BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
291940.966 in reply to 291940.965
Date: 8/31/2022 10:30:46 AM
Overall Posts Rated:
77
Yazının devamıdır..

** Mt olabilecek 22-26 yaş arası oyuncu gelişimlerinde kullanmak adına Kendi hesabım dışında 2 hesap oluşturdum. Bazı geliştirdiğim oyuncular vardı. Her iki takım’da Üst lig takımları’da değildir. Diğer 2 takım 3.lig ve altı takımlardı. Para transferi, hile gibi eylemleri yanlış buluyorum. Bu yaptığımında etik olmadığını ancak MT için taşın altına elimi koymak istedim. Risk aldım yani özetle.. (Oyuncu gelişimleri , yeni jenerasyonlar yaratılması ile ilgili gerekli desteği alamadığım için) Geçmişte bu şekilde başarı sağlayan gerek U21 takımları, gerekse’de MT takımları oldu. Oyunu yakın seviye takip edenlerde bilirler.
Tüm BB TR camiasından özür diliyorum. Kendi takımımın transfer listesine zaten göz atabilirsiniz. herhangi bir para transferi vs söz konusu değildir. Zaten böyle birşeye ihtiyacımda yoktur. Suçladığınız gibi herhangi bir organize iş içersinde'de bulunmadım.

İçinizde bilenleriniz var, Bir oyuncu için emek veriyorsunuz, ve istiyorsunuzki oyuncu Milli takım oyuncusu olsun.. Renan tam bu profil potasına girmek üzereydi’ki Renan’ı satmaya karar verdiğimi. Milli takım koçu iken kendi oyuncusunu oynatıyor diye bir diyalog ile karşılaşmak istemediğimi belirttim. Bilenleriniz biliyor ve satmamam yönündede geri dönüşlerinizi almıştım.

Renan’ aslında benim Kriterlerde koyduğum hedefleri doğrulamak adına’da örnek bir çalışma oldu diyebilirim. Kriterleri yüksek bulan arkadaşlarımız olmuştu, ama emin olun burada ciddi bir emek var ; Özverili bir emek verildiği takdirde 25 yaş sonu yada 26 yaş 150 typ görmek mümkün.

2 arkadaşıma ayrıca gönülden ve yürekten Özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

notra Takımı, @myra Hocam: Semih Oluk'un sahibi, drafttan beri zaten oyuncu ile max seviyede ilgilenerek harika işler yaptı. Talihsiz bir şekilde küme düşmesi nedenli şuanda hocamız geçen seneyi 4.ligde geçirdi. MT'ye oyuncunun dahada faydalı olabilmesi adına maaşına rağmen oyuncuyu takımda tuttu. Gerçekten bazen kelimeler kifaiyetsiz kalırya benim için öyle bir durumdu. Özel bir teşekkürü fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Nezaketi ve konulara yaklaşımı, çabası insani yönü ayrı bir takdir edilesi..

İzmir Orcas Takımı, @Kostok Hocam: 3 oyuncu ile harika işler yaptı, Erolu sonrasında kadrosuna katmış olsada yaptıkları ve yetiştirdiği oyuncular ile örnek olarak gösterilecek bir isim. Muazzam bir başarı hikayesi yazdı diyebiliriz. Güzel iletilişimi ve özverisi için yürekten teşekkür ediyorum. Kendisi sağolsun yeni oyuncu yetiştirme konusunda’da çok büyük bir adım atmıştı. Bende yerin ayrı, bunu bil yeter hocam..

Bu arada Hikayesini bilmeyenler için paylaşmak isterim.. şöyle bir deyisle ilgili soyle bir de rivayet vardir:
"...Zenginlerin cuha şalvar ve yoksullarin aba giydikleri devirde, birgun Balikesir carsisinda zavallı bir köylü ile şehirli zengin agalardan birisi arasinda bir agiz kavgasi baslamis.

Şehirli zengin, köylünün guzel karısına sulanmiş.
İşin icine namus meselesi de karısınca iyice alevlenmis.

Olay büyüyüp; tartisma tekme, tokat ve girtlak girtlaga bogusma safhasina gelince, etrafta kalabalik birikmeye baslamis. civardaki dükkancilardan birisi kavgayi yatistirip kalabaligi dagitmak uzere genc ciraklarini gondermis, arkalarindan da bagirmis:

- Ulan seyre dalmayin, vurun, ayırın!

Genç çıraklar ise kavga gürültü arasinda ne yapacaklarini bilemeyip ustalarina seslenmisler:

- Usta hangisine vuralım?

Şasıran dükkancı; bir an düşünmüş, aklını başına toplayip basina dert açmamak icin çıraklarına şu emri vermis:

- Ulan sorulur mu, abaliya vurun, abaliya vurun!.. "

Yeni dönem herkes için hayırlı olsun..
Umarım Milli takım için bir faydam olmuştur.

Savaş ne kadar zorsa, Zafer o kadar tatlıdır.

Saygı ve sevgilerimle..
Ernesto

This Post:
66
291940.967 in reply to 291940.966
Date: 8/31/2022 10:41:55 AM
Overall Posts Rated:
155155
Sizin gibi sahtekarları BB-Türkiye'de bir daha görmek istemiyoruz, defolun!

Message deleted
This Post:
55
291940.970 in reply to 291940.966
Date: 8/31/2022 4:56:03 PM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Yazık ettin be İsmail (isim doğrudur umarım)

İki kelam edip fikir alışverişinde bulunduğum nadir kişilerdendin. O yüzden bu ayrılığın beni birçok kişiden daha çok yaraladı.

Mtde destekledim, oyunda destekledim, yenerken yenilirken (hep ezeli rakiptik) hep destek oldum.

Ne gerek vardı?

Üstelik diğer şaibeli takımlarla aynı dönem banlaninca daha bir göze battı.

22-26 yaş grubu diyorsun. Bunu yaparken benim gibi geçtim bir haftayı, bir dk. bile antrenman kaçırmamış oyuncu yetistirenlere (senin döneminde 22-26 yaş grubunda olan) bana ve diğer kullanıcılara ayıp etmemiş mi oldun?

İletişimi kuvvetli birisin. Çok rahatlıkla istediğin oyuncu sahipleriyle iletişim kurabilir ve yetişmelerine ön ayak olabilirdin.

kiku olmasa hala kanmaya devam edecektik. Sana aday olsaydın bir dönem daha destek verecektim.

Ben özrünü kabul etmiyorum. Hala haklı çıkmaya çalışmana da inanamıyorum.

Hikaye güzelmiş ancak hikayedeki abalı sen değilsin. Benim gibi sana inanan kişiler. Sen bu hikayedeki dükkancı gibisin daha çok.

Başta da dediğim gibi gidişin bana çok koydu ama gelişin mutlu etmedi.

This Post:
22
291940.971 in reply to 291940.966
Date: 8/31/2022 5:36:30 PM
kiku
II.1
Overall Posts Rated:
303303
Söylediklerinizden ziyade söylemedikleriniz daha büyük önem taşıyorsa sayfalarca yazsanız da bir kıymeti olmayacaktır. Bu açıdan, hayırlı işler! Kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. "Bir Türk menajer" olarak, ha?
Ayrıca, neden özür diliyorsunuz?

This Post:
44
291940.972 in reply to 291940.966
Date: 9/1/2022 10:18:20 AM
Afyon Bld Gençlik
TBL
Overall Posts Rated:
7171
Second Team:
BC Ferref
Hilecinin mesajını okuyacak kadar değersiz vaktim yok. Burası Mt forumu gereksiz işgal etmezsen sevinirim kendi adıma.

This Post:
88
291940.973 in reply to 291940.966
Date: 9/4/2022 2:09:34 PM
kiku
II.1
Overall Posts Rated:
303303
Neden özür dilediğinizi sormuştum, cevap alamadım. Zaten nasıl veresiniz. 2 sayfa metin yazmışsınız, icraatlerinizi sıralamışsınız, fıkralar anlatmışsınız, imalı laflar etmişsiniz. Olaya dışarıdan bakan herkese yalanlarınızı inandırabilirsiniz, ama bana inandıramazsınız.

Neler Yaptık;
- NT Tahmin yarışması düzenlendi.

Övündüğünüz A MT yarışmasını A MT koçu olarak fake hesabınız ile kazandığınız için özür diliyor musunuz? Mesela bu geçerli bir özür olabilirdi.

(313402.119)

Ödülü sık kullanmayacağınız için başkasına bırakmanız 3.hesabınızla ilgilenmeye pek vakit kalmadığı için olabilir mi?

Ana takımınız V for Vendetta ile meydana güller saçarken xxxLoneStarStatexxx olan 2.takımınızla forumlarda provokasyon yarattığınız için özür diliyor musunuz?

(290828.603)

Gerçekte içinizden geçenleri söylemek için fake hesaplar kullandınız. Övündüğünüz karakterinizi üçe böldünüz, istediğiniz kadarını sergilediniz, istemediğiniz kısmını gizlediniz, ama yine de bir şekilde dışa vurdunuz. Psikolojideki terminolojik karşılığını paylaşarak hepimizi aydınlatır mısınız?

(290828.750)

veya
Uzman Psikologlar Narsist erkeklerinin en önemli özelliklerini şöyle tanımlar; “..Onun için önemli olan dosttan çok hayran kitlesi kazanmaktır. Başkalarının ihtiyaçları onun için önemli değildir. Genellikle çok yalan söyler. Kontrolcüdür. Onun için para ve güç önemlidir. Her zaman haklıdır. Asla özür dilemez, kendi suçlarını başkalarına mal eder…”

Bu yazınızda bizzat sizi görmemek ne mümkün?

Ayrıca, özelden iletişimimiz vardı, yüzüme baka baka söylediğiniz yalanlar bende kalsın. Daha da fazlasını biliyorum, şimdilik hepsi bende kalsın.

Ben soruma cevap arıyorum, gerçekten özür diliyor musunuz? Yoksa yalanlarınıza yalan eklemeye devam etmeye mi geldiniz? Emin olun basit bir transfer hilesinden çok daha fazlasını yaptınız. Yukarıdaki mesajda bir arkadaş doğru kelimeyi kullanmış. Sizinki hilecilikten çok "sahtekarlık" idi.

Zamanım yettiğince bu oyunda dönen üçkağıtçılıkların peşini bırakmayacağım. Bu oyunu gerçekten seven herkese söylüyorum, hilelerin temizlenmesi için lütfen GM'lere yardım edin. Kolay bir iş değil, çünkü tüm pisliği temizleye tek bir kürek yetmez!

İyi oyunlar.

Last edited by kiku at 9/4/2022 2:17:13 PM

From: zamon
This Post:
22
291940.974 in reply to 291940.972
Date: 9/5/2022 9:01:56 AM
Kaşıkadası Zombileri
III.15
Overall Posts Rated:
2727
Hilecinin mesajlarını malesef okudum. "En çok şuna takıldım, iki takım arası alışveriş olmadı vs" demiş dolandırıcı eski koç. İki takım arası transfer olmasına gerek yok. Zaten bunu yapınca herkes ne yaptığını görebiliyor muazzam açık artırma sistemi sayesinde. Ancak TBL ve 2. Ligde adı sanı bilinen iki takımdan bahsediyoruz, V For Vendetta ve Lonestar. Bu iki takımla hem TBL'de hem ikinci ligde rekabet yaşadım.

Salı günü V For Vendettayla lig maçım olup perşembe günü kupa yarı finalinde Lonestar ile eşleşseydim ne olacaktı ?

Alenen diğer oyuncuları keriz yerine koyan iki takım sahibi bir hileciyle iki maç üst üste yapmamın bana en üst düzeyde dezavantajı olacaktı. Hileyi küçümsemek hoş gördürmeye çalışmaktan utanmalısınız.

Forumda vs çok aktif değilim işten güçten dolayı, taban maaşta öyle takılıyorum bi süredir. Ama yaptığınız haksızlık kimbilir kaç takımın hakkına girmenize sebep oldu. Beyaz veya gri değilsiniz dimdirekt simsiyahsınız. Yeni takımınızda başarısız olmanız dileğiyle.

This Post:
11
291940.975 in reply to 291940.974
Date: 9/5/2022 2:58:59 PM
Ota Boca Juniors
II.3
Overall Posts Rated:
7676
Allah'a emanet devam ediyoruz arkadaşlar. Bugün kazandık, yarın muamma.

This Post:
11
291940.976 in reply to 291940.975
Date: 9/5/2022 3:14:35 PM
Overall Posts Rated:
155155
Hocam herkes eleştiriyor ben de moral vereyim. İlk seçildiğinde daha doğrusu yönetme sırası sana geldiğinde felaket kötü batıracağını düşünmüştüm açıkçası çünkü böyle sinyaller veriyordun. Ama şimdi dönüp baktığımda da çok da kötü gitmediğini söyleyebilirim.

Tabi ki arada acemiliğin verdiği taktik hataları yapıyorsun ama bence allaha emanet de gitmiyoruz. Bu performansın beklediğimden daha da yukarıda olduğunu söylemem gerekir. Her ne kadar bir sonraki seçim döneminde seçileceğini düşünmesem de oyunu iyice çözdükten sonra seni tekrar takımımızın başında görmek isterim. Bu sezon ilerideki deneyimlerine tecrübe katacak. Ayrıca eleştirilere açık olman ve çoğu mt hocasından farklı olarak fazla böbürlenmemen de önemliydi. Teşekkür ediyorum kendi adıma

Advertisement