No tényleg utoljára reagálok György ügyében, szigorúan az általad leírt adatokat használva. Leírod, hogy kv-ban 0,93 szintet lép hetente. Akkor hogy számoltad ki azt, hogy 7 szintet 14 hét alatt lép? Ez sem olyan bonyolult matematikai képlet ám, kell neki ugye 7 szint. 7 osztva 0,93-mal, az hét és fél hét, legyen mondjuk nyolc. Az hol 14 hét? Azt is épp te jelentetted ki, hogy 2 szintet lépne bv-ből a kv edzés alatt, azaz felmenne 9-esig. Utána kéne 4 szint bv a 13-asig. Heti 0,47 skill ugrással ez szinte hajszálpontosan 8,5 hét, legyen 9 (4 osztva 0,47-tel). Azaz összesen 17 hét megy el erre a két skillre, szemben az általad leírt 25-26 héttel. Még egyszer mondom, ezek a te adataid, a te matekképleted. Nem annyira bonyolult ám.
Az előre tervezést meg szerintem hagyjuk, neked volt állandóan azzal gondod, hogy nem elég jók az embereid, nincs elég bevételed, nem tudsz feljutni, stb. Én még a kieséseimet is előre megterveztem, te is tudod, mert mindig mondtam már szezon elején, hogy most kiesek, egy év múlva meg jövök vissza.
Monsterekről: Erdeit nem tarom kifejezetten monsternek, de most nem fogom kiteregetni a skilljeit. Maradjunk annyiban, hogy van neki 13-as főskillje is, az nálam bizony nem monster. Bár még így is jobb, mint Kenesei, vagy Torgyán volt, akiket te monsternek tartasz, tehát ilyen értelemben érthető, ha oda sorolod.
Nemesinél sosem állítottam, hogy szar, de ezt már nem is magyarázom. Ha első 8 alkalommal sem értetted, most sem fogod. Érdekes módon mindenki más megértette, hogy mit akarok mondani, csak te ragaszkodsz egy olyan állításhoz, amit én nem mondtam, csak te gondoltad, hogy én azt mondanám.
Azon meg már meg sem lepődöm, hogy ha te egyedül állítasz valamit, 850-en meg az ellenkezőjét, akkor a 850 fő a buta, nem te egyedül. Mert ugye mi mind ellentmondunk a tényeknek. Mármint azoknak, hogy heti 0,93 szintlépéssel 7 szintet feledzeni az 14 hét, mert ugye ez is tény, leírtad vagy ötször. Na ez tényleg a 2*2=5 tipikus esete. Még jó, hogy érted a matek nyelvét...
Ja és nem edzem Czédlit??? Örülnél te annak, ha 21 éves kor végére kiedzenél egy olyat, mint ahogy Czédli most kinéz 20 éves kor elején. Konkrétan kb 4-5 skill lemaradása van a büszkeségeidhez, Keneseihez és Torgyánhoz képest. Mármint nem a 20 éves, hanem a teljesen kiedzett Keneseihez és Torgyánhoz képest.
Ha meg a fizukat már úgyis levitték, miért nem állsz neki monstert edzeni? Ezt a kérdést olyan szépen kikerülöd mindig. Várod, hogy jöjjön egy új Leszkoven, vagy Paulik, vagy Tham? És mégis miből szeretnéd megvenni? Paulik egy milla fölött igazolt át, Leszkoven 1,2 milláért, Tham ugyanannyiért. Csak szólok, még Czédli is egy milla volt. Nem kell ám feltétlenül Leszkovent venni, vegyél egy sima szupersztárt, u21-re az is bőven elég és mutasd meg, hogy kell monstert nevelni és eltartani.
Don't feed the troll