ty hovoris stale o vseobecne vyhodnejsej taktike rychlej oproti pomalej. to ja ti neberem ale vies nie vzdy znamena mat viac pokusov aj automaticky vacsiu sancu vyhrat. keby som mal o 12 pokusov napr.pri rychlej taktike viac tak ma asasasa z toho minimalne 7 pokusov viac a ja zvysnych 5 cize zase o dva pokusy este viac moznosti celkovo ako pri pomalej. a dalej keby hram rychlo tak som ti pisal preco by to dopadlo este horsiev bbmaily.
o to mi ide ze ja sa nehadam ze rychla taktika je vseobecne vyhodnejsia ale moj tim by nebol na taku taktiku proti asasasovi vo vyhode. to si stale myslim.. a nezabudajte na tych 14´ burcika co bol zraneny a tych 5´cca co sedeli za rozhodnuteho stavu dulacka a drblik, potom by aj doskoky vyzerali inak..a ruka v ruke s rychlou taktikou je aj ine rozostavenie mojho timu a teda zas znizenie mojich ratingov v obrane a doskokoch..
jednoducho som mal tim ktory mal malo sanci na vyhru tento rok.
skoda ze ma ubranil v prvom zapase tak ako ma ubranil. za sezonu som stratil 5t treningu co ma stalo lepsich hracov a stalo ma to aj moznost pouzitia rychlej taktiky atd..dufam ze mi rozumiete.
dakujem za vase nazory ze sme sa rozpisali. uprimne
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching