Loģiski, ka ar adatām. Ko tad Tu domāji - es sēdēšu, skatīšos kā man lej virsū brūno un klusi smaidīšu? :) Tik daudz informācijas bez pamatota seguma, ka man pat grūti saprast ko kura gala sākt.
Jā, ir daļa letiņu, kuri negrib ne tirgot, ne pārdot, bet nevajag man te stāstīt, ka katru sezonu nevar noķert ļoti labus talantus par relatīvi zemām cenām -
(30219704) (30219938) (30218228) (30219301). Tas tā, daži piemēri, kas bija pa rokai. ~300k priekš pot9+ ar pamatsākumskiliem 6-7 ir dārgi? Nesmīdini. Nemaz nerunāsim par labiem pot8/7/6 materiāliem, kuri lidoja cauri tirgum zem 50k. Problēma darīšanā.
Kipucis U21 stūrēja tālajā 12. un 13. sezonā, bet tava kluba vēsture sākas ap 14. sezonas vidu. Var jau būt, ka slepus spiegoji Kipuča darbības zem kādas citas komandas nosaukuma. :) Anyhow, jau minēju, ka manā pārziņā ir daži trenējami resursi. Tev nav jābūt ekstrasensam, vienkārši varbūt citreiz labāk ir vērts paklusēt vai vismaz izpildīt mājas darbu pirms skriet pie tāfeles.
Par punktu nr.5 - pienākumos? Es laikam būšu palaidis garām U21 trenera pienākumu sarakstu, uz kuru Tu atsaucies. Mani pienākumi beidzas pie 18 labāko 21yo spēlētāju salasīšanas izlasē un sastāva uzlikšanas uz katru spēli, pārējais jau kvalificējas kā tīrs entuziasms. Ja nu tomēr Tev atrodas minētais saraksts - lūdzu iepazīstini arī citus.
6tais - redzi, nākamsezon tu sēdēsi forumā un rakstīsi cik slikts treneris es esmu un cik bēdīgs ir izlases sniegums salīdzinot ar šo sezonu. Ko tu no sava meža neredzi ir tas, ka šīs sezonas labais sniegums galvenokārt balstās uz Yapi entuziasmu satrenēt fermās spēcīgākos garos spēlētājus, kādus mēs pēdējo sezonu laikā esam redzējuši, tāpat viņš ir izdzenājis arī citus menedžerus un tas ir nesis rezultātus. Nākamajai un aiznākamajai paaudzei nav bijis tik daudz laika un tā pa lielam palaista pašplūsmā, kas ir tikai loģiski, jo cilvēkam ir tik daudz laika cik ir. Ņemot vērā iepriekš minētos faktorus esmu reālists - puse no snieguma būs labs rādītājs.
Es te tā mazliet nesaprotu - ko Tu peries? U21 trenera amatam Tu nekandidēji, arī diskusijās ar potenciālajiem treneriem neiesaistījies, jaunos netrenē un negribi trenēt, izlases spēles neskaties. No malas izskatās pēc intereses līmeņa 0 izlases sakarā, kas man liek domāt, ka Tev ir kaut kādas personīgas antipātijas pret mani (ne tikai ieraksti šeit, arī iepriekš). Ja esmu kaut kādā veidā sāpinājis Tavu dvēselīti - piedod, ja vari. Veiksmīgi!