BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176683.960 in reply to 176683.959
Date: 8/8/2011 2:09:19 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εγώ ρε Νίκο μια ςκαι σε ξέρω αρκετό καιρό κι έχουμε πει και 2 κουβέντες παραπάνω, θα σου πω μόνο ότι ο λόγος που παρατάς το παιχνίδι δεν είναι σοβαρός... (σου εκφράζω την προσωπική μου άποψη και μόνο)..

Έχω παραδεχτεί την προηγούμενη σεζόν σου τύχαν ότι τυχαίνει σε κάποιον άλλο σε 10 σεζόν.. Μεγάλη γκαντεμιά όντως, ισχύει... αλλά από κει και πέρα τι κάνεις? Παρατάς το παιχνίδι? Γι αυτό? Το ότι θα πουλήσεις όλους τους παίχτες σου θα είναι μια πολύ καλή ανανέωση.. Θα είσαι με φουλ φράγκα, στην ΙΙ κατηγορία.. Σκέψου το.. δεν αξίζει να τσαντίζεσαι και να ξενερώνεις με αριθμούς και τσιπάκια...

Last edited by yiannis_paros at 8/8/2011 2:10:27 AM

This Post:
00
176683.961 in reply to 176683.959
Date: 8/8/2011 2:49:24 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Νίκο, εγώ δεν εννοούσα το ό,τι έχασα, αλλά το πώς, όπως δηλαδή και εσύ. Πιστεψε με είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κερδίζεις 14 πόντους 3 λεπτά πρίν το τέλος και να χάσεις. Αυτό είπα, όχι κάτι άλλο. Δεν είπα ούτε ότι έπαιξα σωστά, ούτε ότι έπαιξες λάθος ούτε τίποτα τέτοιο. Η μηχανή απλά έχει γίνει ιδιαίτερη απρόβλεπτη πρός το χειρότερο με αποτέλεσμα να πονάνε τα μάτια μας συχνά πλέον με διάφορα που βλέπουμε. Από εκεί και πέρα είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θα αποχωρήσεις απο το παιχνίδι ή αν θα συνεχίσεις για να αποδείξεις ότι είσαι -και πράγματι είσαι- η καλύτερη ομάδα του ομίλου σου. Είναι κρίμα να γίνεσαι επιθετικός απέναντι σε άλλους χρήστες, επειδή και σε σένα -όπως σε πολλούς πιστεύω- έτυχε μια "αναποδιά" -ξέρεις πώς τα ονομάζω εγώ αυτά, αλλά τέλος πάντων-. Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυξάνουν και πληθύνουν τα κρούσματα χρηστών, οι οποίοι απορούν για το πώς έχασαν έναν αγώνα και γενικότερα το περίεργο ορισμένων γεγονότων. Η μηχανή κατάντησε αναξιόπιστη και θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι σε αυτήν την κατεύθυνση απο τους ιδιοκτήτες, διότι προβλέπω μαζική φυγή σπουδαίων παικτών από το παιχνίδι και όχι μόνο από την Ελλάδα. Ο Ασυγκράτητος θέλει να φύγει για τους δικούς του λόγους, εσύ θές να φύγεις, παιδί απο την 2η κατηγορία μάλλον το παράτησε, άρα κάτι δεν πάει καλά γενικότερα. Ας προβληματιστούν περαιτέρω οι ιδιοκτήτες, διότι είναι άσχημο η μηχανή να διαμορφώνει κατά το δοκούν τα αποτελέσματα, χωρίς δηλαδή συγκεκριμένη λογική σειρά. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι το αλγοριθμικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί το παιχνίδι έχει τρύπες, οι οποίες πρέπει να κλείσουν πάραυτα.

Υ.Γ. Η πίεση 4/4 δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που λές. Εγώ σου είπα καθαρά για το παράλογο του να κερδίζεις 14πόντους 3 λεπτά πρίν το τέλος και να χάνεις τελικά. Οι αντίπαλοι να είναι όλοι Τζόρνταν και να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι και οι δικοί σου να μην μπορούν να κρατήσουν ούτε την μπάλα για να τους κάνουν φάουλ. Γίνεσαι άδικα επιθετικός, νομίζω.

This Post:
00
176683.962 in reply to 176683.961
Date: 8/8/2011 3:08:30 AM
Overall Posts Rated:
303303
εφταιξε αυτο το νικολακη.....

γιαννη ετσι πιστευα και εγω μια σεζον στραβη αναποδη τελειωσε αλλα συνεχιζει ....να δεις που απο αυριο θα ξεκινησουν οι τραυματισμοι ...

οσο για τα λεφτα ειναι ανολαγα τι μαζευτουν .... γιατι η μηχανη μπορει να λεει οτι οι παικτες σαν τον μπασα κανουν οσο λεει οτι κανουν.. για σκεψου να πουληθει τοσο ποσα θα χρειαζομαι επιπλεον...

This Post:
00
176683.963 in reply to 176683.962
Date: 8/8/2011 3:19:06 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ελα Νικο καλήμερα, αν παρατήσεις το παιχνιδι, μην χαθούν τα μετρητά που διαθέτεις... κριμα είναι...

Ασε τις βλακείες ρε, την άλλη σεζον σε θέλω α1( ελπιζω να ειμαι και εγώ) για να σου διδάξω λιγο μπασκετ.

Δεν είναι αμαρτία το γλυπτό να πάει χαμένο???

This Post:
00
176683.964 in reply to 176683.962
Date: 8/8/2011 3:31:59 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Παρέα κάνουμε και είμαστε, θέλω να πιστεύω. Είμαι χαρακτήρας ιδιαίτερα οξύθυμος, αλλά πλέον δεν αφήνομαι να χαλιέμαι με δευτερεύοντα πράγματα, όπως ένα διαδικτυακό παιχνίδι, διότι στην ζωή υπάρχουν πράγματι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ γεγονότα. Τώρα το άν κάποια στιγμή το παιχνίδι θα με φέρει στα όρια μου, δεν το ξέρω. Το "Νικολάκη" δεν το είπα ειρωνικά. Άλλωστε ξέρεις ότι μπορεί να διαφωνώ με πολλά παιδιά, αλλά μόνο με λίγους έχουμε γίνει πραγματικά μπίλιες, διότι με τους περισσότερους ξέρουμε να κρατάμε και ένα επίπεδο -σε αυτούς ανήκεις και εσύ-. Μην χαλιέσαι, επειδή έκανες μια "παράλογη", ίσως, ήττα, την κατηγορία την έχεις. Καλύτερος είσαι, απλά απόδειξε το. Γενικότερα, επειδή το έθιξες. Η μηχανή πλέον λειτουργεί λάθος και στην εκτίμηση μεταγραφής. Λ.χ. είχα έναν 19χρονο αιώνιο ταλέντο και ενώ την ημέρα που τον έβαλα μεταγραφή έγραφε ότι μπορεί να πουληθεί απο 150000-600000 και τον έβαλα 500000 -φυσικά δεν πουλήθηκε, αλλά έψαχνα κανένα κορόιδο- την επόμενη μέρα και ενώ ο πλειστηριασμός ήταν σε εξέλιξη το ποσό έγινε απο 100000-200000. Θα μπορούσα να βρω και μπελά, αν κάποιος είχε δώσει τα 500000 που ζητούσα, διότι θα φαινόταν εξωπραγματικό. Τέλος πάντων, μην τρελαίνεσαι, δεν υπάρχει λόγος. Ήττες όλοι κάνουμε, ακόμα και παράλογες.

This Post:
00
176683.965 in reply to 176683.964
Date: 8/8/2011 4:13:34 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ήττες όλοι κάνουμε, ακόμα και παράλογες.

1.Στην 1η οικονομικη ανανεωση της σεζον 16 που ανεβηκα α1 ειχα μειωση εμπορικων εσοδων!!! Βγηκα πρωταθλητηςανεβηκα στην υψηλοτερη κατηγορια και τα εμπορικα μειωθηκαν ..
2.Στον 3ο αγωνα της 16ης σεζον ξεκινανε οι τραυματισμοι ( οι επισημοι γιατι στο ιδιωτικο ειχαν ξεκινησει και δεν σταματησαν ουτε στον τελευταιο αγωνα).
3.Αγοραζω παικτη 1εβδομαδα τραυματια , δεν λεω για το οτι κρατησε το μαξιμουμ αλλα μετα απο 2 αγωνες ξανατραυματιζεται ο ιδιος για 2 εβδομαδες.
4.Στον αγωνα με τον μανο τον δευτερο πριν το κυπελλο αλλες εντολες ειχα δωσει αλλες εφηρμοσε η μηχανη και αυτο τσεκαρισμενο , αποτελεσμα χαλασε η προπονηση τα λεπτα συμμετοχης στον θεο και θα μπορουσα να ειχα παιξει με λιγο + ακομα ενθουσιασμο στο κυπελλο με τον ασυγκρατητο.
5.στο αγωνα με τον μαμου παλι τα ιδια μου κανει με τις εντολες παει η προπονηση για 2η σερι εβδομαδα ...
6.ο δευτερος αγωνας στα πλει-αουτ
7.το οτι επεσα με 2-1 νικες σημανε και 400χιλ χασιμο απο το να επεφτα με 2-0 .

αυτα τα ολιγα για την 16η σεζον

για αυτο με τσιτωσε το αποτελεσμα ενος αγωνα ...
βαλε τωρα και αυτο με την ερευνα που εγινε αδεξιος και εκπληκτος ουσιαστικα ιδιο αποτελεσμα φερανε και για να το καταλαβεις καλλιτερα
αδεξιος =1 νικη καμμια ηττα 2,5 μπαλακια
εκπληκτικος= καμμια ηττα 3,5 μπαλακια μετα την ηττα 2 μπαλακια. δηλ αν ειχα τον αδεξιο δεν θα παταγε κανεις στο γηπεδο .....

αν τωρα ολα αυτα ειναι αυτα που συμβαινουν συνηθως σε καθε χρηστη .....

This Post:
00
176683.966 in reply to 176683.965
Date: 8/8/2011 4:24:15 AM
Overall Posts Rated:
8888
Οτι είχες μια ατυχία μέσα στην σεζόν δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ότι αν αυτό συνεχιστεί, δεν μπορεί να το διορθώσει κανένας. Αυτη την στιγμη πρέπει να διαχειριστείς μια κατάσταση, μια δύσκολη κατάστασή, να σηκώσεις κεφαλι και να επανέλθεις... Αν τα παρατήσεις, έχασες, αν συνεχίσεις μπορεί να νικήσεις... Η επιλογή είναι δική σου!!!

This Post:
00
176683.967 in reply to 176683.966
Date: 8/8/2011 4:53:25 AM
Overall Posts Rated:
303303
Οτι είχες μια ατυχία μέσα στην σεζόν δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς

μου αρεσει οταν κυριολεκτεις και δεν γενικευεις

This Post:
00
176683.968 in reply to 176683.965
Date: 8/8/2011 4:58:09 AM
Overall Posts Rated:
112112

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176683.969 in reply to 176683.967
Date: 8/8/2011 5:40:12 AM
Overall Posts Rated:
186186
Καλημερα Νικο εχω διαβασει προσεκτικα αυτα που γραφεις απο χτες και ολα αυτα που εγραψαν ολοι οι αλλοι και κυριως ο Δημητρης και εχω να σου απαντησω δυστυχως ψυχρα οπως απαντησα και στο εαυτο μου 2 φορες που σκεφτησα να το παρατησω και γω, ετσι ειναι το πραγματικο μπασκετ και ετσι ειναι τα ον λαιν παιχνιδια!!!!!!!!!

Πες μου λοιπον αν ολα αυτα που σου συνεβησαν δεν εχουν συμβει και σε πραγματικες ομαδες και ας ειναι πολλες οι αναποδιες μαζι οπως τραυματισμοι συστηματα ταιμ αουτ και αλλαγες και μπορω αν θες να σου φερω εγχωρια και μη παραδειγματα, οσο αφορα γιαυτο που ειπε ο Δημητρης οτι δεν γινεται να κερδιζει 14 ποντους και σε 3 λεπτα να χανει οχι μονο εχει συμβει αλλα γινεται συνεχως και εδω τα παραδειγματα οχι σε 3 λεπτα να γινονται ολα τουμπα αλλα 10 -12 ποντοι σε 55 δευτερα, τι να θυμηθουμε την εθνικη το ν αρη, τουσ γιουτα?????
Γιαυτο και επιμενω οτι δεν γινεται να παιζουμε δυστυχως και να μη συμβαινουν πραγματα που να μη μας αρεσουν , γιατι τοτε 3 λεπτα πριν το τελος θα κλειναμε το λαπ τοπ , και δε θα χριαζοταν ποτε να κανουμε διαχειρηση ομαδας αν δεν ειχαμε τραυματισμους και αλλα σπαστικα.... εκει φαινεται το οτι το παιχνιδι ειναι μανατζαρισμα και μονο με τα καλα και τα κακα του και θελει να σε κραταει οσο περισσοτερο μεσα κολλημενο σε μια οθονη εχοντας βαρεσει τιλττττττττ......

Τεσπα για ολοκληρα χρονια παιζω ον λαιν παιχνιδια και μανατζερ και στρατηγικης και διαφορα αλλα, σε ολες τις μηχανες υπαρχουν σφαλματα και σε ολα τα παιχνιδια υπαρχουν πολλων ειδων χαρακτηρες παικτων , αλλοι πιο νευρικοι αλλοι πιο πεισματαρηδες ,,,,, οτι θες βρισκεις, οποτε το μονο που σου προτεινω εν τελη γιατι εγραψα και πολλα , μανατζαρισε οπως ξερεις το καραβι που κυβερνας και οδηγησε το ξανα στα σαλονια της Α1 οπου πρεπει να αγωνιζεσαι και μη κανεις το ¨χατηρι¨ των αντιπαλων που καραδοκουν στην γωνια τριβοντας τα χερια τους!

Last edited by autokratoras78 at 8/8/2011 5:43:24 AM

From: spartan

This Post:
00
176683.970 in reply to 176683.969
Date: 8/8/2011 6:55:29 AM
Overall Posts Rated:
531531
καλησπερα και απο εμενα νικο θα γραψω και εγω το εξης ισως να το θυμασαι οτι πηγα να παρατησω και εγω το παιχνιδι γιατι απο τους 3 καλυτερους και μοναδικα προπονησιμους μου παικτες σε εναν αγωνα τραυματιστηκαν οι 2 ο ενας για 2 εβδομαδες και ο αλλος για 5 εβδομαδες αν ειναι δυνατον .ειχα σχεδον σιγουρη χαμενη την ανοδο στην τριτη και γενικα ημουν ετοιμος να το παρατησω εκανα μια κινηση απελπιδα και αγορασα εκπληκτικο γιατρο το αποτελεσμα κανενα χαχαχαχαχα ειπα να σπασω τον υπολογιστη πεισμωσα και τελικα καταφερα να ανεβω

Advertisement