A prišiel čas oficiálne sa rozlúčiť. Databázu NT som pripravil pre nového trénera, splnil som si voličskú povinnosť, teraz mi už len ostáva poďakovať všetkým, ktorí mi boli pri NT nápomocní. Hlavne by som chcel vyjadriť vďaku Psychovi, s ktorým to boli nekonečné debaty ohľadom celkového fungovania U21/NT a ich budúcnosti. Na druhé miesto by som zaradil rwystyrka, ktorý mi ani raz neodmietol pomôcť a vždy som sa na neho mohol obrátiť s nejakou (možno aj blbou) otázkou. Potom je tu celý rad slovenských manažérov, ktorí si zaslúža moje poďakovanie: wendi, vieruš, zuzza6, mata713 (dievčatá majú prednosť...), zajino, janomuro, eazy, kevol, Nolan, chlebo, CubONE, Razor, daewo7, icefist, Lucasinho, Eddiemurphy, Dano, Hadar, freon, KifaH, HopemZabar, detroit72, MathTIP, 187 Squad, coach mm24, _Micu_, deividman, belasibobo a mnohí ďalší, ktorí mi buď poskytli rady/odpovede na otázky, alebo trénovali podľa pokynov v záujme NT.
BuzzerBeater mi dal toho veľa, hlavne som spoznal mnoho super ľudí, učil som sa, ako s nimi vychádzať a vyjednávať (hlavne TIE vs. TIE dohody sú sranda :D).
Ešte organizačné pokyny - na fórum už v podstate nebudem chodiť, poštu si sem-tam prečítam, čiže ak by niekto niečo potreboval, rád pomôžem. Môjmu nástupcovi budem plne k dispozícií prvý týždeň (odovzdanie databázy, odpovede na otázky atď...). Neskôr ma môže kontaktovať kedykoľvek poštou, uvidím, ako promptne budem reagovať.
Majte sa tu dobre!
P.S. ten zoznam mien nie je na základe preferencií, ale na základe mojej pamäti, kto mi v akej postupnosti napadol :)
P.P.S. na "svojich" hráčov v NT budem pozerať z pomyselného tieňa vždy pripravený im pomôcť, nieže sa im niečo stane ;)