Χαχαχαχαχα. Ετσι οπως παει καποια στιγμη θα καω. Ελπιζω πριν γινει αυτο να ευχαριστηθω μια σεζον στοχεύοντας σε καποιο τιτλο.
Πολλα συγχαρητηρια για το νταμπλ.
Πλεον εχεις 11 τιτλους και εισαι 3ος στην Ελλαδα!
Οπως πολυ σωστα ειπες περασες τα 5 σερι πρωταθληματα του Ματσας. Ισοφαρισες το ρεκορ του Ασυγκρατητου με 3 νταμπλ και το ρεκορ των συννεχομενων κατακτησεων Κυπελλου με 3. Με μια ακομα ιδια σεζον αφηνεις ρεκορ πισω που κρατουσαν κοντα 40 σεζον! Τρομακτικο κατορθωμα.
Βεβαια αυτο που θα ηθελα να δω περισσοτερο και απο το σπασιμο αυτων των ρεκορ θα ηταν μια ''μεγαλη'' πορεια στο Β3!
Καλη επιτυχια την νεα σεζον!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Η αλήθεια είναι ότι μας άγχωσες φέτος!!Δεν ήθελα να πέσεις με τίποτα,αν και ξέρω ότι αν ασχοληθείς πάλι σοβαρά θα είσαι επικίνδυνος αντίπαλος!Άλλωστε αν δεν ήσουν εσύ,τώρα θα είχα 5 συνεχόμενα double!!! :)
Και εγώ θα ήθελα ένα τρόπαιο στο Β3,αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο!Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες με τρελά ρόστερ!
Δεν νομίζω ότι τα έχω πάει άσχημα!Σε 6 συμμετοχές προκρίθηκα και τις 6 από την 1η φάση και έχω ρεκόρ 46-2!Και σχεδόν πάντα έφτασα στους 16 και μία φορά στους 8!
Το πρόβλημα είναι ότι όταν φτάνουν τα νοκ αουτ, τα γεροντάκια μου έχουν χάσει σκιλ!Ακόμα και να αγοράσω ένα τούμπανο και να ανεβάσω μπατζετ πάνω απο μύριο, πάλι αουτσάιντερ θα είμαι να το πάρω!Πολλές ομάδες είναι φουλαρισμένες από διεθνείς των μεγαλύτερων χωρών!
Πάντως από τις 5 τελευταίες σεζόν,τις 4 έχω φάει με τα double μια Ελληνική συμμετοχή από το Β3!Έχει παραγίνει το κακό!!!!Ήταν πιο ωραία την σεζόν που παίζαμε μαζί!