V podstate suhlasim s tebou, nie je nic jednoduchsie ako nastavit kolotoc :)
samozrejme
repre trener by mal mat taku kvalitu, aby vedel vybrat hracom idealne posty a hraci by mali mat kvalitu, aby si ten post obhajili aj bez kolotoca.....
vybrat idealne posty v danom case zapasu.. manazer nevie ovplyvnit pravidelne prestriedanie hracov.. myslim, ze nemusim vysvetlovat blizsie, aky vyznam to ma hlavne ku koncu zapasu.
ked si pozries repre zapasy, tak zistis, ze nie vzdy hraju repre timy kolotoc, pripadne hraju len ciastocny kolotoc a napriek tomu zvitazia
toto je myslim velmi vseobecne :) jasne, ze samotny kolotoc zapas nevyhra
okrem toho kolotoc by nam v tych prehratych zapasoch aj tak nepomohol. Ak by ho Razor dal a my by sme aj tak prehrali, objavili by sa tu zasa otazky typu: Preco sme hrali kolotoc? Realita je taka, ze tuto sezonu mame slabsi kader a preto sem tam pridu aj prehry, ktore by predchadzajuce sezony neprisli.....
POZOR, ja som nenapisala k nasim zapasom a Razorovi ANI JEDNU vycitku! spytat sa preco NEHRAVAME, nie nehravali sme, prip. nehrali sme v tom a tom zapase kolotoc je velky rozdiel. co ma posunut a naucit manazera nieco viac ak nie diskusia? ale ok, ak to beriete takto, tak nemusim nic pisat.
btw situaciu s hracmi v U21 dobre poznam ;)