Evo veruj mi poslednji put ti skrecem paznju na ovo,receno ti je na chatu(ja sam bio tu pa znam) receno ti je na forumu nekoliko puta,ali ti i dalje to radis,stvarno mi nije jasno,mislim mene to ne dotice apsolutno ali izgledas neozbiljno kada radis takve stvari...evo protiv mene danas,igrao si sa rezervnom postavom,ok jos si u kupu,smatrao si da kao gost tesko mozes da dodjes do pobede,sve je to rezonski,i onda na sve to stavis normal da igraju i use...s sve sto si dobro uradio...ti ovim,ne mislim konkretno na sada vec na svaki put kada uradis gubis neku buducu pobedu...gubis entuzijazam na blago receno gluposti...posle toga kukas kako si nepravedno izgubio od ovoga ili onoga,i to ce nastaviti da ti se desava ako ovo radis...igras vec drugu sezonu kod nas i jos uvek to radis...ne bi me ovo iznerviralo ovoliko nego si pre neke nedelje pricao da odustajes od buzzera jer je nepravedan,kako si izgubio od slabijeg....evo ako nisi znao ovo je veliki deo razloga zasto gubis,i nije ti buzzer kriv vec ti jer neces da poslusas savete...