Hoca paraya kıymışsın , Higuain almışsın. bu senin taraftarını kesmez. bence sen Gençlerbirliği gibi kona, moşe, kuşe, Ümit Özat(FB Teknik direktörü olmasını isterim) , Geremi , Tarık, Deniz Barış gibi oyuncular alıp benim gibi büyük takımlara satman lazım :) Gökhan gibi parayı sevenleri uzak tutmakta fayda var,
Bu arada VOLKAN DEMİREL ve EMRE BELEZOĞLU adam gibi adamdır.
EMRE BELÖZOĞLU: "ULAN SEN KİMSİN KİM? BEN ERKEĞİN KRALIYIM. SENİN SÜLALEN BENİM GİBİ ERKEK GÖREMEZ"
demiştir , sonuna kadar haklıdır. Diğerleri gibi eli götü oynamaz bunların !!!!
Not : Kupada BOT takımı nedir!! Ben olsam kupa maçlarını tüm aktif takımlar ile bölge bölge oynatırım , mesela Yunanistan -Bulgaristan - Türkiye :) Savaş çıkar maçlarda, o zaman gerçek survivor'ı görsünler.
ligde de galibiyete kupada ki gibi ektra para ödülü koyarım. Rekabeti arttırmak için.
Hahaha süper tespitler hocam! Efsane Gençlerbirliği kadrosunu sayınca duygulandım birden. :) Oyun monotonluğa sarmaya başladı gene bende. Motivasyonu artırmak için acil birşeyler yapılmalı bence de. BEİ= Şampiyonlar Ligi, tamam. Avrupa Ligi'nin karşılığı bir turnuva yok mesela. II. ve III. liglerde şampiyon olanlar, diğer ülkelerde II. ve III. liglerde şampiyon olanlarla kura usulü eşleşip oynayabilir. I. ligin play-off finalistleri de yine diğer ülkelerin finalistleri ile kura usulü eşleşip oynasın. Bazı ülkelerin 2-3 aktif kullanıcısı var, her sene aynı adamlar kupayı kazanıp parayı götürüyor, bizim de burada 4. tura çıkacaz diye göbeğimiz çatlıyor! Ulusal kupalar kaldırılsın! Lig maçı galibiyetlerine prim sistemi getirilsin! İsyan başlatalım forumlarda! :)