az egyik legnagyobb bajod, valaki mond valamit, te meg továbbgondolod. Persze úgy, hogy neked legyen igazad. Ezt már nem egyszer eljátszottad több emberrel is. Azért én a helyedben elgondolkodnék, hogy ha 10 ember érti, mit akart az illető mondani, te egyedül meg másképp értelmezed, akkor talán nem te értelmezed jól.
Remélni meg sok mindent lehet, de mutass már 5-6 jobb játékost. Amíg nincs, addig ő bizony esélyes. Mi lesz, ha nem lesz nála jobb? Mármint aki elérhető is és nem ragad be botnál, vagy olyan csapatnál aki nem edz u21-re? Akkor felejtsük el ezt a típusú játékost erre a generációra? Azért tartod alkalmatlannak, mert 3-as a kv-ja. Mennyi kv kéne neki válogatottságig szerinted? Mármint jelen helyzetben, amikor száz meccsből kb kettőn jön az ellenfél kint. És azon mit nem lehet felfogni, hogy nem úgy fejlődik, ahogy leírtad. Te magad bizonyítottad be, amikor leírtad, hogy a 10 centivel magasabb, és magasabb értékről induló játékosod fejlődött két hetente, tehát ennél gyorsabb lesz?
5. Ha nem haragszol, nem kezdek el átnézni 1-2 ezer hsz-t a kedvedért. Domi tutira megerősíti, hogy mondtam ezt már korábban is, de talán cimi is, ugyanis ha jól emlékszem, pont neki címeztem azt a hozzászólást. Sztár pot meg sosem monster. Maximum monoskilles. Vagy te egész mást értesz monster alatt, mint az emberek nagy többsége. De amúgy leírhatnád, szerinted hogy néz ki egy sztár potos "monster" És Czédlit is ki fogom edzeni maxolásig, csak nem lesz mondjuk 16 pattanója, cserébe más skill lesz magasabb. Miért? Mert u21-ben játszik mondjuk 8 meccset, de utána nekem kell kifizetnem a 150k+ bérét 10 szezonon keresztül. Inkább legyen csak 120k és vígan eltartom bármeddig.
Nem mondtad, hogy te vagy az atyaúristen? Dehogynem, folyamatosan ezt szajkózod. Hogy te vagy a legtapasztaltabb (mondjuk, kár hogy nem sikerült 20 szezon alatt megmutatni, hogy a fene nagy tapasztalatod birtokában milyen centert tudsz kiedzeni), meg téged meg kell hallgatni. Ha nem tűnne fel, meghallgattunk. Ötször, tízszer, százszor. De te csak kötözködni jársz ide és folyamatosan blöffökkel és légből kapott feltételezésekkel bizonygatod az igazad. Meg mások mondatainak a félreértelmezéseivel.
Folyt köv
Don't feed the troll