Bocs, arra is reagálok, amit Pipiitáának írtál. A stílus bizony maga az ember. Mondhatod te akár a világ legokosabb dolgát is, ha olyan hangnemben teszed, hogy a rutinosabbak már el sem olvassák, aki meg igen, az utána nem fog elgondolkodni a dolgon, mert eleve olyan hangnemben szólsz, ami nem emberhez méltó.
És akkor jöjjön, amit nekem írtál. Egész pontosan azt mondtam, hogy nem fogok belemenni meddő vitákba és nem fogom hagyni, hogy olyanokkal találj meg, amit te találsz ki (mellesleg most is ezt csinálod, de erről majd később). Ellenben leírtam azt is, hogy addig maradok csendben, amíg a másik oldal (gyk.: te) újra nem kezdi a ferdítést, valótlanságok állítását. Azon meg inkább neked kéne elgondolkodnod, hogy állítasz valamit és nem jön semmi megerősítés, sem elsőre, sem ötvenedszerre. Lehet, nem 900 másik ember a hülye.
A bemondással az a baj, hogy én is tudok akármit mondani. El fogod fogadni? Tényeket mutass, ellenőrizhető tényeket. Ne visszaemlékezéseket, hogy Lovásznál, meg Torgyánnál milyen volt a fejlődés. Vezess heti fejlődést, ott egy minta a külső fórumon. Kb heti 2 percbe kerül vezetni és az tényleg tény és nyomonkövethető. Megbízhatóbb, mint a visszaemlékezés, hogy 3-4 évvel ezelőtt egy bizonyos játékosod hogyan fejlődött.
A tervadattal és tényadattal egy gond volt. Te hoztad fel a tervadatot, mint bizonyítékot. Ha már azzal akarod bizonygatni az igazad, legalább tarts ki mellette. Vagy legalább ne csinálj most úgy, mintha én találtam volna ki. Te adtad a számokat, adatokat, ezzel bizonyítva (illetve csak szeretted volna bizonyítani), hogy neked van igazad. Amikor meg rájöttél, hogy baromságot mondtál, rögtön ezzel jöttél, hogy az hülyeség, ne azt vegyem figyelembe.
A blöffölés egész pontosan így nézett ki: adott volt két konkrét játékos, akiről beszélgettünk. Az egyik 2 főskillel volt lemaradva, de mellette 36(!) kieg skillel volt jobb. Szerintem ez volt a jobb, szerinted a másik. Majd két-három levélváltás után már úgy adtad elő, hogy akit én favorizáltam, az 6 főskillel volt rosszabb és csak 17 kieggel jobb. "Muszáj volt" rámondanod, persze. Itt miért nem érdekeltek a tények? A tény az -2 főskill és +36 kieg volt, nem az amit te mondtál. És ezt nem lehet máshogy érteni, mindkét játokosnak ismertük a konkrét, tényszerű skilljeit. Ennyit a megbízható, tényeken alapuló érveléseden.
Center: te csak ne féltsd Czédlit, ki lesz edzve maxra. Csak nem úgy, ahogy te gondolod. Belőle nem lesz egy 200k-t kereső, 24 évesen visszavonuló, semmire sem használható, eltarthatatlan játékos. Olyat nevelek belőle, aki hasznára lesz a csapatának (nekem) és nem annyi lesz a karrierje, hogy egyszer játszott 8 meccset az u21-ben.
És igen, nem vagyok hajlandó monstert edzeni, elmondtam már miért. Tatom is magam hozzá. Mi ezzel a baj? Hogy én nem mondok minden héten mást?
Az állandó kérdésedre meg már sokszor megadtam a választ: az eddzen akit érdekel és megengedheti magának. Akinél valamelyik feltétel nem áll, az inkább bele se kezdjen.
Don't feed the troll