Értem.
Jól gondolom, hogy szerinted akkor a játékosok formája, a hazai pálya előnye nem olyan fajsúlyos ezek szerint?
Ami a legjobb külső taktikát illeti. Ezt a legtöbben nem értitek/félreértitek. Tényleg nem nagyképűségből vagy bántásból írom ezt. Én több szezonon keresztül rengeteget használtam ezt a taktikát. Néhányszor gondolkodtam rajta, hogy írok a tapasztalataimról egy összegzést a fórumba, de mindig lusta voltam hozzá. A lényeg: a csapatom úgy lett összeállítva, hogy működjön ennél a taktikánál. Senkit nem fog meglepni, ha leírom: a C-im és PF-jeim támadása lényegesen erősebb kint, mint az átlag ilyen fizetésű játékosoké. Szóval hiába őrizte a _7es formájú_ 92k-s fizetésű centered az én 8as formájú (és nem mellesleg csekély 100.000 TSIvel jobban álló!) centeremet, ha az inkább kintről dobált _a taktikának megfelelően_. Vagy a külső védekezése is jelentős a centerednek?
Ez tényleg nem okoskodás. Meg lehet nézni, hogy idén hányszor mentem a legjobb külső... taktikával, és melyik játékosom hány pontot dob így. Vagy az előző szezonjaimban.
Ha az NBA-t ismered, akkor úgy tudom ezt egy példával érzékeltetni, hogy a Dallas "a legjobb külső ember dobjon taktikával játszik" és (surprise, surprise!) Nowitzki dobja a legtöbb pontot. Mivel - összevetve az őt védő játékos (vélhetően PF) külső védekezési skilljeivel - Dirk a _legjobb külső_ a csapatban. Még akkor is, ha PF. Mismatches.
Nekem ez szezonok óta bejön. Majdnem biztos voltam benne, hogy nyerek. És lám. Ha szerinted mákom volt/szar a meccsmotor azon sem sértődök meg, te így látod, kész.
Köszi a gratulációt!