moze mi sie tak zdazylo tylko, ale dziwne. A zapisalem na kartce a o ten 2 akapit chodzi ze to niebyl wogle ten zawodnik co byl na liscie z draftu a ma jego numer, czyli pozycja potencjal i wzrost nie zgadza sie z tym grajkiem.
a moze niemam racji ale to jest nie mozliwe bo kto zwas mial odkrytych 40 czy 41 grajkow i wszystko zapisane i sprawdzone 2 razy, chodzi glownie o tego 1 grajka bo tych dwuch co dostalem moze sie zgadzac bo akurat byli w tej 7 co nie odkrylem. chociaz tez dziwne.
Hehehehe, rozgryzłem o co Ci chodzi i gdzie popełniasz błąd. Mylisz numer z którym zawodnik został wybrany w drafcie z listą draftową w której ustalasz swoje preferencje. Jako pierwszego miałeś dostać SG? Całkiem niezły, z fajnym potencjałem? I dostałeś to co chciałeś - Adrian Berliński - prawie 5k$ pensji i supergwiazda - to jest zawodnik, którego miałeś pierwszego na swojej liście. To że ma napisane :
"Adrian Berliński został wybrany przez Magic Team II jako numer 5 draftu - sezon 14. "
oznacza, że w twojej lidze przed tobą 4 inne drużyny wybierały zawodników, a Adrian został wybrany jako 5 w całej lidze bo ty wybierałeś zawodników z numerem piątym, a nie że on jest zawodnikiem piątym z twojej listy.
Tak samo z tym C co był 21 u Ciebie na liście. Podejrzewam że chodzi Ci o Dobromysła Karskiego. On nie był 21 u Ciebie na liście. Był 2. Pensja ponad 4k więc to chyba się kwalifikuje pod 5 piłeczek (nie pamiętam dobrze tych widełek), ale w potencjale zbyt dużo piłeczek mieć nie mógł (zobacz na swoją kartkę ile piłeczek w potencjale miał twój drugi zawodnik z listy). I znowu :
"Dobromysł Karski został wybrany przez Magic Team II jako numer 21 draftu - sezon 14."
oznacza po prostu że w pierwszej rundzie wybranych zostało 16 graczy, przyszła druga runda, 4 drużyny wybrały przed tobą, czyli w sumie 20 zawodników już zostało wybranych, a ty tego kolesia wybrałeś z numerem 21. I tyle.
Przy okazji twój 3 zawodnik Szymon Pawełek był 9 na twojej liście draftu. Sprawdź na kartce czy w twojej liście numer 9 to był C.
Rozumiesz teraz na czym polega Twój błąd i że z samym draftem jest wszystko w porządku?