BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.55 > Σεασον 15

Σεασον 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169887.96 in reply to 169887.95
Date: 3/2/2011 10:07:15 PM
Overall Posts Rated:
6868
η πρώτη σου ήττα....
ίσως και μοναδική.....

Last edited by WINDASS at 3/2/2011 10:34:46 PM

From: WINDASS

This Post:
00
169887.97 in reply to 169887.96
Date: 3/5/2011 8:07:00 PM
Overall Posts Rated:
6868
14η αγωνιστική και προτελευταία του δεύτερου γύρου:
GRE 89-ARI 102=θύμισε το ματς μαιάμι -ορλάντο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 24 πόντους στην τρίτη περίοδο και τελικά η μπιγκ θριι να φεύγουν με σκυμένο το κεφάλι. ο γρεβενά βρέθηκε 21 πόντους μπροστά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τελικά ο άρης με μία αντεπίθεση διαρκείας , με επιμέρους σκορ 70-36 στο β ημίχρονο πήρε το ροζ φύλλο και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη της δεύτερης θέσης.
AVK 64-PBC 97= σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποίηθηκε το εν λόγω ματς. το τελευταίο του LezMaister. έχασε την θέση την ίδια εβδομάδα με τον ετόρε μεσσίνα. τυχαίο ? δεν νομίζω.
στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η ομάδα του λεζ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά από την δεύτερη περίοδο και πήρε άνετη και χωρίς ιδρώτα νίκη απέναντι στον thor με 33 πόντους διαφοράς. το ματς δεν αντέχει σε κριτική καθώς είχε κριθεί η τύχη του από την δεύτερη περίοδο. περιμένω πότε θα αναστηθεί ο κάρκοβ. μήπως το ματιάσαμε το παιδί ?
TRE 98-AND 81= μεγάλο ματς με την αστείρευτη δύναμη και ανεξάντλητο πάθος των παικτών μου , που ήταν τα κυριότερα στοιχεία της ομάδος μας κατάφεραν και απέδρασαν από το RuCkeR PaRk απέναντι σε έναν εκ των διεκδικητών της ανόδου. οι παίκτες μας ήταν κατά κράτος καλύτεροι σε όλες τις μονομαχίες και στραγκάλισαν με συνεχόμενη πίεση τα ατού τον αντιπάλων μας και δεν άφησαν περιθώρια να ελπίζουν.
πρέπει να ξεχωρίσω , χωρίς να έχουν υστερήσει οι υπόλοιποι παίκτες σε απόδοση, τον γιασεμή με 24 πόντους και τον ράμος με 23 (δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις και στα συστήματα της ομάδας).

This Post:
00
169887.98 in reply to 169887.97
Date: 3/13/2011 5:30:05 AM
Overall Posts Rated:
6868
ξεκινάει το ματς, με το καλημέρα τρία φάουλ στον γιασεμή, σαν να τον απειλούν, κάτσε καλά ειδάλως θα βγεις έξω φέρεται να είπε ένας εκ των τριών διαιτητών στον γιασεμή. από εκεί και μετά ο παγκάκης αλώνισε στο παρκέ του τρελοκομείο , με αποτέλεσμα να πάρει το βραβείο του mvp του ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του. αυτό δεν με πείραξε.
λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο καρκαβέτσης προέβει σε απίστευτης αγριότητας φάουλ απέναντι στον καλύτερό μου παίκτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να τον χάσω όχι μόνο από τον άγώνα αλλά και από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου. οι διαιτητές απεφάνθησαν απλώς αντιαθλητικό φάουλ και συνέχισε το ματς. η εικόνα μιλάει από μόνη της.http://www.youtube.com/watch?v=JNOafHCAoKA
μετά από εκείνη την φάση κατάλαβα πως δεν έιχα τύχη στο συγκεκριμένο ματς.......
καρκαβέτση αυτό που έκανες, δεν το ξεχνώ.
τα πλέι οφφς είναι κοντά.

This Post:
00
169887.99 in reply to 169887.98
Date: 3/19/2011 10:41:02 AM
Overall Posts Rated:
6868
στα γρήγορα γιατί ο χρόνος πιέζει.
IOL -AVK= το τελευταίο θεωρητικά δύσκολο ματς του ιωνικού πριν τους μεγάλους τελικούς των πλέι οφφς. δεν θα προβάλει αντίσταση ο thor και πιστεύω σε σχετικά εύκολη νίκη του άνω των 20 πόντων.
LS-GRE= δεν θα είναι ντέρμπι και η τεταρτη θέση θα κλειδώσει από σήμερα. μία η σχετικά κακή αγωνιστική κατάσταση των λάκι, μία ότι γηπεδούχοι είναι τα γρεβενά, κλείνω σε έναν εύκολα άσσο άνω των 20 πόντων διαφοράς.
AND -PBC= αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς έχουν κλειδώσει προ καιρού οι δύο πρώτες θέσεις. πιθανότατα θα παιχτεί στις διαθέσεις, με τον Mizericho αναμένω να το χτυπάει πιο δυνατά προσδοκώντας με την νίκη του, την απευθείας άνοδο στην ΙΙΙ κατηγορία με ρεκόρ 22-1. +10 πόντους
GRE -MOV= ο θανατός σου η ζωή μου. το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστική και αναμένεται μεγάλη μάχη. πιστεύω στην movida λόγω ρόστερ και αγωνιστικής κατάστασης. αν χρειαστεί θα βοηθήσουν και οι οργανωμένοι. +10
ERU -TRE= στο δικό μου παιχνίδι σαν γηπεδούχος δεν αναμένω να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα από τον ερυθρό αστέρα που καίγεται για βαθμούς της σωτηρίας. άνω των 10 πόντων η νίκη μου

This Post:
00
169887.100 in reply to 169887.99
Date: 3/22/2011 10:39:26 AM
Overall Posts Rated:
6868
με την σημερινή μεταγραφική κίνηση του, ο λαμιότης κλείνει την τρύπα του στους δημιουργικούς και ψαλιδίζει τις όποιες ελπίδες είχαμε οι υπόλοιποι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
GRE -IOL=δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του η νέα μεταγραφή του. για να δούμε τι ψάρια πιάνει. άνετα με 25 πόντους
PBC -ARI=εύκολα και απλά +25
MOV -ERU= το μεγάλο ντέρμπι της παραμονής. η μοβίδα σαν καλύτερο ρόστερ έχει τον πρώτο λόγο αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις. μοβίδα οριακά
AVK -GRE= οι παίκτες της αρμάδας έχουν μείνει από δυνάμεις καθώς την προηγούμενη αγωνιστική τα έδωσαν όλα στο ματς παραμονής απέναντι στην μοβίδα. ενδεχομένως η νίκη του thor θα είναι άνετη. +30
TRE -LS= το τελευταίο ματς πριν την μεγάλη μάχη απέναντι στους βίκινγς.οι παίκτες μου κατανοούν την σημασία των δύο επερχόμενων αγώνων και πιστεύω πως η δεύτερη θέση είναι πιο κοντά από ποτέ. οι λάκι καίγονται αλλά η ομάδα μου θα σταθεί στο ύψος της και θα φύγει με το πολυπόθητο ροζ φύλλο.+15

From: Thor
This Post:
00
169887.101 in reply to 169887.100
Date: 3/24/2011 3:46:45 AM
Overall Posts Rated:
291291
με την σημερινή μεταγραφική κίνηση του, ο λαμιότης κλείνει την τρύπα του στους δημιουργικούς και ψαλιδίζει τις όποιες ελπίδες είχαμε οι υπόλοιποι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

είχαμε όντως????? :)))))) δεν νομίζω ότι ποτέ το πίστεψε κανείς στα σοβαρά....άλλωστε και να γινόταν το θαύμα θα πέφταμε σούμπιτοι απο πάνω...δεν αστειευονται οι της ΙΙΙης κατηγορίας....

λοιπόν επιστρέψαμε (για όσους λείψαμε...:)))
και μάλλον γυρίσαμε ..just on time για το ντέρμπι
2 TRE -
3 AVK -
Ο πρόεδρος επέστρεψε μετά απο 1 μήνα στο εξωτερικό για ανεύρεση νέων ταλέντων.Αν και δεν έχουν γίνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, υπάρχουν φήμες για μεταγραφές-ΒΟΜΒΕΣ. Στο ντέρμπι, τώρα οι Βίκιγκς στην πρώτη τους επανεμφάνιση στην ΙVη κατηγορία κυνηγούν την 2η θέση. Οι Treliarides θέλουν εκδίκηση για την συντριβή του πρώτου γύρου. Προβάδισμα στους γηπεδούχους με +10
*
7 BLU -
3 ARI -
Ανετα οι γηπεδούχοι με +20
*
1 PBC -
6 ALK -
Απο τις τελευταίες προπονήσεις πριν απο τα play off οι πρωτοπόροι του κόκκινου ομίλου με +30
*
1 IOL -
8 ERU -
Απο τις τελευταίες προπονήσεις πριν απο τα play off οι πρωτοπόροι του μπλέ ομίλου με +30
*
8 PGS -
5 TED -
θα μπουν οι TED στα play off? πιστεύω δύσκολα λόγω της μεγάλης διαφοράς πόντων με Νηαρ Ηστ αλλά το Σάββατο θα κάνουν εύκολη νίκη με +15
*
4 NIA -
2 AND -
Η Νηαρ Ηστ δεν θα χτυπήσει το παιχνίδι αυτό, νίκη των φιλοξενούμενων με +20
*
5 GRE -
7 LS -
ΝΤΕΡΜΠΙ παραμονής !!! απο τα πιο δυνατά ματς του Σαββάτου,λόγω έδρας προβάδισμα οι γηπεδούχοι με +5
*
4 GRE -
6 MOV -
Αν η Movida θέλει να επιζήσει πρεπει να χτυπήσει μια δυνατή ομάδα....προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι με +10

Last edited by Thor at 3/24/2011 3:47:41 AM

To: Thor
This Post:
00
169887.102 in reply to 169887.101
Date: 3/25/2011 10:10:25 AM
Overall Posts Rated:
6868
είχαμε όντως????? :)))))) δεν νομίζω ότι ποτέ το πίστεψε κανείς στα σοβαρά....άλλωστε και να γινόταν το θαύμα θα πέφταμε σούμπιτοι απο πάνω...δεν αστειευονται οι της ΙΙΙης κατηγορίας....

ελπίδες είχαμε...... τώρα ψαλιδίστικαν. στο μεταξύ μας παιχνίδι, ο ιωνικός με κέρδισε οριακά στα τελευταία λεπτά,κατέβηκα και πιο χαλαρά. τότε δεν ήταν αχτύπητος και ελπίδες είχαμε. τώρα......θα δούμε. όσον αφορά για την ΙΙΙ κατηγορία πιστεύω όποιος ανέβει κατα 99,9% θα κρατηθεί εύκολα σε αυτήν και αν είναι λίγο τυχερός και δεν πέσει σε πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, χτυπάει πλέι οφφς.

Ο πρόεδρος επέστρεψε μετά απο 1 μήνα στο εξωτερικό για ανεύρεση νέων ταλέντων.Αν και δεν έχουν γίνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, υπάρχουν φήμες για μεταγραφές-ΒΟΜΒΕΣ. Στο ντέρμπι, τώρα οι Βίκιγκς στην πρώτη τους επανεμφάνιση στην ΙVη κατηγορία κυνηγούν την 2η θέση. Οι Treliarides θέλουν εκδίκηση για την συντριβή του πρώτου γύρου. Προβάδισμα στους γηπεδούχους με +10

στο αυριανό ματς αν δεν σκάσει καμία μπόμπα στο παρκέ, οι παίκτες μου θα το πάρουν. έδωσαν όρκο........

Last edited by WINDASS at 3/25/2011 10:25:32 AM

This Post:
00
169887.103 in reply to 169887.102
Date: 4/3/2011 1:20:13 AM
Overall Posts Rated:
6868
ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ
Σε ένα αδιαφορο βαθμολογικά ματς, η διαιτησία έδειξε τις προδιαθέσεις εν όψει των πλέι οφφς.27 βολές των γρεβενών έναντι καμίας των τρελιάριδων. δεν έχει ματαξαναγίνει κάτι τετοιο σε ομάδες ίδιου επιπέδου. το μύνημα ελήφθη.
δήλωση προέδρου στα ΜΜΕ: είμαι εξοργισμένος, καταγγέλω την αντιεπαγγελματική στάση του τρίου και ουδεμία ευθύνη δεν αναλαμβάνω για τα όσα ενδεχομένως συμβούν στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στους βίκινγκς. περαιτέρω δηλώσεις δεν θα κάνω γιατί βαριέμαι να ξυπνάω πρωί πρωί και να απολογούμαι στον αθλητικό εισαγγελέα.
δήλωση πίνι: στους επόμενους αγώνες θα στήσω με τέτοιο τρόπο την ομάδα που θα κερδίζουμε και την διατησία. θέλω επίσης στα επόμενα και καθοριστικά παιχνίδια να έχω την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών μας, να τραγουδούν ασταμάτητα και να μας στηρίζουν μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως διαιτητικών αδικιών. οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να ξεπερνούν τις όποιες αντιξοότητες και τις διαιτησίες. εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και όποια ομάδα είναι πιο καλά προετοιμασμένη να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει.

This Post:
00
169887.104 in reply to 169887.103
Date: 4/4/2011 6:07:23 PM
Overall Posts Rated:
6868
επιτέλους πλέι οφφς.
GRE -IOL=από την μία η πιο δυνατή και σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, η μόνη αήττητη, με το καλύτερο ρεκόρ στην επίθεση και το δεύτερο καλύτερο στην άμυνα. από την άλλη τα γρεβενά που φέτος απογοήτευσαν και τελικά κατρακύλησαν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. πέρυσι είχαν γίνει μεγάλες μάχες μεταξύ τους και όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο. φέτος ο ιωνικός είναι αμείλικτος και κέρδισε με σχετική ευκολία στα δύο ματς τον γρεβενιώτη. οι δύο μεταγραφές που πραγματοποίησε την τελευταία στιγμή εκτόξευσαν το επίπεδο της ομάδας και πλέον είναι το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. στο αυριανό ματς ο γρεβενιώτης θα έχει και μία σημαντική αγωνιστική απώλεια , η οποία δυσχαιρένει ακόμη περισσότερο την αποστολή του. διαφορά κάτω των 20 πόντων θα αποτελέσει έκπληξη.
AVK -TRE=το μεγαλύτερο ντέρμπι της πρώτης φάσης των πλέι οφφς. στα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν οι ομάδες έχουν από μία νίκη στο ενεργητικό τους , με την ίδια διαφορά πόντων. ο thor προχώρησε σε μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής και ενίσχυθηκε σημαντικά στις θέσεις των ψηλών αλλά δεν μας φοβίζει, έχουμε τους παίκτες να τους αντιμετωπίσουμε. η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση τους ματς και πιστεύω έστω και δύσκολα θα πάμε στα ημιτελικά.
NIA -PBC=εύκολα, απλά, χαλαρά και ξεκούραστα. +50
ARI -AND=είναι ματς στο οποίο η διαφορά δυναμικότητας είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να γίνει συζήτητη για το ποιος θα περάσει αλλά με τι διαφορά θα τελειώσει. (κάτι αντίστοιχο με το ματς ιωνικού-γρεβενά). αν κατέβει χαλαρά ο αντουάν προβλέπω νίκη στους 10 πόντους, αν όχι στους 20.
καλή επιτυχία συνάδελφοι και ο καλύτερος να ανέβει.

Last edited by WINDASS at 4/4/2011 6:11:44 PM

From: Thor

This Post:
00
169887.105 in reply to 169887.104
Date: 4/5/2011 3:06:10 AM
Overall Posts Rated:
291291
τώρα τελείωσα τις οδηγίες....

οι παίκτες θα μείνουν στο ξενοδοχείο για το φαγητό στις 12, ύπνο μέχρι τις 3.30, επιβίβαση στα πούλμαν στις 4.30 και κατευθείαν στο γήπεδο για τον πρώτο προημιτελικό της ομάδας στην ιστορία της στην ΙV κατηγορία...
Άγχος δεν υπάρχει μια και η ομάδα έχει πετύχει τους αρχικούς στόχους της.
Βέβαια η ομάδα δεν 8α μπει στο γήπεδο, να χάσει...το προπονητικό team έχει ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις στους αντιπάλους μας...:)))
ευχόμαστε ένα καλό αγώνα και ας κερδίσει ο καλύτερος...:)))

To: Thor
This Post:
11
169887.106 in reply to 169887.105
Date: 4/5/2011 10:20:05 PM
Overall Posts Rated:
6868
μόλις είδα το πρόγραμμα σου thor αναθεώρησα την τακτική του αγώνα και έδωσα νέες οδηγιες 2 ώρες πριν την έναρξη του ματς.
ύπνο μέχρι τις 3.30

το είδα, κάλεσα όλο το προπονητικό τιμ και τους παίκτες και με την σύμφωνη γνώμη όλων αποφασίσαμε να κατέβουμε πιο χαλαρά από τις αρχικές οδηγίες.
την ώρα που ξυπνούσαν οι παίκτες σου, εμείς μπήκαμε στο παρκέ για ζέσταμα και ξεκινήσαμε σουτάκια.
ήρθαν στο γήπεδο αγουροξυπνημένοι και το ματς το πήραμε εύκολα.
αναμενόμενα τα αποτελέσματα με τους δύο πρώτους κάθε ομίλου να διασταυρώνονται στο ημιτελικό.
η μόνη έκπληξη για μένα είναι ότι ο αντουάν το έπαιξε δυνατά.
όσον αφορά το δικό μου ματς με τον ιωνικό, αν δεν βοηθήσουν οι αγωνιστικές καταστάσεις της ομάδας μου και του ιωνικού, σκούρα τα πράγματα.

Advertisement