BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.96 in reply to 254065.94
Date: 2/20/2014 2:46:48 PM
Overall Posts Rated:
411411
Az a baj, hogy nem tudjátok, hogy milyen az európai viselkedés . Szokták volt mondani, mi nem vagyunk európaiak, csak oda tartunk!

This Post:
00
254065.97 in reply to 254065.92
Date: 2/20/2014 2:46:55 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
A kamu dumára nem reagálok, csak az utolsó kérdésre...

Van még bárki akivel nem utáltattad meg annyira magad, hogy hajlandó legyen a kisujját megmozdítani érted?
Ha igen akkor beszélj vele és kérd meg hogy másolja amit ahova szeretnél, mert itt hiába téped a szád, azok után amit produkáltál az utóbbi időben senkit nem fog érdekelni hogy neked jó legyen.

This Post:
00
254065.98 in reply to 254065.96
Date: 2/20/2014 2:49:14 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Az európai viselkedést merre kell pozicionálni a szigetországi, ausztrál és/vagy amerikaihoz képest? Ezeket ismerem jobban, ilyen emberekkel töltöm a mindennapjaim, hozzuk tudok inkább viszonyítani

This Post:
00
254065.99 in reply to 254065.94
Date: 2/20/2014 2:49:20 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem egyes személyek politikai beállítottságára gondoltam. Lehet, nem a liberalizmus szót kellett volna használnom, hanem a szabadosságot. Az ugyanis nem ugyanaz a szabadsággal, csak ezt sokan félreértelmezik. Itt is inkább szabadosság van, aztán csodálkoznak egyesek, ha a másik fél nem tűri.

Értelme meg annyi van, hogy én is próbáltam ignorálni, egészen addig, amíg ugyanazt nem csinálta mint most Mikhaillal, rám hivatkozott, hogy igazat adtam neki, pedig csak annyi volt, hogy ignoráltam. Na onnantól inkább csépelem a billentyűzetet, de ne higgye senki, hogy én egy hülyeségben egyetértettem.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.100 in reply to 254065.97
Date: 2/20/2014 2:49:27 PM
Overall Posts Rated:
411411
Na ez aztán megint európai volt. Szégyelld magad.

This Post:
00
254065.101 in reply to 254065.92
Date: 2/20/2014 3:02:12 PM
Overall Posts Rated:
310310
Továbbra is azt tudom mondani létezik illem!

Majd ha te betartod, akkor számonkérheted. Nem csak az tartozik az illemhez ugyanis, hogy elolvasod mások levelét. Nem véletlen, hogy nem tartja be az illemet veled szemben, ugyanis vagy hússzor átlépted az illem határát vele szemben. És akkor még nem beszéltünk a többiekkel szembeni viselkedésedről.

Azt meg hadd döntsem már el én, hogy mit dolgozok, jó? Köszi. Én sem küldelek téged a bányába dolgozni.

A rasszizmusos kijelentésre nem reagálok, mert megvan a kialakult világképem és nem akarok itt politizálni. Neked rasszizmus, nekem tapasztalat. Ugyanúgy, mint ahogy az is tapasztalat, ha valaki neked nem válaszol. Fújhatod te itt a jogvédő dumádat, de esetleg nézz a dolgok mélyére és gondolkodj el rajta, hogy miért alakult így a dolog köztetek. Ha példát akarsz, kb úgy tudnám megfogalmazni, hogy látsz valakit közeledni, odaér hozzád, leköp. Másnap ugyanez lejátszódik, meg utána még egy hétig. Következő héten megvárod, amíg odaér? Dehogy várod meg, átmész az út másik oldalára. Na ezt csinálja most Domi veled. Mondhatod te, hogy csak békülni akarsz, a köpködős is lehet, hogy csak bocsánatot akar kérni, de nem fogod megvárni (ha van egy csepp eszed). Na erről beszélek, tapasztalat.

Zavar, ha az ember képébe hazudnak? Akkor miért isteníted a francia kapitányt? Ő ugyanis pont azt csinálta. Domi meg taktikázott. Az, hogy neked még annyi eszed sincs, hogy végiggondold a dolgokat, vagy ne adj isten, ránézz egy meccsértékelésre, az a te bajod. Két kattintás helyett te inkább feltételezgetsz. Az első hely meg addig volt reális célkitűzés, amíg meg nem jött a francia ajánlata. Onnantól mindenkinek világos volt, hogy csak mots-szal lehetne megcsinálni, amit Domi nagyon helyesen nem lépett meg. Onnantól a B-terv lépett életbe, ami az volt, hogy magas ts-ünk legyen. Na jó, nem mindenkinek volt egyértelmű, csak azoknak, akik legalább alapszinten értenek a játékhoz. A taktikaváltást sem lehetett amúgy biztosra tudni. Hozzáteszem a zónával sem biztos, hogy nyertünk volna laza hozzáállással. Tudom, most megint az jön, hogy normálozni kellett volna, mert még most sem fogod fel, hogy ha Domi elutasítja a lazát, akkor a francia motsolt volna, ergo megint kikapunk, csak alacsonyabb ts-sel lennénk ugyanitt (aminek te ugye örültél volna, mint leírtad). Majd ha az alapvető szabályokat sikerült felfogni, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre, nem fogok többet reagálni az agymenésedre, ami alapvetően hibás tézisekre és feltételezésekre épül.

Újraértelmeztem Mikhail üzenetét. Be is másolom a gyengébbek kedvéért (mondjuk felesleges a többes szám, mert te egyedül nem értetted ezt sem):
"Mikhail szerint sem kellett volna belemenni lazába,"

Hogy mi a fa..? Hagyjál ki a marhaságokból. Köszönöm.
(Mellékesen egy hozzászólásom volt amit tudok, mert idézte egy valaki PM-ben. Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem. Még akkor is ha az ellenfél javasolta.)

Itt olvasható amúgy: (254065.54)
Tudom szereted a kiemeléseket, úgyhogy tessék: Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem.

Örülök, hogy elismered, hogy erőszakos és arrogáns vagy. Annak már kevésbé, hogy ezt te pozitív tulajdonságnak gondolod. A farncia eredményességéről annyit, hogy egyelőre semmit nem csinált, ami ne lett volna elvárható. A te eredményességedről meg annyit, hogy akkor értél el sikert, amikor sokkal jobb keretünk volt, más volt a meccsmotor, nagyobb volt a támogatás és azért kaptál némi segítséget is a stábodtól (ha jól emlékszem, másfél-két oldalas elemzéseket írtam neked minden meccs előtt, gyakran két-három órát rááldozva, nem egyszer annak köszönhetően nyertünk, még ha én nem is emlegetem ezt fel minden egyes alkalommal).

folyt köv.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.102 in reply to 254065.97
Date: 2/20/2014 3:06:59 PM
Overall Posts Rated:
350350
A kamu dumára nem reagálok

Na látod. innen kezdődik a ti saratok. Egyből az első félmondat... Nem tudjátok felfogni az igazságot. Mi van, ha véresen komolyan mondom, amit mondok. Ha azt kiabálnám ég a ház, akkor te nem hinnéd el és bent égnél? Ejj, ezt azért nem gondoltam volna...

Írták, hogy vmi "baj lehet velem", nos a vér nem válik vízzé. A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam. El kéne fogadnotok. A kollégáim, barátaim képesek rá. Akkor ti miért nem?
Ugyanilyen vagyok mindenhol: arrogáns, erőszakos és sikeres. Pont a "remek" tulajdonságoknak köszönhetően, ami titeket irritál.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 3:08:06 PM

This Post:
00
254065.103 in reply to 254065.101
Date: 2/20/2014 3:07:19 PM
Overall Posts Rated:
310310
folyt.

Örülök, hogy elismered ,hogy arrogáns és erőszakos vagy, annak már kevésbé, hogy ezt pozitív tulajdonságnak gondolod.

A szerb mots megint bebizonyította, hogy a játék alapjait sem érted. Ha megnéznéd, a szerb a továbbjutásért motsolt, nem az első helyért. Ha normálozik és kikap egy ponttal, akkor 5-2vel állt volna, +11 pd-vel. Tudom, nehéz feladat, de akkor most kattints kettőt és nézd meg, hogy álltak a litvánok. Ugyanis ők jutottak volna tovább, nem a szerbek.

Az üres frázisokra nem reagálok, ha nem baj.

Leszel kedves felelni kitől és hogyan jut el hozzám bármilyen válogatott taktikai infó a kinti fórum felhasználói részére? Nem kell többet mellébeszélni, nevet mondj!

Leszel kedves felelni, hogy én mikor mondtam ilyet? Nem kell mellébeszélni, mutasd meg hol írtam ilyet. Ha meg nem tudsz ilyenről, leszel kedves nem számonkérni rajtam? Köszi.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.104 in reply to 254065.97
Date: 2/20/2014 3:10:06 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

Van még bárki akivel nem utáltattad meg annyira magad, hogy hajlandó legyen a kisujját megmozdítani érted?

Akad...
Lásd még: (http://www.youtube.com/watch?v=hWNS_cBNpeY&feature=kp)

Ha igen akkor beszélj vele és kérd meg hogy másolja amit ahova szeretnél, mert itt hiába téped a szád, azok után amit produkáltál az utóbbi időben senkit nem fog érdekelni hogy neked jó legyen.

Ha a szövetségi kapitány(ok) hozzájárulnak,akkor a föderációban megjelent taktikai részeket pm-ben átküldöm Gilának, hogy ki tudja rakni a kinti fórumra.

Message deleted
This Post:
00
254065.106 in reply to 254065.102
Date: 2/20/2014 3:11:08 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ha olyan sikeres vagy, miért van ez a kényszeres "akkor is igazam van" viselkedés? Aki tényleg sikeres, annak nem kell bizonygatnia. Mivel te szereted a jól hangzó, semmitmondó frázisokat, idézeteket, itt van egy, csak neked: a jó bornak nem kell cégér.

Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam.

Kezdem látni a probléma gyökerét...

Don't feed the troll
Advertisement