je určitě dobře, že na to jdeš takhle vědecky. neříkám, že nastíněná strategie je úplně špatná (je to určitě lepší než nad hrou nijak moc nepřemýšlet) , ale v každém případě jsem něco podobného v začátcích zkoušel a výsledky se nedostavily. nebo alespoň ne rychle. postupem času jsem, hlavně díky trénování mladíků pro U21 a radám jejich trenéra /můžeš hádat, kdo to tehdy v té 6.sezoně byl :-)/ zjistil, že mnohem efektivnější, než trénovat skoro celý tým, je jednopostový trénink u těch tréninků, kde to je možné. potrénuješ sice jen 3 hráče týdně, ale jde to u mladých hráčů velice rychle a je to vidět na postavení v tabulce už po pár týdnech. Některé tréninky jednopostově nejdou - 1na1, jumpshot, doskoky - takže potrénuješ dvoupostově v optimálním případě 6 hráčů, takže de facto půlku týmu.
a jestli můžu ještě další radu ke zvážení - neztrácej čas s hráči s potenciálem 3, kterých několik v týmu máš. zejména, pokud jsou to podkošáci. udělají ti dva skoky inside skillů a jejich potenciál bude naplněn. V podstatě se dá říci, že v týmu bohatě stačí 11-12 hráčů. Většímu počtu neudržíš minutáž tak, aby byli ve formě, a ani je nepotrénuješ, jen ti sežerou prachy, kterých v nižší lize není přehršel.
ale samozřejmě jde jen o moje názory, podložené empirií - neber to jako poučování :-) - konečné rozhodnutí je jistě na tobě. každopádně hodně štěstí v nové sezoně.