BuzzerBeater Forums

BB Poland > Pytania i odpowiedzi vol. 4

Pytania i odpowiedzi vol. 4 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: radyola
This Post:
00
90085.96 in reply to 90085.95
Date: 5/28/2009 2:25:43 AM
The Cormorans
III.12
Overall Posts Rated:
5353
Second Team:
Eutanazja
Chyba czegoś nie doczytałem: czy mi się wydaje czy mój personel (trener i ta reszta) zarabiają coraz więcej? Jeśli tak to czy wiąże się to ze wzrostem ich umiejętności trenerskich i innych? Inaczej jakoś ten wzrost płac ciężko chyba wytłumaczyć...

edit: już doczytałem

Last edited by radyola at 5/28/2009 2:28:30 AM

From: Mack10

This Post:
00
90085.97 in reply to 90085.96
Date: 5/28/2009 2:30:36 AM
Overall Posts Rated:
00
Takie niestety zmiany BBcy wprowadzili że co tydzień personel zarabia coraz więcej kasy, niestety podnoszenie ich wymagań finansowych nie wiąże się z podnoszeniem ich umiejętności.

From: kozlik
This Post:
00
90085.98 in reply to 90085.97
Date: 5/28/2009 4:57:55 AM
Overall Posts Rated:
77
Dzieki za wskazanie drogi Panowie, wszak nic innego nie moglem sie spodziewac. Pokazalem Wam moj mecz raczej jako ciekawostke i info ze kazdego moze to spotkac.
Nie przekonaliscie mnie do swoich rad i ja jednak bede sie trzymal swojej teorii.
Oczywiscie moj blad byl z taktyka i to widze

odpowiedzi do postow

Bylem w IV lidze z wlasnego wyboru (teraz wlasnie spadam do V) gdyz najwazniejsze jest wprowadzenie Fedyszyna do repry U21. Nie zalezalo mi na awansie a wrecz wolalem zajac jak najnizsze miejsce aby miec szanse na draft ktory pomoze mi utrzymac mojego C. Niestety sparawa sie skomplikowala gdyz spadek spowoduje mniej kibicow, mniej kasy i najprawdopodobniej bede musial redukowac trenowanych a tego na razie nie bylo w planach. Stad moje rozczarowanie tym meczem

Tak moj C jest najlepszy w druzynie, specjalnie trenuje go aby zagral w U21, co nie zmienia postaci rzeczy ze jeszcze 3 pozostalych grajkow PF,SG i PG tez daja rade i gralem z druzyna z konca tabeli a nie z liderem wiec moj jeden C powinien sam z nimi wygrac.

Dwoch spadlo za faule, ale to bylo dwoch najgorszych, wiec zaden argument

To ze mieli troche miejsca obwodowi przeciwnika to wcale nie znaczy ze nauczyli sie rzucac. Idac tym tropem nie powinni oddac zadnego celnego rzutu z trumny

To na tyle
Kozlik 4 to Ty wiecej sie spozniles niz tylko troche :) nick kozlik2 i kozlik 3 ktos zajal? ;)

This Post:
00
90085.99 in reply to 90085.98
Date: 5/28/2009 7:33:07 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
Zerknąłem na Twój mecz, bez dwóch zdań powinieneś wygrać jeśli chodzi o statystyki, nawet mimo błędnego ustawienia w defensywie! Myślę, ze z 10 meczy z tą drużyną (z takimi samymi statystykami) spokojnie wygrałbyś 9, może jeden byś przegrał...
Pech Twój polega na tym, ze to był właśnie ten jeden mecz, to musi boleć.

From: melerowy

This Post:
00
90085.100 in reply to 90085.98
Date: 5/28/2009 8:40:41 AM
Overall Posts Rated:
44
Jezeli planujesz wygrywac w przyslzym sezonie w V lidze to nie dygaj. Zerknij na moja hale i na frekwencje. Prawie kazdy mecz hala pelna.

This Post:
00
90085.101 in reply to 90085.100
Date: 5/28/2009 9:09:21 AM
Overall Posts Rated:
77
No to troche mnie pocieszyles, ale tylko troche bo jednak bardziej boje sie pensji w przyszlym sezonie mojej gwiazdy
W tym sezonie jestem pod kreska wiec w przyszlym bedzie o duzo gorzej :(
No ale zobaczymy

This Post:
00
90085.102 in reply to 90085.101
Date: 5/28/2009 9:36:04 AM
Overall Posts Rated:
44
Jak ty mogles z takim skladem spasc do V ligi?
A co do pensji to sciagnij sobie kalkulator - w ktoryms temacie na forum byl - i oblicz. Bedziesz mial jakis wglad na swojego zawodnika. Masz drugiego centra, ktory zre 9k tygodniowo. Jemu tez zapewne pensja skoczy. Wiec bedziesz mogl go sprzedac, zeby zaoszczedzic i kupic kogos np. na obwod, dobrego rozgrywajacego. Z draftu tez cos wyciagniesz. Nie ma co plakac moim zdaniem.
Na twoim miejscu budowalbym hale. W trakcie sezonu nie wydawal kasy na scouting, ewnetualnie 5k tygodniowo i jakos na plusie przezyjesz. KAdre mozesz do 10 zawodnikow zmniejszyc.
Jest masa rozwiazan

Last edited by melerowy at 5/28/2009 9:36:19 AM

This Post:
00
90085.103 in reply to 90085.101
Date: 5/28/2009 9:43:01 AM
Overall Posts Rated:
44
Aha, no i jeszcze jedno. Na pewno wnioski jakies juz wyciagnales z tego cosie stalo, ale musze to powiedziec. Pamietaj, ze druzyna to nie jeden zawodnik - gwiazda, zarabiajacy 24k/tyg. Sam nigdy meczu nie wygra. A mam wrazenie, ze przez caly sezon myslales, ze grajac na niego uda ci sie osiagnac sukces.
Druzyny ktore w twojej lidze graja w finale nie maja wielkich gwiazd, a spojrz gdzie potrafili dojsc.

This Post:
00
90085.104 in reply to 90085.103
Date: 5/28/2009 9:57:42 AM
Overall Posts Rated:
77
U mnie plan byl inny
Ja nie walczylem w lidze a wrecz odpuszczalem mecze aby zjechac jak najnizej. Celem byly baraze i ich wygranie, oczywiscie po dogrywce zeby jeszcze jakas kase przytulic :).Specjalnie gralem taktyki ktore nie wykorzystywaly mozliwosci Fedyszyna. Tak naprawde prawie pelny sklad byl w tym ostatnim meczu choc jeszcze jeden trenowany C i PF grzali lawe . Niestety caly misterny plan w piz....
Caly mijajacy sezon byl ogolnie do dupy, poczawszy od draftu, po puchar ( w ktorym liczylem na kilka rund wiecej) po ten ostatni mecz.
Ja naprawde nie placze, wiem ze to nie klopot ze spadlem. Teraz musze karmic przyszlego reprezentanta i wszystko jest nastawione pod ten plan. Za rok wezme sie za zmiany w klubie aby zaczac cos wiecej znaczyc, czy sie uda zobaczymy
Wszystko bedzie zalezalo od draftu i potem pucharu, bo mysle ze pensja mi skoczy tak na okolo 140k

This Post:
00
90085.105 in reply to 90085.104
Date: 5/28/2009 10:21:28 AM
Overall Posts Rated:
44
Samych graczy do 140k? Watpie.

From: Oszust

This Post:
00
90085.106 in reply to 90085.104
Date: 5/28/2009 10:32:05 AM
Overall Posts Rated:
00
U mnie plan byl inny
Ja nie walczylem w lidze a wrecz odpuszczalem mecze aby zjechac jak najnizej. Celem byly baraze i ich wygranie, oczywiscie po dogrywce zeby jeszcze jakas kase przytulic :).Specjalnie gralem taktyki ktore nie wykorzystywaly mozliwosci Fedyszyna. Tak naprawde prawie pelny sklad byl w tym ostatnim meczu choc jeszcze jeden trenowany C i PF grzali lawe . Niestety caly misterny plan w piz....
Caly mijajacy sezon byl ogolnie do dupy, poczawszy od draftu, po puchar ( w ktorym liczylem na kilka rund wiecej) po ten ostatni mecz.
Ja naprawde nie placze, wiem ze to nie klopot ze spadlem. Teraz musze karmic przyszlego reprezentanta i wszystko jest nastawione pod ten plan. Za rok wezme sie za zmiany w klubie aby zaczac cos wiecej znaczyc, czy sie uda zobaczymy
Wszystko bedzie zalezalo od draftu i potem pucharu, bo mysle ze pensja mi skoczy tak na okolo 140k

Ile w draft inwestowales?? :)

Advertisement