Noben problem, z veseljem ti zaprem usta.
Tvoj post št.
(258719.92)Sam si povedal, da si imel več računov, da si uporabljal račune drugih, na neprijetna vprašanja pa NOČEŠ odgovoriti. Od kot ti gesla, zakaj nakup tistega igralca, koliko je bilo glasov na tak način pridobljenih....
Moj posti št.
(258719.67) Smljak mi je geslo poslal sam.od sebe in mi rekel da bo nehal igrat, jaz pa naj z njimi naredim kar hocem. Rudar od navrsnika in rojca ni imel kaj dosti ker sta imela oba zelo slabo oripravljenost. Rojcu pa bi lahko treniral stamino/proste/pripravljenost ter mu dal idealne minute, kar pri rudarju zaradi klubskih interesov dostikrat ni bilo mozno.
Rojc je bil večino sezone na pripravljenosti 7 ali 8, ker je vecinoma igral v tesnih tekmah, kar je bilo razumljivo.
Da je moja beseda neverodostojna...heh. Niti enkrat se nisem zlagal glede ničesar, odkar igram BB. In zakaj bi že začel govoriti o Rojcu kar sam od sebe? Zaradi ničesar drugega kot da osvetlim situacijo, ker nisem hotel, da se Rudarja krivi za nekaj, kar ni naredil. Za to, da mi ne verjameš, pa si lahko siguren, da mi visi do Pakistana.
Tako, dokazal sem neresnice v tvojih postih...zdaj pričakujem, da boš mož beseda. Pa da vidimo to načelnost največjega pravičnika na našem BB.