BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176683.967 in reply to 176683.966
Date: 8/8/2011 4:53:25 AM
Overall Posts Rated:
303303
Οτι είχες μια ατυχία μέσα στην σεζόν δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς

μου αρεσει οταν κυριολεκτεις και δεν γενικευεις

This Post:
00
176683.968 in reply to 176683.965
Date: 8/8/2011 4:58:09 AM
Overall Posts Rated:
112112

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176683.969 in reply to 176683.967
Date: 8/8/2011 5:40:12 AM
Overall Posts Rated:
186186
Καλημερα Νικο εχω διαβασει προσεκτικα αυτα που γραφεις απο χτες και ολα αυτα που εγραψαν ολοι οι αλλοι και κυριως ο Δημητρης και εχω να σου απαντησω δυστυχως ψυχρα οπως απαντησα και στο εαυτο μου 2 φορες που σκεφτησα να το παρατησω και γω, ετσι ειναι το πραγματικο μπασκετ και ετσι ειναι τα ον λαιν παιχνιδια!!!!!!!!!

Πες μου λοιπον αν ολα αυτα που σου συνεβησαν δεν εχουν συμβει και σε πραγματικες ομαδες και ας ειναι πολλες οι αναποδιες μαζι οπως τραυματισμοι συστηματα ταιμ αουτ και αλλαγες και μπορω αν θες να σου φερω εγχωρια και μη παραδειγματα, οσο αφορα γιαυτο που ειπε ο Δημητρης οτι δεν γινεται να κερδιζει 14 ποντους και σε 3 λεπτα να χανει οχι μονο εχει συμβει αλλα γινεται συνεχως και εδω τα παραδειγματα οχι σε 3 λεπτα να γινονται ολα τουμπα αλλα 10 -12 ποντοι σε 55 δευτερα, τι να θυμηθουμε την εθνικη το ν αρη, τουσ γιουτα?????
Γιαυτο και επιμενω οτι δεν γινεται να παιζουμε δυστυχως και να μη συμβαινουν πραγματα που να μη μας αρεσουν , γιατι τοτε 3 λεπτα πριν το τελος θα κλειναμε το λαπ τοπ , και δε θα χριαζοταν ποτε να κανουμε διαχειρηση ομαδας αν δεν ειχαμε τραυματισμους και αλλα σπαστικα.... εκει φαινεται το οτι το παιχνιδι ειναι μανατζαρισμα και μονο με τα καλα και τα κακα του και θελει να σε κραταει οσο περισσοτερο μεσα κολλημενο σε μια οθονη εχοντας βαρεσει τιλττττττττ......

Τεσπα για ολοκληρα χρονια παιζω ον λαιν παιχνιδια και μανατζερ και στρατηγικης και διαφορα αλλα, σε ολες τις μηχανες υπαρχουν σφαλματα και σε ολα τα παιχνιδια υπαρχουν πολλων ειδων χαρακτηρες παικτων , αλλοι πιο νευρικοι αλλοι πιο πεισματαρηδες ,,,,, οτι θες βρισκεις, οποτε το μονο που σου προτεινω εν τελη γιατι εγραψα και πολλα , μανατζαρισε οπως ξερεις το καραβι που κυβερνας και οδηγησε το ξανα στα σαλονια της Α1 οπου πρεπει να αγωνιζεσαι και μη κανεις το ¨χατηρι¨ των αντιπαλων που καραδοκουν στην γωνια τριβοντας τα χερια τους!

Last edited by autokratoras78 at 8/8/2011 5:43:24 AM

From: spartan

This Post:
00
176683.970 in reply to 176683.969
Date: 8/8/2011 6:55:29 AM
Overall Posts Rated:
531531
καλησπερα και απο εμενα νικο θα γραψω και εγω το εξης ισως να το θυμασαι οτι πηγα να παρατησω και εγω το παιχνιδι γιατι απο τους 3 καλυτερους και μοναδικα προπονησιμους μου παικτες σε εναν αγωνα τραυματιστηκαν οι 2 ο ενας για 2 εβδομαδες και ο αλλος για 5 εβδομαδες αν ειναι δυνατον .ειχα σχεδον σιγουρη χαμενη την ανοδο στην τριτη και γενικα ημουν ετοιμος να το παρατησω εκανα μια κινηση απελπιδα και αγορασα εκπληκτικο γιατρο το αποτελεσμα κανενα χαχαχαχαχα ειπα να σπασω τον υπολογιστη πεισμωσα και τελικα καταφερα να ανεβω

From: JohnnyB

This Post:
00
176683.972 in reply to 176683.954
Date: 8/8/2011 6:15:02 PM
Overall Posts Rated:
343343
Φταίω και για αυτό Νίκο; :D

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
176683.975 in reply to 176683.973
Date: 8/9/2011 3:59:56 AM
Overall Posts Rated:
112112
Βρε σεις, πως μπορείτε και λογομαχείτε ντάλα καλοκαίρι?

Πέραν πλάκας τώρα, είναι δυνατόν να μπω σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για να τσακωθώ με παιδιά που δεν γνωρίζω????

Ακόμα κι αν προκληθώ, θα απαντήσω με το γνωστό μου ήρεμο ύφος και σιγά, σιγά θα ξεφουσκώσει το θέμα.

Προσωπικά με έχει βοηθήσει αυτή η πολιτική στο να βρω φίλους στο παιχνίδι, να το μάθω πιο γρήγορα και να δημιουργήσω ελάχιστες προστριβές.

Δεν ξέρω πως καταφέρατε να φτάσετε τις σχέσεις σας με τον Τζώνυ σε τέτοιο άσχημο σημείο. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει διάφορες πτυχές, όμορφες και άσχημες, το θέμα είναι πως να καταφέρεις να αποφύγεις να είσαι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού του καθενός.

Όταν επιτίθεσαι σε κάποιον, εκείνος μπορεί να αμυνθεί με ποικίλους τρόπους, αλλά ο πιο σύνηθης είναι η κόντρα επίθεση.
Που σας οδήγησε αυτό?
Στο συγκεκριμένο τρίπτυχο Νίκος-Δημήτρης-Γιάννης, ο Νίκος σκέφτηκε σοβαρά να παρατήσει το παιχνίδι και τα έβαλε μαζί του μέχρι και η μηχανή, ο Δημήτρης το έκανε και ξεκίνησε φτου κι από την αρχή και ο Τζώνυ έχασε τη θέση του GM και κομμάτι της ψυχικής του ηρεμίας, όπως έγραψε.

Ίσως τελικά να το διασκεδάζετε περισσότερο έτσι, αλλά υπήρξαν σταυροδρόμια στα οποία συνεχίσατε ευθεία.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά να σας ρωτήσω κάτι?
Για ποιο λόγο παίζετε αυτό το παιχνίδι και του αφιερώνετε το πιο ανεκτίμητο δώρο της ζωής, τον προσωπικό σας χρόνο?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176683.976 in reply to 176683.975
Date: 8/9/2011 4:12:49 AM
Overall Posts Rated:
9696
Ερωτηση για μηχανη μιας και αναφερθηκε στη κουβεντα.
Το παρακατω δεν ειναι που ισχυει, οπως και σε ολες τις ονλαιν μηχανες παιχνιδιου?

Εχεις αποθηκευσει τακτικες-παιχτες για ενα ματς και η μηχανη μαγειρευει το αποτελεσμα απο τις 6:15-6:30. Επειτα σου το "σερβιρει" στο viewer με τροπους που ποικιλουν (σταθερες διαφορες, ανατροπες 14 ποντων, νικες με καλαθια buzzerbeater, νικες με εσκεμμενα φαουλ στη τελευταια επιθεση και αλλα πολλα). Εαν εχει "αποφασιστει" να χασεις, υπαρχουν πολλοι τροποι για να γινει αυτο. Αλλα θα εχανες ετσι κι αλλιως λογω τακτικης.
Δηλαδη δεν φταιει ενα καλαθι buzzerbeater για μια ηττα, αλλα φταιει η τακτικη.

ε?

This Post:
00
176683.977 in reply to 176683.976
Date: 8/9/2011 4:27:19 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε kaja καλημέρα,

Με το παραπάνω κείμενό μου απλά αναφέρω κάποια από τα άπειρα παράπονά μου πρός το συγκεκριμένο χρήστη, τίποτα παραπάνω. Νιώθω ότι πρέπει να τα πω. Αν είναι κακό, τότε εντάξει. Δυστυχώς, κατάλαβα ότι ορισμένοι παίζουν το παχνίδι ενεργά μόνο όταν αποτελούν την εξουσία του, αλλά όταν πάψουν να είναι σε αυτή τη θέση, όλως τυχαίως εξαφανίζονται. Σαν τους έλληνες πολιτικούς ένα πράγμα. Έχασα ολόκληρη καλοδομημένη ομάδα, επειδή έλεγα, ομολογουμένως κάποιες φορές, σκληρά την άποψή μου. Γενικότερα όμως πιστεύω ότι υπήρξε εμπάθεια προσωπικά πρός το πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να είσαι σκληρός, αλλά ειλικρινής, παρά να κρύβεσαι πίσω απο γλειψίματα και χαϊδέματα. Και γώ τότε θεώρησα ότι δεν μπορώ να συμβιβάζομαι, όταν βλέπω πράγματα, τα οποία φαίνονταν -ή μήπως ήταν κιόλας;-παράλογα ή άδικα. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την "εξουσία", αλλά σίγουρα για να είμαστε πλήρως ειλικρινείς, δεν φταίει μόνο η "εξουσία" για τα δεινά του κόσμου. Όταν λοιπόν βλέπεις ότι δέχεσαι συμπεριφορές πολύ μειωτικές και απαξιωτικές, δεν είναι εύκολο να κρατάς ένα επίπεδο στον λόγο σου, ιδιαίτερα -και δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό είναι μειονέκτημά μου, το οποίο στα 33 μου πια δύσκολο να αλλάξει- όταν είσαι άνθρωπος οξύθυμος και παρορμητικός. Ίσως τώρα που έχω την κόρη μου στον κόσμο, αν ήμουν σε αυτήν την κατάσταση, να μην έμπαινα καν στον κόπο αυτόν. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί, φίλε kaja, οι οποίοι θεωρούν το παιχνίδι κτήμα τους. Είναι λανθασμένη λογική και πρέπει να την αλλάξουν. Το παιχνίδι δεν φτιάχτηκε για την πλειονότητα των χρηστών για να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά κατά τη δική μου λογική για να κάνεις παρέα με άλλα παιδιά, να γελάσεις και να αποσυμφορίσεις το μυαλό σου απο την πολύ δύσκολη καθημερινότητα. Ιδίως εγώ που είμαι σε χαμηλή σεζόν με πολύ μειωμένη δουλειά και σε λίγο θα φύγω για άδεια έχω τρελές ευθύνες στο μυαλό μου επαγγελματικές και οικογενειακές και γενικότερα δεν μπαίνω πια στην λογική να τσακώνομαι για ένα online παιχνιδι. Απλά με αφορμή τα λόγια του Νίκου για "πάπιες" έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο, στο οποίο ελπίζω να μου απαντήσει ο άμεσα θιγόμενος -που δεν είναι ο Νίκος φυσικά-. Και με τον Νίκο διαφωνήσαμε στο παρελθόν και μάλιστα έντονα, διότι μάλλον είναι και αυτός εκρηκτικός χαρακτήρας, όπως εγώ, αλλά όπως βλέπεις, όλα όμορφα συζητιούνται και χαλαρά. Συνεπώς, δεν μπορεί να φταίμε μόνο εμείς, Νίκος και εγώ δηλαδή, διότι ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Πες μου 3 μηνες που παίζω ξανά το παιχνίδι πόσες φορές με έχεις δει να διαπληκτίζομαι σοβαρά -μόνο μια και αυτή επειδή προκλήθηκα-.

Advertisement