...może gdyby nie dwie kontuzje przed decydującymi meczami to by było łatwiej a tak to musiałem walczyć i z Georgianem (dogrywka) i z Juniorro (tylko +1)... co do Twoich obaw o mój awans to nie martw się, tak czy siak mnie w przyszłym sezonie w tej lidze nie będzie... Mój awans musi tylko przypieczątować Mario. Miałem drugi bilans z wszystkich trzecich lig, lepszy był tylko Mario a w II lidze (dokładnie II.4) czeka miejsce po Dunkersach ZG. Wolę oczywiście awansować po wygranej a nie przy zielonym stoliku ale o to dalej będzie niezmiernie trudno bo mimo porażki w pierwszym meczu Juniorro nie stoi na straconej pozycji. Mam bardzo okrojony skład i wystarczy jedna jeszcze kontuzja, spadek formy u jednego zawodnika i wszystko może potoczyć się inaczej niż to zaplanowałem. Co do Twoich zamiarów ewentualnego szybkiego awansu jeżeli trafisz do naszej ligi to przestrzegam Cię są tu chłopaki którzy ostrzą ząbki i pazury na awans w przyszłym sezonie i nie miałbyś z nimi łatwo. Georgian jeszcze może przez pół sezonu poćwiczy swoich juz wypasionych juniorków a później pójdzie na zakupy i może być bardzo groźny. Otek niestety a może stety

spada do IV ligi bo jeżeli on by się wybrał na shopping to mógłby kupić całą ta ligę razem z halami. Ciekawi mnie też Grucha, który od kilku sezonów tylko czeka na odpowiedni moment aby wychylić się z tych kiejsc spadkowych i zamiast walczyć o utrzymanie powalczy o awans a zapewne w jego sakwie pobrzękuje kilka dukatów

. Ogólnie to kwestia tylko kto co zamierza a jeżeli wszyscy nagle zachcą wansować wyżej w sezonie 21 to będzie baaardzooo ciekawie.
Pozdrawiam
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy

...