BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.9 > 20 sezonas

20 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216672.97 in reply to 216672.95
Date: 6/1/2012 9:07:37 AM
Overall Posts Rated:
00
pamenu, pamenu... :DD

This Post:
00
216672.98 in reply to 216672.97
Date: 6/1/2012 5:49:05 PM
Overall Posts Rated:
44
Ir tada bijojau aš tavęs, ir dabar bijau :D Prisipažinsiu, pats ne itin suprantu kokiu būdu man tada pavyko praslysti, bet dėl to, kad paaiškinimo neradau, per daug neliūdėjau :D

From: Romasss
This Post:
00
216672.99 in reply to 216672.1
Date: 6/2/2012 11:51:59 AM
Overall Posts Rated:
44
sendien losiu artimuju taktika... mano lyderis... kolkas imete tris taskus... jis maziukas sg pozicijoj losiantis.... pg irgi nepastebimas... aukstaugiai siaucia... pradedant sf baigiant c... manau savo minti irodziau.... kad artimuju taktika ir yra skirta losti per aukstaugius pagrinde.. o jei jie uzdengti ar nesiseka tik tada issauti gali ir maziukai :D zodziu ... tik norejau irodyt... kad galiu losti si sezona bet kokia taktika su savo multiskilais... ir kiekviena taktika veiks kitaip ... nes tam ir yra taktikos pritaikytos skirtingu poziciju ir skirtingu skilu zaidejams :) tai tiek... ;)

This Post:
00
216672.100 in reply to 216672.8
Date: 6/2/2012 12:20:35 PM
Ledai team
IV.8
Overall Posts Rated:
2828
Gana neblogai užlesei jį su pergale :)

This Post:
00
216672.101 in reply to 216672.100
Date: 6/2/2012 12:26:43 PM
Overall Posts Rated:
44
bet nepatinka man sita taktika.... reiks varijuot si sezona taktika... siaip idomumo delei... o tuo paciu busiu sunkiau nuspejamas :) kazkaip kolkas matau tik du rimtus priesininkus savoj grupej.. tai rusija ir cska, visi kiti siaip sau :) aisku jusu grupej kolkas nenumanau kas kaip... matosi kad tu su valkatom rimti esat... na ir traidenis manau turetu dar issauti :) o ir kitos komandos rimtai atrodo :) ir pingvinai ir lietuvos rytas :) zodziu idomus sezonas bus :)

From: donep

This Post:
00
216672.102 in reply to 216672.99
Date: 6/2/2012 2:27:50 PM
Overall Posts Rated:
44
Vis tiek tu nieko neįrodei, nes pagal tave tavo C tikrai turėjo geriau paasirodyti. Nepyk, bet kai žaidėjas, kuriam moki 45K, per varžybas meta 6 kartus, žaidžiant jam pritaikyta taktika, to šėlsmu nepavadinčiau :D Bet gal tiesiog likim kiekvienas prie savo nuomonės ir baigiam šitas tuščias diskusijas...

O aš kol kas vis neapsisprendžiu ar bandyt šį sezoną kovot, ar palaukti kito :D Nes kaip tais bijau kad kovoti su komanda mokančia du su puse karto daugiau algų šansų nebus daug :D

This Post:
00
216672.103 in reply to 216672.99
Date: 6/2/2012 2:37:47 PM
Overall Posts Rated:
44
mano lyderis... kolkas imete tris taskus... jis maziukas sg pozicijoj losiantis.... pg irgi nepastebimas..

Palauk palauk.. Tai tavo komandos lyderis SG ? Nu va kaip, o aš galvojau, kad kai žaidėjui moki, kiek aš savo visai komandai, tai jau jis ir lyderiu galėtų būti :D Atrodo suklydau :D

This Post:
00
216672.104 in reply to 216672.102
Date: 6/2/2012 4:37:16 PM
Overall Posts Rated:
44
visu pirma... jo pagrindinis skilas yra reboundai... o ne atakos, visu antra.. taktika pritaikyta aukstaugiams o ne vienam kazkuriam... o vienas is mano aukstaugiu yra metikas... tai jis ir primete... lygiai taip pat kaip ir sf pozicijoj zaides... taip kad... neverta cia kazkokias pavydo scenas kelt... neisgali moket.. tavo problemos... zaisk su tuo ka turi... su savo ismaniosiom taktikom :D

This Post:
00
216672.105 in reply to 216672.103
Date: 6/2/2012 4:40:00 PM
Overall Posts Rated:
44
pagal taskus komandos lyderis buvo sg, nes tie du aukstaugiai yra komandos naujokai.. ir sios rungtynes buvo ju pirmos uz mano komanda.... tavo ziniai..... antra... kalbant apie lyderius... as kalbejau apie tasku lyderi... bet kamuoliu atkovotu lyderiai yra kas kita, asistu lyderis aisku yra mano pg.... pas mane komandoj visi lyderiai su savom uzduotim... ir ta alga cia ne prie ko... sakau is to pavydo jau nebesugalvoji ka dar pasakyt? :D tik prie algu kibti... na nepasiseks.... bet busiu bent pamegines... o gal pavyks.. ir si sezona pagaliau pakilsiu aukstyn....

This Post:
00
216672.106 in reply to 216672.105
Date: 6/2/2012 5:48:05 PM
Overall Posts Rated:
44
Realiai net nebelabai yra noro tau atrašinėti, bet kai taip nusišneki tai tiesiog graudu..

pagal taskus komandos lyderis buvo sg

Gal dar kart peržvelk varžybas - SG pelnė 8 taškus, SF - 38.

tie du aukstaugiai yra komandos naujokai.. ir sios rungtynes buvo ju pirmos uz mano komanda

Kad ir kaip norėčiau, deja, šis žaidimas tokių faktorių neskaičiuoja. Gal kada nors ateityje taip padarys, bet kol kas ar pirmos ar dešimtos rungtynės skirtumo nėra. Suprasčiau, kad nusipirkai prastos formos, bet kadangi ir tavo "lyderis" SG ne pačios geriausios formos, tai manau toks pasiteisinimas nelabai tinkamas.

ir ta alga cia ne prie ko... sakau is to pavydo jau nebesugalvoji ka dar pasakyt? :D tik prie algu kibti...

Nežinau kaip tau, bet bent jau man renkantis žaidėją alga sudaro ganėtinai didelę reikšmę. Nesakau, kad tai yra blogai, kad tu tiek moki ar, kad oi koks aš vargšas, kad tokių žaidėjų neturiu. Galėti ir norėti yra kiek skirtingi dalykai ;) Tiesiog, kai žaidėjo alga 75k, manau, kad kiekvienas iš mūsų norėtų, kad toks žaidėjas ne tik kamuolius kovotų ;)

O dėl algų aš tikrai nekimbu, kiekvienas renkasi savo taktiką, tiesiog šiaip pasijuokiau iš mūsų pajėgumo skirtumo ;)

Bet gal tiesiog baigiam šitą tuščią šneką. Sekmės Tau taurėje, tikiuosi paisisksi savo tikslą - top64.

This Post:
00
216672.107 in reply to 216672.106
Date: 6/2/2012 7:04:18 PM
Overall Posts Rated:
44
tai man nelabai bera noro atsakinet...bet dlia asobena tupix parasysiu dar...
sg vidurkis iki siu rungtyniu buvo 30 tasku per rungtynes, ir as kalbejau apie statistikos lenteles divo... tai jis kaip ir buvo lyderis pagal taskus komandoje, bei top 5 lygoje.
antra losiau artimuju taktika... o sf pozicijoj lose atsarginis pf (vienaip ar kitaip sf priklauso tiek artimu tiek tolimu taktikai)... todel tiek ir surinko tasku nes buvo sf su puikiai skilais atakuot is arti..
trecia.... pasiziurek dar kart... kiek imete tas su 75k alga??? jei jau sneki tai bent pasidomek pries kazka rasydamas... 22 taskai ir 23 atkovoti kamuoliai ir 12 reitingas... kaip pirmoms rungtynems sakyciau neblogai..... ketvirta kalbedamas kad jie naujokai... as kalbejau apie diviziono top desimtukus... todel jie ten nefiguruoja..... atleisk kad viska paraidziui neisvardinau... nemaniau kad tiek ilgai virskinsi viska :D
o del taures... tikiuos pasieksiu ir dar daugiau... o ir del lygos tikiuos pasieksiu kiek daugiau nei is pradzios maniau... tik tiek... tu turi savo taktika as savo... ziuresim kieno suveiks geriau...

Last edited by Romasss at 6/2/2012 7:07:00 PM

Advertisement