BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 sezona 42 by Kyve

U21 sezona 42 by Kyve

Set priority
Show messages by
From: Dino

This Post:
22
293821.96 in reply to 293821.95
Date: 7/30/2018 5:11:21 PM
°° Golden Lilies °°
II.4
Overall Posts Rated:
8888
Rekoh ja da ce to Jorović riješiti

This Post:
00
293821.97 in reply to 293821.96
Date: 7/30/2018 5:18:48 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Kakav majstor, sta im pocini.
Ogromna pobjeda za nas, blizu smo SP-a!

Cestitke jos jednom Kyve, ste reci osim odlicno!

This is where we hold them!
Message deleted
From: GM-Kyve

To: Dino
This Post:
22
293821.99 in reply to 293821.96
Date: 8/5/2018 1:15:18 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Pozdrav ekipa, još jedan vikend je skoro iza nas, vrijeme je za trening report i najavu treće tekme baraža...

u petak solidan trening, 11 zelenih strelica na 15... ko i po običaju, neki su iznenadili, neki podbacili, idemo redom:

Vugdelija +1 JS, +1 IS
Jorović +1 ID
Memić +1 JS, +1 IS
Trn +1 OD, +1 HA
Črlenec +1 JR
Čukalevski +1 OD
Govedarica +1 BL
Hadžija +1 JS

imali smo odlične sedmične minute prošli tjedan, rezultat toga je i popravljanje forme, samo je Avdić ostao u 7 formi, te Vugdelija pao iz 8 u 7... svi ostali, 8+ forma, uz nekoliko važnih devetki...

za one koji nisu pratili, trenutni poredak u baražu: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

u našoj skupini je sve jasno, bilo kakva pobjeda nas vodi dalje, porazom ovisimo o koš razlici, ali i tu smo u dobroj situaciji...
Kolumbija je imala užasnu formu u drugom kolu, 5 igrača sa najvećom platom u 5 formi, sad se situacija malo popravila... ipak, u prvom kolu su izgubili 19 razlike od Hong Konga na isti trud, mi smo taj isti Hong Kong dobili 11 razlike uz manji trud, tako da bi matematika trebala biti jednostavna...

u skupini B, derbi Italija-USA, pobjednik nosi sve, poraženi ide u utješni turnir sa 0-2 omjerom...
baš mi je žao Filipina, imaju jako dobru momčad, ali stvarno nisu imali sreće, ni sa žrijebom, ni sa rezultatima... u prvom kolu su vodili skoro cijelu utakmicu protiv Amerikanaca, da bi na kraju izgubili u produžetku, i onda u drugom kolu -12 protiv Italije...

u skupini C, slična situacija, derbi Litva-Kanada, winner takes all... Malezija je u prvom kolu izgubila od Kanade, dok Litavci gaze sve pred sobom...

u skupini D je slična situacija kao u našoj, Francuska igra protiv Argentine, Australija protiv Egipta... bilo kakva pobjeda Francuze vodi dalje... Argentinci su bez šanse za prolaz, jer su prvo kolo izgubili 50-0 zbog nepostavljanja momčadi... pobjedom bi eventualno pomogli Australiji, ali i onda je pitanje mogu li Australci nadoknadit koš razliku...

po mojim skromnim procjenama, sve 4 europske ekipe bi trebale proć dalje, dakle BiH, Italija, Litva i Francuska...

na svjetskom igra ukupno 12 ekipa, finalisti kontinentalnih natjecanja iz prošle sezone imaju direktan plasman...
igra se u 2 skupine, po 1 finalist sa svakog kontinenta u obje skupine, i na random se još podijele 4 ekipe iz baraža...
takav poludirigirani žrijeb je uvijek zanimljiv, sve ovisi kako se podijeli...

Brazil i Čile
Njemačka i Rusija
Tajvan i Kina
Nigerija i Senegal

+ još 4 ekipe iz baraža, po 2 u svaku skupinu, BiH (nadam se), Italija/USA, Kanada/Litva te Francuska (99%)

znači ukupno, 2 skupine po 6 reprezentacija, prve 4 iz svake skupine idu dalje... prenose se pobjede i koš razlika protiv protivnika iz tvoje skupine koji su prošli dalje...
u drugom krugu je ukupno 8 reprezentacija u skupini, iz prvog kruga se može prenijet omjer 3-0, 2-1, 1-2 ili 0-3, ovisno kako si igrao... i onda se još igra 4 utakmice protiv one 4 ekipe iz druge skupine...

suma sumarum na kraju, prve 4 ekipe iz te druge skupine od 8 reprezentacija su u polufinalu, prvi protiv četvrtog i drugi protiv trećeg...
sve utakmice se igraju na neutralcu, termin gotovo uvijek je 19:30 ili 20:30...

eto, toliko od mene za ovaj vikend, nadam se da sam uspješno objasnio sistem svjetskog...
vjerujem da će mladi Zmajevi sutra odradit posao, i onda čekamo žrijeb, pa će opet biti analiza skupina itd...

BiH-Kolumbija, sutra u 19:30, navratite na chat i navijajte za mlade Zmajeve...

This Post:
11
293821.100 in reply to 293821.99
Date: 8/6/2018 7:56:37 AM
KK Bihać
II.1
Overall Posts Rated:
127127
cestitke na pobjedama, ja na ljetovanju pa ne ispratim tekme ali postavljam treninge shodno uputama skauta ;), idemo na to SP

This Post:
00
293821.101 in reply to 293821.99
Date: 8/6/2018 9:23:27 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Prvo SP nas ceka s mladima, idemo ludo idemo jako! Niko ne sumnja u nase super malce.

This Post:
33
293821.102 in reply to 293821.100
Date: 8/6/2018 4:31:03 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Pozdrav ekipa, još jedan ponedjeljak je iza nas, i još jednom dobre vijesti stižu iz susjedne Hrvatske...
mladi Zmajevi su upisali pobjedu protiv vršnjaka iz Kolumbije, +15...

Bosna i Hercegovina U21 vs. Colombia U21 118 - 103 (47088)

naš veći trud, uz pogođen pace od strane Kolumbije i zonsku 3-2 odbranu...

kao što sam pisao u najavi tekme, nije bilo razloga da štedimo entuzijazam, kad je novi reset enta u ovu subotu...
s druge strane, Kolumbijac je procijenio da nema šanse da nas pobjedi barem 28 razlike, tako da se odlučio igrati laganicu i spremati za utješni turnir... u napadu sam ovaj put odlučio testirat PTB, i novog igrača na krilu...

počelo je tvrdo, koš za koš... tako se igralo više manje cijelu prvu četvrtinu, ekipe su se izmjenjivale u vodstvu od par poena... na prvi odmor mi odlazimo s prednosti +3...

u drugoj četvrtini i dalje se igra koš za koš... ipak, Kolumbijci nam rade probleme sa skokovima u napadu, i iz drugih, trećih napada postižu poene, na veliki odmor odlaze sa +4...

u trećoj četvrtini ista pjesma se vrti i dalje... ovaj put smo mi malo bolji u napadu, i uspijevamo okrenut rezultat u našu korist, te kraj treće četvrtine završavamo s prednosti od 6p...

četvrtu četvrtinu otvaramo furiozno, i u par minuta imamo +14... Kolumbijci nekoliko puta rade mini serije, vraćaju se na 6 do 8p zaostatka, ali bliže od toga nisu mogli... u penal završnici dižemo prednost na konačnih +15...

najefikasniji u našim redovima je bio novo rješenje za krilo, Slaven Črlenec sa finom all round partijom, 22p 4 skoka i 5 asista uz jako dobru efikasnost... iako nominalno bek, pokazao je da se na njega može računati i u ovakvoj ulozi...
i ostala 4 startera su bili dvocifreni, Jorović 20p i 9 skokova, Pejanović 19p 7 skokova, Hojljevac 18p i 6 asista te kapiten Vugdelija sa 14p i 5 asista...
sa klupe se iskazao naš dragulj Mijat Radojević sa 9p i 4 skoka za samo 15 minuta...

u drugoj utakmici naše skupine, Hong Kong je upisao +35 pobjedu protiv Tunisa...(47089) kao što sam i očekivao, nisu mogli nadoknadit koš razliku, tako da bi mi prošli dalje i sa porazom od Kolumbije do 15 razlike...

u ostalim skupinama, Francuska lagano prošla dalje, Argentina opet nije izvela postavu za meč, i bez toga, vjerujem da ne bi bilo problema za Francuze...

u derbiju Litve i Kanade, uvjerljiva pobjeda Litavaca, +24 (47100)... Kanađanima nije pomogao ni veći trud na utakmici...

u derbiju B skupine, i ljepotici cijelog baraža, USA svladala Italiju +2 (47094)
strašna utakmica, veliki ulog, i na kraju Amerikanci spretniji i sretniji idu na svjetsko... presudio na kraju puni GDP pogođen, Talijani da su bilo šta drugo odigrali u napadu, vjerojatno bi dobili...
kao što sam pisao ranije, baraž ne trpi greške, jedna greška i ideš u utješni turnir sa 0-2 omjerom, i praktično ti je sezona upropaštena...

sve rezultate i poredak u skupinama baraža možete vidjeti ovdje: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

ja sam svoj glavni cilj sezone odradio, plasman na prvo svjetsko prvenstvo mladih.. nakon prve medalje u historiji za BiH u21, red je bio da vidimo i prvo svjetsko ikad...

ova generacija ima svoje dobre strane, kao i neke loše, na svjetsko idemo bez imperativa rezultata... sigurno se možemo boriti za drugi krug, neovisno o žrijebu skupina, za nešto više trebat će puno sreće na treningu, i taktička ingenioznost na nekim utakmicama...

uskoro će izać i žrijeb skupina na svjetskom, onda otvaram novu temu i ide analiza protivnika i rasporeda... do tada, ugodan tjedan želim svima, tko može nek provede dane u debeloj hladovini...

This Post:
00
293821.103 in reply to 293821.102
Date: 8/6/2018 6:43:27 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Cestitke jos jednom na velikom uspjehU! Na SP idemo da se nadigravamo bez ikakvog pritiska, jedva cekam da vidim grupe!

From: Kenedi

This Post:
11
293821.104 in reply to 293821.102
Date: 8/6/2018 9:43:41 PM
KK Borac Banjaluka
III.1
Overall Posts Rated:
44
Svaka cast seletoru i igracima :D Idemo po medalju na SP ! Dajte Amere da se igramo :D

This Post:
11
293821.105 in reply to 293821.103
Date: 8/7/2018 4:17:49 AM
Blue or Deaddd
II.1
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Blue or Deaddd II
Evo grupa evo ludila

This Post:
00
293821.106 in reply to 293821.105
Date: 8/7/2018 4:52:11 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ali bukvalno, drama teska grupa za nas, bice svega...

Advertisement