LOL jos jedan mrNT 3 liga se nasao prozvanim ) a koliko vidim ni aktuleni selektor nije izneo neki plan osim sto tvrdi da nema boljeg na SF od lepog caneta...LOL CANETA ZA PREDSEDNIKA... meni je ovo jako smesno ...ne ne zalosno....
Pa naravno, kakav bre plan, ja jedino da izmislim naizmenicnu struju.
Bravo za tebe!!!
Ovim postom si postao prvi menadzer u BB Srbiji koji je izgubio pravo, da od mene kao selektora, trazi da mu polozim racune. Pokazao si svoju zrelost i da si ovde samo radi provokacije i vredjanja, a trudio sam se i da ti udovoljim i da ti odgovorim najbolje koliko sam znao i umeo i da to bude argumentovano. Medjutim, imam osecaj da bi taj tvoj cinizam ostao i da se osvoji titula evropskog prvenstva. A cak sam bio i spreman da ti dodelim i specijalni tretman, za razliku od drugih menadzera, pa da dobijas ta je*ena obavestenja sto ti toliko znace, ali sada, nisam spreman toliko nisko da se spustim, pa makar to bilo i na stetu BB Srbije. Tako da ja, ovim postom, prekidam svaku komunikaciju sa tobom, a ti mozes slobodno da nastavis da vodis svoj dzihad, ja se na to necu vise obazirati, sto bih zamolio i ostale menadzere da urade.