Φίλε kaja καλημέρα,
Με το παραπάνω κείμενό μου απλά αναφέρω κάποια από τα άπειρα παράπονά μου πρός το συγκεκριμένο χρήστη, τίποτα παραπάνω. Νιώθω ότι πρέπει να τα πω. Αν είναι κακό, τότε εντάξει. Δυστυχώς, κατάλαβα ότι ορισμένοι παίζουν το παχνίδι ενεργά μόνο όταν αποτελούν την εξουσία του, αλλά όταν πάψουν να είναι σε αυτή τη θέση, όλως τυχαίως εξαφανίζονται. Σαν τους έλληνες πολιτικούς ένα πράγμα. Έχασα ολόκληρη καλοδομημένη ομάδα, επειδή έλεγα, ομολογουμένως κάποιες φορές, σκληρά την άποψή μου. Γενικότερα όμως πιστεύω ότι υπήρξε εμπάθεια προσωπικά πρός το πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να είσαι σκληρός, αλλά ειλικρινής, παρά να κρύβεσαι πίσω απο γλειψίματα και χαϊδέματα. Και γώ τότε θεώρησα ότι δεν μπορώ να συμβιβάζομαι, όταν βλέπω πράγματα, τα οποία φαίνονταν -ή μήπως ήταν κιόλας;-παράλογα ή άδικα. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την "εξουσία", αλλά σίγουρα για να είμαστε πλήρως ειλικρινείς, δεν φταίει μόνο η "εξουσία" για τα δεινά του κόσμου. Όταν λοιπόν βλέπεις ότι δέχεσαι συμπεριφορές πολύ μειωτικές και απαξιωτικές, δεν είναι εύκολο να κρατάς ένα επίπεδο στον λόγο σου, ιδιαίτερα -και δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό είναι μειονέκτημά μου, το οποίο στα 33 μου πια δύσκολο να αλλάξει- όταν είσαι άνθρωπος οξύθυμος και παρορμητικός. Ίσως τώρα που έχω την κόρη μου στον κόσμο, αν ήμουν σε αυτήν την κατάσταση, να μην έμπαινα καν στον κόπο αυτόν. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί, φίλε kaja, οι οποίοι θεωρούν το παιχνίδι κτήμα τους. Είναι λανθασμένη λογική και πρέπει να την αλλάξουν. Το παιχνίδι δεν φτιάχτηκε για την πλειονότητα των χρηστών για να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά κατά τη δική μου λογική για να κάνεις παρέα με άλλα παιδιά, να γελάσεις και να αποσυμφορίσεις το μυαλό σου απο την πολύ δύσκολη καθημερινότητα. Ιδίως εγώ που είμαι σε χαμηλή σεζόν με πολύ μειωμένη δουλειά και σε λίγο θα φύγω για άδεια έχω τρελές ευθύνες στο μυαλό μου επαγγελματικές και οικογενειακές και γενικότερα δεν μπαίνω πια στην λογική να τσακώνομαι για ένα online παιχνιδι. Απλά με αφορμή τα λόγια του Νίκου για "πάπιες" έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο, στο οποίο ελπίζω να μου απαντήσει ο άμεσα θιγόμενος -που δεν είναι ο Νίκος φυσικά-. Και με τον Νίκο διαφωνήσαμε στο παρελθόν και μάλιστα έντονα, διότι μάλλον είναι και αυτός εκρηκτικός χαρακτήρας, όπως εγώ, αλλά όπως βλέπεις, όλα όμορφα συζητιούνται και χαλαρά. Συνεπώς, δεν μπορεί να φταίμε μόνο εμείς, Νίκος και εγώ δηλαδή, διότι ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Πες μου 3 μηνες που παίζω ξανά το παιχνίδι πόσες φορές με έχεις δει να διαπληκτίζομαι σοβαρά -μόνο μια και αυτή επειδή προκλήθηκα-.