Dneska bylo u hráčů v NT kádru pár hodně zajímavých skoků (i dvouskoků). Uhrovic a Vozka se dosáhli jako 3. a 4. český hráč na součet 110. Nádherný dvojskok zaznamenal Sedlár a u něj jsem zvědavý, jestli se zvládne po příští sezony (nebo aspoň do playoff turnaje útěchy) vypracovat v naše nejlepší univerzální SF, navíc je to možná největší kandidát na další 110. Již v předchozích týdnech se dalšími stovkaři stali Čech a Kalcík, myslím, že jsem je zapomněl zmínit.
Již minule jsem psal, že v přátelských zápasech budou dostávat prostor zejména hráči, kteří pokračují v tréninku a aktuálně mají formu 8 nebo 9. To bych chtěl zachovat, byť to bude znamenat, že v pondělí s Norskem nebudou hrát některé opory jako Hána, Večeřa nebo nadějní Smolník a Sedlár. Navíc nově zvažuju, že přáteláky budou hrát jen hráči z českých klubů. Z těch zahraničních připadají v úvahu momentálně stejně jen Vozka, Klíma a Zlatohlávek, ale u všech jsou docela problémy s tréninkem.
Jelikož si teď výsledky tréninku můžu sledovat sám (není potřeba šetřit náladu), tak se nedivte, že průběžně budou vaši hráči nabírání a vyhazování z NT. Navíc v neděli naberu dávku hráčů k záchraně a na zápas pozvu hráče až v pondělí. Šanci na U21/NT bude mít jen pár z těch zachráněných, ale využiju všech 18 míst, abych udržel české hráče ve hře.