Nem támogatom a kezdeményezést. Annak ellenére sem, hogy engem is pont ez bosszantott :)
Szerintem fölösleges nagy energiákat ellőni erre, ez már-már hitbéli kérdés, hogy ki mit tart fontosnak. Mások is a szempontok.
Itt nem egy válogatott szintű szupersztár fontossági sorrendjét kell reprezentálni, hanem a rookie-nak is, aki talán látott egy kosárlabda meccset a tévében és beregisztrált ide, támaszt adni.
Példa: szerintem, egy Irányító, attól lesz irányító, hogy technikás, tud passzolni és labdát vezetni. Ezzel már lehet valakit irányítónak nevezni. Képes felhozni a labdát egyedül is, nem ejti el és képes odajuttani, ahova kell.
Még ha nem is egy szuper védő. Az más kérdés, hogy magas külső védekezés nélkül nem lesz jó védekezés értékelésed, de azért nem minden csapat rendelkezik hiper hárompontos képességekkel rendelkező irányítóval.
Míg ha az irányító nem szervezi meg a csapatot, az sokkal nagyobb csapás (nem látja el az alapfeladatát).
És egyetértek, a Külső védekezés elsődlegesen fontos egy válogatott irányítónál.
Last edited by Dawa at 3/18/2011 10:23:10 AM