BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Season 8

Season 8

Set priority
Show messages by
From: Ozzy

This Post:
00
74645.96 in reply to 74645.94
Date: 3/31/2009 5:42:17 PM
Overall Posts Rated:
2424
IZBACI MOJE IGRACE IZ REPREZENTACIJE ODMAH!!!!!!!!!!

Tako bar pola moje lige nece znati skilove mojih najboljih igraca. Dok ja njihove ne znam!

A od te Kolumbije si izgubio jer ti je opet sjajni tandem bio Djukanovic - Visnjevski (btw. prvi debi za reprezentaciju taj luzer koga stalno pljujes je imao skoro vise poena i od startnih Djukanovica i Visnjevskog zajedno!!!! Hahaha... sta god da pogledam sve mi ide na ruku:)

P.S. nista licno protiv ove dvojice, nego samo pokusavam otvoriti oci nekome ovde bar malo :)

This Post:
00
74645.97 in reply to 74645.95
Date: 3/31/2009 5:46:37 PM
Overall Posts Rated:
178178
Nema veze to sada! Na meni je bila glavna odluka i tu sam trebao da budem ostriji!

U tom delu ne bezim od krivice.

Istina, u jednom trenutku sam video upotrebnu crtu kod "emvipija"!

Bilo je to u prvom minutu trece cetvrtine utakmice protiv Hong Konga, kada sam uzeo TO da momcima prenesem uputstva jer dogovor sa poluvremena nije davao rezultate. Tada je grka munjevito dodao peskir Djuki i na taj nacin doprineo pobedi onoliko koliko je znao i umeo!

Ali ti to Ozi ne mozes znati jer utakmicu nase Srbije nisi ne gledao, zar ne?

Bilo te je bas briga kao robijasa za drzavu i nisi zeleo da gledas jos jednu losu rolu svojih pulena, inace bi znao o cemu pricam, jel tako?

Last edited by Laimbeer40 at 3/31/2009 5:51:18 PM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
74645.98 in reply to 74645.97
Date: 3/31/2009 5:50:08 PM
Overall Posts Rated:
2424
Nazalost sam gledao... ali je bilo zanimljivo samo dok je Grka igrao. Jer je Visnjevski brzo napustio igru jer mu je visoki kosoki igrac pokazao da se ne vraca do trece cetvrtine nazad. Ehhh... najsladje je bilo onda kad je ubo trojku sa 7 metara. Ne secas se toga? :)

A da...nisi navikao da ti centri pogadjaju trojke ;)

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
74645.99 in reply to 74645.96
Date: 3/31/2009 5:59:07 PM
Overall Posts Rated:
178178
IZBACI MOJE IGRACE IZ REPREZENTACIJE ODMAH!!!!!!!!!!

Pa toooooo ti kazem! Briga tebe za repku! A i uradio bih to samo u tom slucaju igracima pada entuzijazam...istina nama u strucnom stabu raste ali ipak...

Tako bar pola moje lige nece znati skilove mojih najboljih igraca. Dok ja njihove ne znam!

Pa tebi su samo vazni skilovi tvojih igraca i tvoj licni interes! Drago mi je da sam te raskrinkao!

A od te Kolumbije si izgubio jer ti je opet sjajni tandem bio Djukanovic - Visnjevski (btw. prvi debi za reprezentaciju taj luzer koga stalno pljujes je imao skoro vise poena i od startnih Djukanovica i Visnjevskog zajedno!!!! Hahaha... sta god da pogledam sve mi ide na ruku:)

Nije to za tebe ta Kolumbija! To je KoluMbija sa velikim M, koja je tvojim "vedetama" odrzala lekciju iz kosarke tako da ni ja tu nisam mogao pomoci! A taj grka je dao najvise poena i zato smo i izgubili! Ugusio je igru, ispucavao se nerezonski, mnogo vise stete je naneo nego sto je koristio.

P.S. nista licno protiv ove dvojice, nego samo pokusavam otvoriti oci nekome ovde bar malo

Nista licno nego malo vredjas! A? Malo "ta kolumbija", pa onda "ta dvojica"...c,c,c,c...

Last edited by Laimbeer40 at 3/31/2009 6:03:24 PM

This Post:
00
74645.100 in reply to 74645.99
Date: 3/31/2009 6:04:25 PM
Overall Posts Rated:
2424
O MAJ GAD :)

Ne vredi, ne zelim da opet ulazim u bilo kakav konflikt sa tobom.

Ti si selektor i ti snosis svu odgovornost. Ja tebi ne mogu zabraniti da zoves moje igrace, ne mogu ti zabraniti da svima pokazujes njihove skilove, to je sve pravilima BB-a dozvoljeno. Sa tim sam se pomirio i poceo na terenu da ti pokazujem ko je bolji strucnjak i strateg u ovoj igrici ;)

Zato pogledaj semafor, pogledaj tabelu... to su reci koje govore umesto mene ;)

Toliko od liderera desnicarske konferencije :********
Pozz

This Post:
00
74645.101 in reply to 74645.98
Date: 3/31/2009 6:06:44 PM
Overall Posts Rated:
178178
Nazalost sam gledao... ali je bilo zanimljivo samo dok je Grka igrao. Jer je Visnjevski brzo napustio igru jer mu je visoki kosoki igrac pokazao da se ne vraca do trece cetvrtine nazad. Ehhh... najsladje je bilo onda kad je ubo trojku sa 7 metara. Ne secas se toga?

A da...nisi navikao da ti centri pogadjaju trojke ;)

I nije ruski marsal Visnjevskil vec Djuradj Visnjicki! Tako se nas Srpski centar zove!

Zamisli da neko tvog Grkinica nazove pogresno....

This Post:
00
74645.102 in reply to 74645.100
Date: 4/1/2009 2:47:16 AM
Overall Posts Rated:
178178
Nema tu konflikta dechko...ima samo problem a moje je bilo da ga iznesem javno!

To sam uradio zbog javnosti i svoje savesti...eto tako.

P.S.
trenutno si liderer skoro kao i Federer!

This Post:
00
74645.103 in reply to 74645.102
Date: 4/1/2009 3:02:49 AM
Overall Posts Rated:
88
E danas je Djuka na treningu pricao kako Grka nepogresivo dobro dodaje peskir !

This Post:
00
74645.104 in reply to 74645.102
Date: 4/1/2009 4:47:25 AM
Overall Posts Rated:
2424
Nema tu konflikta dechko...ima samo problem a moje je bilo da ga iznesem javno!

To sam uradio zbog javnosti i svoje savesti...eto tako.

P.S.
trenutno si liderer skoro kao i Federer! :)

Cuj problema? Covek ne zeli moju pomoc, ne zeli da saradjuje samnom, otrese me kao ciganche slinu kad mu ponudim saradnju... i onda krene da se zali na mene i da kuka kao malo dete da necu da mu pomognem :))

Pa ajde znam da sam prvi na tabeli, ali to ne mora da znaci da sam najbolji jos uvek... tu ti je caramazow, ex-selektor, matori, liman... Pusti mene da uzicam u mocvarama i mirnom zivotu prestupnika BB kosarke ;)

This Post:
00
74645.105 in reply to 74645.104
Date: 4/1/2009 5:00:58 AM
Overall Posts Rated:
178178
Oces da kazes da si i ti u strucnom stabu da bi onda grkinic i onaj drugi kako se bese zove, imali stalno proficient formu? I da bi pruzali vise od asistiranja Djuki prilikom mog taktickog tajm auta koji uvek uzimam u prvom minutu III cetvrtine a sto je postala doktrina koja se izucava na Global Forumu (poslacu link posle)?

Jel to hoces da kazes?

Kako moze marsal Visnjevski, kako ga ti zoves, da bude stalno u proficient formi? A?

A njegov vlasnik nije kao ti trazio bilo kakve beneficije!

I sto kazes, tu moram da se slozim, bolje je da te prepustim zaboravu...a ti isto tako nemoras vise da brines o repki kao sto si to do sada cinio! Repka ce to znati da ceni!

Ja sam samo toliko imao...

From: no Frks
This Post:
00
74645.106 in reply to 74645.105
Date: 4/1/2009 5:13:46 AM
Overall Posts Rated:
88
Aprilililililili.

Advertisement