BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Πες μας την ηλικία σου!
1
Καφενειο η ωραια αιγα Νο V
1000
Ψηφοφορία ΝΤ coach
25
ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΙΙΙ (SEASON 17)
8
Ζητηται ομαδα
23
BB fun ιστοριες
16
Μεταφραση
7
National Team Debate Thread
117
Κανόνες Εκλογών
3
Ομιλίες Υποψηφίων
4
S.17 Καλημέρα, καλή σαιζόν για...
17
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ...
47
5η κατηγορία ρεκόρ 22-0
12
Φωτογραφικές μηχανές
4
Ισοβαθμίες;; (μετακινήθηκε)
1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΣΗ!
60
Hattrick business
28
Its a BB Research
1
<
>
Favorite Folders
Καφενειο η ωραια αιγα Νο V
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
yiannis_paros (4)
JohnnyB (1)
nikos64 (5)
Kajabbar (8)
mkostantak (1)
kavalafc (2)
kiriakosGR (1)
EGM-Nickleon (1)
autokratoras78 (1)
spartan (1)
Demetrius (2)
epanastatis79 (6)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
mkostantak
To:
nikos64
This Post:
0
176683.966
in reply to
176683.965
Date: 8/8/2011 4:24:15 AM
Overall Posts Rated:
88
Οτι είχες μια ατυχία μέσα στην σεζόν δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ότι αν αυτό συνεχιστεί, δεν μπορεί να το διορθώσει κανένας. Αυτη την στιγμη πρέπει να διαχειριστείς μια κατάσταση, μια δύσκολη κατάστασή, να σηκώσεις κεφαλι και να επανέλθεις... Αν τα παρατήσεις, έχασες, αν συνεχίσεις μπορεί να νικήσεις... Η επιλογή είναι δική σου!!!
Mark Unread
Ignore User
From:
nikos64
To:
mkostantak
This Post:
0
176683.967
in reply to
176683.966
Date: 8/8/2011 4:53:25 AM
Overall Posts Rated:
303
Οτι είχες
μια
ατυχία μέσα στην σεζόν δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς
μου αρεσει οταν κυριολεκτεις και δεν γενικευεις
Mark Unread
Ignore User
From:
Kajabbar
To:
nikos64
This Post:
0
176683.968
in reply to
176683.965
Date: 8/8/2011 4:58:09 AM
Overall Posts Rated:
112
(http://www.youtube.com/watch?v=7TLbHbfe4X8&feature=re...)
The secret of communication lies in defeat...
Mark Unread
Ignore User
From:
autokratoras78
To:
nikos64
This Post:
0
176683.969
in reply to
176683.967
Date: 8/8/2011 5:40:12 AM
Overall Posts Rated:
186
Καλημερα Νικο εχω διαβασει προσεκτικα αυτα που γραφεις απο χτες και ολα αυτα που εγραψαν ολοι οι αλλοι και κυριως ο Δημητρης και εχω να σου απαντησω δυστυχως ψυχρα οπως απαντησα και στο εαυτο μου 2 φορες που σκεφτησα να το παρατησω και γω, ετσι ειναι το πραγματικο μπασκετ και ετσι ειναι τα ον λαιν παιχνιδια!!!!!!!!!
Πες μου λοιπον αν ολα αυτα που σου συνεβησαν δεν εχουν συμβει και σε πραγματικες ομαδες και ας ειναι πολλες οι αναποδιες μαζι οπως τραυματισμοι συστηματα ταιμ αουτ και αλλαγες και μπορω αν θες να σου φερω εγχωρια και μη παραδειγματα, οσο αφορα γιαυτο που ειπε ο Δημητρης οτι δεν γινεται να κερδιζει 14 ποντους και σε 3 λεπτα να χανει οχι μονο εχει συμβει αλλα γινεται συνεχως και εδω τα παραδειγματα οχι σε 3 λεπτα να γινονται ολα τουμπα αλλα 10 -12 ποντοι σε 55 δευτερα, τι να θυμηθουμε την εθνικη το ν αρη, τουσ γιουτα?????
Γιαυτο και επιμενω οτι δεν γινεται να παιζουμε δυστυχως και να μη συμβαινουν πραγματα που να μη μας αρεσουν , γιατι τοτε 3 λεπτα πριν το τελος θα κλειναμε το λαπ τοπ , και δε θα χριαζοταν ποτε να κανουμε διαχειρηση ομαδας αν δεν ειχαμε τραυματισμους και αλλα σπαστικα.... εκει φαινεται το οτι το παιχνιδι ειναι μανατζαρισμα και μονο με τα καλα και τα κακα του και θελει να σε κραταει οσο περισσοτερο μεσα κολλημενο σε μια οθονη εχοντας βαρεσει τιλττττττττ......
Τεσπα για ολοκληρα χρονια παιζω ον λαιν παιχνιδια και μανατζερ και στρατηγικης και διαφορα αλλα, σε ολες τις μηχανες υπαρχουν σφαλματα και σε ολα τα παιχνιδια υπαρχουν πολλων ειδων χαρακτηρες παικτων , αλλοι πιο νευρικοι αλλοι πιο πεισματαρηδες ,,,,, οτι θες βρισκεις, οποτε το μονο που σου προτεινω εν τελη γιατι εγραψα και πολλα , μανατζαρισε οπως ξερεις το καραβι που κυβερνας και οδηγησε το ξανα στα σαλονια της Α1 οπου πρεπει να αγωνιζεσαι και μη κανεις το ¨χατηρι¨ των αντιπαλων που καραδοκουν στην γωνια τριβοντας τα χερια τους!
Last edited by autokratoras78 at 8/8/2011 5:43:24 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
spartan
To:
nikos64
This Post:
0
176683.970
in reply to
176683.969
Date: 8/8/2011 6:55:29 AM
Overall Posts Rated:
531
καλησπερα και απο εμενα νικο θα γραψω και εγω το εξης ισως να το θυμασαι οτι πηγα να παρατησω και εγω το παιχνιδι γιατι απο τους 3 καλυτερους και μοναδικα προπονησιμους μου παικτες σε εναν αγωνα τραυματιστηκαν οι 2 ο ενας για 2 εβδομαδες και ο αλλος για 5 εβδομαδες αν ειναι δυνατον .ειχα σχεδον σιγουρη χαμενη την ανοδο στην τριτη και γενικα ημουν ετοιμος να το παρατησω εκανα μια κινηση απελπιδα και αγορασα εκπληκτικο γιατρο το αποτελεσμα κανενα χαχαχαχαχα ειπα να σπασω τον υπολογιστη πεισμωσα και τελικα καταφερα να ανεβω
Mark Unread
Ignore User
From:
JohnnyB
To:
nikos64
This Post:
0
176683.972
in reply to
176683.954
Date: 8/8/2011 6:15:02 PM
Overall Posts Rated:
343
Φταίω και για αυτό Νίκο; :D
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
Message deleted
From:
Kajabbar
To:
nikos64
This Post:
0
176683.975
in reply to
176683.973
Date: 8/9/2011 3:59:56 AM
Overall Posts Rated:
112
Βρε σεις, πως μπορείτε και λογομαχείτε ντάλα καλοκαίρι?
Πέραν πλάκας τώρα, είναι δυνατόν να μπω σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για να τσακωθώ με παιδιά που δεν γνωρίζω????
Ακόμα κι αν προκληθώ, θα απαντήσω με το γνωστό μου ήρεμο ύφος και σιγά, σιγά θα ξεφουσκώσει το θέμα.
Προσωπικά με έχει βοηθήσει αυτή η πολιτική στο να βρω φίλους στο παιχνίδι, να το μάθω πιο γρήγορα και να δημιουργήσω ελάχιστες προστριβές.
Δεν ξέρω πως καταφέρατε να φτάσετε τις σχέσεις σας με τον Τζώνυ σε τέτοιο άσχημο σημείο. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει διάφορες πτυχές, όμορφες και άσχημες, το θέμα είναι πως να καταφέρεις να αποφύγεις να είσαι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού του καθενός.
Όταν επιτίθεσαι σε κάποιον, εκείνος μπορεί να αμυνθεί με ποικίλους τρόπους, αλλά ο πιο σύνηθης είναι η κόντρα επίθεση.
Που σας οδήγησε αυτό?
Στο συγκεκριμένο τρίπτυχο Νίκος-Δημήτρης-Γιάννης, ο Νίκος σκέφτηκε σοβαρά να παρατήσει το παιχνίδι και τα έβαλε μαζί του μέχρι και η μηχανή, ο Δημήτρης το έκανε και ξεκίνησε φτου κι από την αρχή και ο Τζώνυ έχασε τη θέση του GM και κομμάτι της ψυχικής του ηρεμίας, όπως έγραψε.
Ίσως τελικά να το διασκεδάζετε περισσότερο έτσι, αλλά υπήρξαν σταυροδρόμια στα οποία συνεχίσατε ευθεία.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά να σας ρωτήσω κάτι?
Για ποιο λόγο παίζετε αυτό το παιχνίδι και του αφιερώνετε το πιο ανεκτίμητο δώρο της ζωής, τον προσωπικό σας χρόνο?
The secret of communication lies in defeat...
Mark Unread
Ignore User
From:
kavalafc
This Post:
0
176683.976
in reply to
176683.975
Date: 8/9/2011 4:12:49 AM
Overall Posts Rated:
96
Ερωτηση για μηχανη μιας και αναφερθηκε στη κουβεντα.
Το παρακατω δεν ειναι που ισχυει, οπως και σε ολες τις ονλαιν μηχανες παιχνιδιου?
Εχεις αποθηκευσει τακτικες-παιχτες για ενα ματς και η μηχανη μαγειρευει το αποτελεσμα απο τις 6:15-6:30. Επειτα σου το "σερβιρει" στο viewer με τροπους που ποικιλουν (σταθερες διαφορες, ανατροπες 14 ποντων, νικες με καλαθια buzzerbeater, νικες με εσκεμμενα φαουλ στη τελευταια επιθεση και αλλα πολλα). Εαν εχει "αποφασιστει" να χασεις, υπαρχουν πολλοι τροποι για να γινει αυτο. Αλλα θα εχανες ετσι κι αλλιως λογω τακτικης.
Δηλαδη δεν φταιει ενα καλαθι buzzerbeater για μια ηττα, αλλα φταιει η τακτικη.
ε?
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images