Realiai net nebelabai yra noro tau atrašinėti, bet kai taip nusišneki tai tiesiog graudu..
pagal taskus komandos lyderis buvo sg
Gal dar kart peržvelk varžybas - SG pelnė 8 taškus, SF - 38.
tie du aukstaugiai yra komandos naujokai.. ir sios rungtynes buvo ju pirmos uz mano komanda
Kad ir kaip norėčiau, deja, šis žaidimas tokių faktorių neskaičiuoja. Gal kada nors ateityje taip padarys, bet kol kas ar pirmos ar dešimtos rungtynės skirtumo nėra. Suprasčiau, kad nusipirkai prastos formos, bet kadangi ir tavo "lyderis" SG ne pačios geriausios formos, tai manau toks pasiteisinimas nelabai tinkamas.
ir ta alga cia ne prie ko... sakau is to pavydo jau nebesugalvoji ka dar pasakyt? :D tik prie algu kibti...
Nežinau kaip tau, bet bent jau man renkantis žaidėją alga sudaro ganėtinai didelę reikšmę. Nesakau, kad tai yra blogai, kad tu tiek moki ar, kad oi koks aš vargšas, kad tokių žaidėjų neturiu. Galėti ir norėti yra kiek skirtingi dalykai ;) Tiesiog, kai žaidėjo alga 75k, manau, kad kiekvienas iš mūsų norėtų, kad toks žaidėjas ne tik kamuolius kovotų ;)
O dėl algų aš tikrai nekimbu, kiekvienas renkasi savo taktiką, tiesiog šiaip pasijuokiau iš mūsų pajėgumo skirtumo ;)
Bet gal tiesiog baigiam šitą tuščią šneką. Sekmės Tau taurėje, tikiuosi paisisksi savo tikslą - top64.