Stari, dober si. Ti obračaš besede in me potem točno tega obtožiš. Za kakšne slepe sledilce ala matocc bo to dovolj, zame pač ne.
DEJSTVO:
Kršil sem pravila, opravičil sem se, upal, da se ljudje ne bodo zaradi tega obrnili proč od mene in ko sem videl, da me jih kar nekaj še podpira, sem izrazil veselje ob temu.
TVOJE TRDITVE:
- mojo situacijo v BBju primerjaš s skorumpiranimi politiki v državi, a mi nočeš ali ne znaš enega takega imenovati
- iz goljufanja sem napravil zgodbo o junaku (????)
- mladim dajem primer, kako je goljufanje nekaj pozitivnega (medtem ko sem priznal, da to ni bilo prav)
- po tvojem mnenju igro poznam bolje od večine, mogoče celo od vseh, nato pa: v superiornost poznavanja te igre verjamem v glavnem le jaz. In hkrati zelo prikladno pokažeš, da nimaš pojma o ekipnem treningu.
- jaz naj bi razmiljšal o temu, če bi sploh še igral zaradi krivice, ki naj bi se mi zgodila (to si si lepo sam izmislil)
- nimaš ambicij za katerokoli funkcijo, a že dvakrat zapored kandidiral za člansko reprezentanco
- kao ne ustreza mi, kako prihajajo "nečednosti" na plan (Rojc), a to nečednost sem sam priznal, ne da bi me kdo vprašal
- večkrat me sprašuješ, zakaj nočem odgovarjati na neprijetna vprašanja, medtem ko sem na vsa že odgovoril
- trdiš, da opravičujem svoja dejanja z dobrim ciljem (jih ne - citiraj, če najdeš!)
- krivdo poskušam prevaliti na nekoga drugega (prosim citiraj, ker jaz ne najdem tega zapisa!!)
Tole sporočilo bodi dokaz, da si ti tisti, ki obračaš besede. Res te razumem, zakaj ti to ni všeč, ampak da iz te jeze pride toliko neresnic ven, je pa res smešno. Začenja me skrbeti, če slučajno nisi res preskočil bralnega razumevanja v osnovni šoli, ker to res nima nobene zveze s tem, kar sem pisal.