Velika steta sto nema nikog da prokomentarise duele,ali razumecu,dorcol se isuvise fokusirao na ispitivanje centarske linije Gandze,Hell se uspavao na lovorikama,Jagode razmisljaju da li Roncevic i Crunch mogu da dovedu do novog iznenadjenja,dok Gandya i moja grupa cute kao po obicaju,cute i pobedjuju,i ja sam pobedjivao dok sam cutao.
Ali osecam potrebu da napisem nesto pre play offa.
Hell-Jagoda,utakmica od koje ne ocekujem nikakav drugi ishod nego pobedu Hella,domacin,entuzijazam,forma,pripremani za ovaj deo sezone.Iskusni igraci,kompletniji rooster,ovako odigrana sezona,mislim da tu nema kiksa.
Dorcol-Gandza,jako neizvesno.5 veoma dobrih igraca dorcola,o toga tri vanserijska,spoljnja orjentacija,cini mi se dobar entuzijazam i naravno domaci teren za Dorcol.Gandza ima Vucicevica,ali i Embuna i Tardellija sa odlicnom sezonom iza sebe i drugog asistenta lige.Malo losija forma,gostujuci teren ali i dve pobede u sezoni protiv Dorcola,sto znaci da zna kako se pobedjuju takve utakmice.Bez namere za vredjanjem po mom licnom iskustvu tipovao bih na Dorcol jer je domaci teren jako vazan u play offu,mada kao sto sam rekao Gandza zna kako da igra protiv njega i mislim a bi mu kruna ove sezone bilo finale konferencije.
Wojvodina-Largo,domacin sa ubitacnim tandemom poentera ove sezone,plus jedn od najboljih skakaca u ligi,trci i sutiraj i fenomenalni asistent Sterk,plus domaci teren.Largo sa ekipom koja po mom licnom misljenju zasluzuje mnogo vise od ovih dvanaest pobeda,ali su platili danak treniranju igraca,danas placaju,a sutra ce da uzimaju taj isti,sto pozdravljam.Po jedna pobeda u medjusobnim duelima,sto ce reci prednost domaceg terena,ali cini mi se malo bolji entuzijazam Larga,kao i forma igraca,mozda gresim.u svakom slucaju tipovao bih na Larga,zato sto se potrudio da trenira mladje igrace,mada bilo koji ishod je moguc.
Utakmice za izbacivanje ne bih komentarisao,jer bi se protumacilo da nekim ekipama zelim zlo.
Moja utakmica ce isto ostati bez komentara mada sam Vandale vec komentarisao kao ekipu.
Pozdrav i sve najbolje.