A ti na uci da koristis znake interpukcije. Nauci kad se stavlja veliko slovo a kad malo. I probaj da naucis da budes malo zanimljiviji... znam da se to tesko uci, ali verujem da postoje razni prirucnici koji bi tebi bili od izuzetne pomoci. Pa ono:
F1 -> Vicovi -...
Meni govoris za transfer koji je bio 300k overbid, a ovaj covek ovde valja igrace za 150% njihove maksimalne cene!
...to nije bilo smesno, zar ne?
"na uci" se pise "nauci". ne kaze se "znake" vec "znakove". imas zarez isped "a kad malo".
Za razliku od tebe, samurajko ne ide i moli da mu neko "pozajmi" pare za igraca, jer je bas tada nasao nekog kog ne sme da omane na TL. I ne prodaje igrace svojim ortacima, koje "ubedi" da mu bas takav treba i da je bolje da za njega da 300 000 vise, iako za te pare moze da nadje duplo boljeg igraca na transfer listi.
A sto se tice te maksimalne cene, mislio sam da si makar malo ukapirao. Ali, izgleda da ti bas nista ne kapiras u ovoj igrici. Prosecna cena na transfer listi se pravi na osnovu najviseg skila koji igrac ima. Pri tome se ne uzimaju u obzir ostali skilovi. Tako da mozes da nabudzis nekom jedan skil do 20, stavis ga na TL i da za njega ocekujes maksimalnu ponudu. A to sto je golja u svim ostalim skilovima, nema veze. E pa vidis, ovaj samurajkov je imao odlicno rasporedjene skilove. I mak'o mi ga covek ispred nosa.

Nadam se da si zadovoljan mojim pisanjem, jer samo zbog tebe, velikog maga srpske knjizevnosti i literarnog stvaralastva, sam se potrudio da pisem velika slova i stavljam, one tvoje, "znake" interpunkcije.
A zbog tebe ne zelim da budem zanimljiviji. Samo zelim da pokazem ljudima kako si ti mali i bezvredan covek (mada oni to vec znaju).
I, btw, da li cu opet da dobijem BB mail od tebe gde me molis da odigram normal protiv tvojih konkurenata za play off, samo da bi tvoja guzica zaradila 150 000 virtuelnih dolara? Ne smatram da je to nisko, vec samo da je jadno.