Evet sayın seyirciler, Kıdıspor için sezonun en kritik maçı hiç de beklendiği gibi karakolda filan bitmedi. Hatta maç sonunda ponpon kızlar birer öpücük kondurarak uğurladı Kıdısporlu oyuncuları.
-Hocam sunpower, dürbinar, schweppes derken konferans lideri ile aranızda sadece 1 sayılık bir fark kaldı. Hayırdır?
-Valla hiiç bana TBL MBL deme, rüyalarımı kabusa çevirme! Kupada devam etmek isteyen takımlar, lig maçlarını feda ettiler, piyango gene bana çıktı hepsi bu. Sezon içinde revize ettiğimiz hedefimiz olan 2. sırayı iyice sağlama almanın rahatlığı ve mutluluğu içindeyiz ama Schweppes'in yeni transferleri ayaklarının tozuyla çıktıkları ilk maçta göz doldurdular. Schweppes kupadan elendikten sonra çok can yakar Puckins Arena'da benden söylemesi!
-Bu arada Kazım Bey biraz mayışmış görünüyor. Takımının bu akşam aldığı yenilgi yüzünden bir tarafına inme inmiş olmasın sakın?
-Yok, inme filan değil. Tayland'dan sırf bu akşama özel getirttiğim masözler Kazımcığımı epey bi yoğurdular, ondan böyle oldu. Erdem Beye de o kadar teklif ettim sen de gel diye ama yok takımın başında olmalıymış da falan da filan. Kılıbığım diyemiyor da!
- Erdem Beyi çok mu seviyorsunuz??
-Çookk!
-Evet, söz merkezde.