BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXI

Kérdés és csevegő XXI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241411.961 in reply to 241411.959
Date: 9/18/2013 11:36:30 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pontosan, hogy nem írom át a matematikai törvényt,mint amit te szeretnél. Te még Pytagoras-tételét is átcsinálnád... Levezettem 3 ízben, hogy mi jön ki abból a 193 centis nyamvadékból, el kéne fogadnod a matematikai tényeket miszerint a bv 0,47 szintet tud lépni hetente 18 évesen. szorozd fel két hét alatt megléphet +1-et akár, de nálam többször volt 3 hetes lépés még 6-os edzővel is,mint 2 hetes.
Erre alapozom a 3 heteket.
Nyugodtan veheted a 4 szint bv edzést 10 -11 hétnek. Az is lehet, hogy 12 hét jön ki.
Ugyanez pattanóra is pont ezzel a szorzóval.
Kv-ban is csak 0,93-at tud hetente, ami rossz esetben 2 hét. Mivel edztem már dh-át tudom, hogy nem 1 hetente lépkedett a kv még alacsony (8-9) szinten sem hanem volt az 2. 10 fölött meg 3 hét is megvan. Add össze és kijön elhasználtál 35-36 hetet, marad 6-7 heted a tempóra és dtávra.
Matek az egész, számolni kéne csak tudni, meg előre tervezni.
Kezdő 3 kv-val még sosem volt u21 emberünk, és remélhetőleg ezután sem lesz. Világszégyene lenne.
Már hogyne számítana, akkor domi nem beszélne két-három hetente ilyen zöldségeket,mint amiket soroltam. Ha látott volna 5-600 fő u21-es embert, akkor fejből megmondaná, hogy milyen indulótól lesz esélyes valaki. 3 kv-ból még centerbe sem szívesen raktam, csak ha az volt a legjobb edzett. Pl ecs poszton is elvárt, hogy legyen 4-5 kv pont a 10-12 tempós szörnyek miatt...
Bedobóba meg följebb 1-2-ben pláne fontos a magasabb kv szint.
Sajnálom, hogy mást gondolunk a monsterről, de még a 8 pot Erdei is monster sztem vagy Nacsa Norbert stb.stb..
Czédlinek is van hibája, pl 1 kv miért nem azt edzed ha ilyen jól áll? 1 kv-val rátesznek egy 11-12 tempós nála gyengébb csókát akkor is meg fogja szívatni őt, ha gyengébb bentre, pont a kv miatt (ld fentebb amit mondtam)
Jaa, hogy túl magas a fiad kv-ézni??? Hát én is ezt mondtam, amikor passzt kértek Verebesnek...
Sőt még te is... Akkor hol itt a gond? Ki nem edzte korszerűen a fiam, mondtam pm-ben, hogy 8 hét alatt lépett 6 szintet tavaly. Úgy edztem, hogy lépkedjen minél többet.

kv edzés 193 centinél 0,93 203-nál 0,67/hét 18 évesnél
Nem fog hetente lépkedni a 193 centis! esetleg 3-4-5-re és lehet, hogy szerencsém volt a fiamnál a 2 héttel, normális esetben lehet az 3 is. Szerencsém volt az is lehet.
Számíts 2 hetet minden kv-ra és a megspórolt idő majd jól jön, de nem lesz több 3 hétnél az fix.

Nem gondolok én tovább semmit.. egy összeadást nem lehet másként gondolni vagy egy szorzást. 2*2 az 5 szerinted? na látod, hogy nem... Levezettem számszerűen, az meg fix dolog.
Legyen már a scoutok dolga összehozni 5-6 jobb bedobót. Ha anno dzsevasz tudott egyik évben 12 darabot, akkor minden szarjankóból is lehet edzeni másik 4-5-öt, DE NEM 3 kvés-ból vagy egyéb erősen fő skill hiányosból!

Oké, örülök a megerősítésnek. De akkor miért problémás egyáltalán a bedobó kérdés? El kéne felejteni, a fiaddal meg többivel együtt! Edzzenek bd-nek multis ecs-ket,mint pl én tettem vagy monós ecs-ket vagy edzenek hátvédeket bv-vel. Ennyi. Nem lenne itt gond, ha az illetékes is azt mondaná és cselekedné, amit szerinted is vall. Azaz felejtsük el a bedobó edzést az u21-re!
Nem edzed, nem edzed Czédlit, de akkor ne gyengézz le egy halálmultis csókát,mint pl Nemesinél tetted.. Mert azt valahol értem, hogy Lakatosra azt mondtad, hogy az már túl erős. Szerintem is, de ha az a világtrend, akkor mi a fenét csináljunk? Olaszok 100-120-as centereikkel végigverték Európát, a keretükben ott volt legalább 9-10 monster. Mi minek szenvedünk a multival, már a fizukat is levitték, hogy ne legyen akkora gond eltartani a monstert. Olasz, lengyel, cseh, török, stb.. 3-4. ligás hogyan képes eltartani a monsterét? Ha meg nem bírja, akkor el kell adni!
Így tettek pl Lakatos esetén is, 850-et kapott a nevelő, ami valljuk meg szép pénz volt érte amilyen fakezű szerencsétlen.

folyt.

This Post:
00
241411.962 in reply to 241411.961
Date: 9/18/2013 11:40:30 AM
Overall Posts Rated:
350350
Igen, nem vagyok gr. Rengeteghy Ottó, az ember, aki mindent tud.. Nem én vagyok, vannak hibáim is tudom, de amit mondok az tapasztalatból ered!
És mivel minden posztot edzem/edzek (ir-től centerig) ezért univerzális edzés ismereteim vannak. Ha egyszer lesz olyan szerencsém, hogy kifogok egy új Leszkovent, vagy Paulikot, Thamot, akkor fel fogom edzeni. Addig is türelmet kérek, mert más projekten dolgozok éppen.
Az meg vicces, hogy te vádolsz kötözködéssel... Pont Nemesi miatt durrant el az agyam, aki egy hiperrmultis gyerek és te őt is egy a kalap alatt szarnak nevezed a valódi monsterekkel...
Pont ezen a provokációdon akadtam ki múltkor és ezért mondom, hogy edzd fel Czédlit 150 kilósra ha már a multist is leszarozod és neked semmi sem jó. Se a monster, se a multis........
Azért van alapja a kiakadásomnak ne is haragudj.

Én is befejeztem, csak jó lenne ha valaki értené a matek nyelvét rajtam kívül is.

This Post:
00
241411.963 in reply to 241411.949
Date: 9/18/2013 11:45:26 AM
Overall Posts Rated:
2323
Tempó is tuti, mert fejlődött játékosom "olcsóbb" lett....

This Post:
44
241411.964 in reply to 241411.954
Date: 9/18/2013 11:57:49 AM
Overall Posts Rated:
8181

Mivel valoszinusitem masoknak hamarabb leesik mint neked, hogy mit muvelsz itt, hamarabb hagyjak itt az egesz forumot, mint minden nap ezt olvassak....

+1

amióta játszom ezzel a játékkal, lelkesen olvastam a fórumot. mióta az úriember "ámokot fut", csak egy lemondó "már megint ez bzmg" kíséretében görgetem át az új hozzászólásokat...

This Post:
11
241411.965 in reply to 241411.960
Date: 9/18/2013 12:07:52 PM
Overall Posts Rated:
2828
Ezt kéne csinálnod amit leírsz , sőt mindenkinek akivel vitatkozik.
Számtalanszor bebizonyította h semmi és senki nem tudja meggyőzni , amit ő gondol az úgy van és kész.
Ezért felesleges , mert ide oda csűritek csavarjátok , de vége sose lesz.
Mindig van egy ember akivel ez megy ,deakdzsó (bocs ha rosszul írtam ) már feladta.
Tán nem véletlen..

This Post:
00
241411.966 in reply to 241411.962
Date: 9/18/2013 12:38:13 PM
Overall Posts Rated:
190190
Lesz jelentkező a kapitányi posztra?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
241411.967 in reply to 241411.965
Date: 9/18/2013 12:55:23 PM
Overall Posts Rated:
350350
Hello barátom

Ha egy egyszerű matek képletet vitat Charlie, akkor csak benne van a hiba meg abban is, aki nem hiszi... Azt meg már csak tudom, hogy mit szenvedtem benti edzésben anno Lovásznál (196 cm) és mit szenvedtem Farkassal szintén 196 cm.

Tényeim, edzéstervem van róla! Ha a benne szereplő tényeket vitatja bárki, arra tényleg azt tudom mondani, hogy vessen magára. És ha 850-en ellenkeztek, akkor meg mind buták vagytok, mert tényeket tagadtok meg.
Jaa, hogy ezért ideges leszek??.. naná! melyik fizikus nem lenne az, ha 5,5 milliárdan tagadnák Kepler törvényeit.

This Post:
00
241411.968 in reply to 241411.966
Date: 9/18/2013 12:58:18 PM
Overall Posts Rated:
350350
Úgy tudom lesz

This Post:
11
241411.969 in reply to 241411.967
Date: 9/18/2013 1:30:28 PM
Overall Posts Rated:
310310
No tényleg utoljára reagálok György ügyében, szigorúan az általad leírt adatokat használva. Leírod, hogy kv-ban 0,93 szintet lép hetente. Akkor hogy számoltad ki azt, hogy 7 szintet 14 hét alatt lép? Ez sem olyan bonyolult matematikai képlet ám, kell neki ugye 7 szint. 7 osztva 0,93-mal, az hét és fél hét, legyen mondjuk nyolc. Az hol 14 hét? Azt is épp te jelentetted ki, hogy 2 szintet lépne bv-ből a kv edzés alatt, azaz felmenne 9-esig. Utána kéne 4 szint bv a 13-asig. Heti 0,47 skill ugrással ez szinte hajszálpontosan 8,5 hét, legyen 9 (4 osztva 0,47-tel). Azaz összesen 17 hét megy el erre a két skillre, szemben az általad leírt 25-26 héttel. Még egyszer mondom, ezek a te adataid, a te matekképleted. Nem annyira bonyolult ám.

Az előre tervezést meg szerintem hagyjuk, neked volt állandóan azzal gondod, hogy nem elég jók az embereid, nincs elég bevételed, nem tudsz feljutni, stb. Én még a kieséseimet is előre megterveztem, te is tudod, mert mindig mondtam már szezon elején, hogy most kiesek, egy év múlva meg jövök vissza.

Monsterekről: Erdeit nem tarom kifejezetten monsternek, de most nem fogom kiteregetni a skilljeit. Maradjunk annyiban, hogy van neki 13-as főskillje is, az nálam bizony nem monster. Bár még így is jobb, mint Kenesei, vagy Torgyán volt, akiket te monsternek tartasz, tehát ilyen értelemben érthető, ha oda sorolod.

Nemesinél sosem állítottam, hogy szar, de ezt már nem is magyarázom. Ha első 8 alkalommal sem értetted, most sem fogod. Érdekes módon mindenki más megértette, hogy mit akarok mondani, csak te ragaszkodsz egy olyan állításhoz, amit én nem mondtam, csak te gondoltad, hogy én azt mondanám.

Azon meg már meg sem lepődöm, hogy ha te egyedül állítasz valamit, 850-en meg az ellenkezőjét, akkor a 850 fő a buta, nem te egyedül. Mert ugye mi mind ellentmondunk a tényeknek. Mármint azoknak, hogy heti 0,93 szintlépéssel 7 szintet feledzeni az 14 hét, mert ugye ez is tény, leírtad vagy ötször. Na ez tényleg a 2*2=5 tipikus esete. Még jó, hogy érted a matek nyelvét...

Ja és nem edzem Czédlit??? Örülnél te annak, ha 21 éves kor végére kiedzenél egy olyat, mint ahogy Czédli most kinéz 20 éves kor elején. Konkrétan kb 4-5 skill lemaradása van a büszkeségeidhez, Keneseihez és Torgyánhoz képest. Mármint nem a 20 éves, hanem a teljesen kiedzett Keneseihez és Torgyánhoz képest.

Ha meg a fizukat már úgyis levitték, miért nem állsz neki monstert edzeni? Ezt a kérdést olyan szépen kikerülöd mindig. Várod, hogy jöjjön egy új Leszkoven, vagy Paulik, vagy Tham? És mégis miből szeretnéd megvenni? Paulik egy milla fölött igazolt át, Leszkoven 1,2 milláért, Tham ugyanannyiért. Csak szólok, még Czédli is egy milla volt. Nem kell ám feltétlenül Leszkovent venni, vegyél egy sima szupersztárt, u21-re az is bőven elég és mutasd meg, hogy kell monstert nevelni és eltartani.

Don't feed the troll
From: Kusti11

This Post:
00
241411.970 in reply to 241411.949
Date: 9/18/2013 2:13:20 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
2. pontos - belső - lepattanó - blokk- biztos nem csökkent ment Oszkár 32, 000 ezerrel keres többet.
Tecnika - labdavezetés biztos nem csökkent, mert a másik játékosom csak ebből lépett, Ő 3,000 ezerrel keres többet.
Nálam hiába volt fizetés csökkentés, többe kerül a csapat mint tavaly.

From: Chosen

This Post:
00
241411.971 in reply to 241411.970
Date: 9/18/2013 2:32:17 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Valószínűleg újabb intézkedés, hogy erősítsék a kinti támadást. Meglátjuk, ha kiposztolják a híreket.

Advertisement