Neden özür dilediğinizi sormuştum, cevap alamadım. Zaten nasıl veresiniz. 2 sayfa metin yazmışsınız, icraatlerinizi sıralamışsınız, fıkralar anlatmışsınız, imalı laflar etmişsiniz. Olaya dışarıdan bakan herkese yalanlarınızı inandırabilirsiniz, ama bana inandıramazsınız.
Neler Yaptık;
- NT Tahmin yarışması düzenlendi.
Övündüğünüz A MT yarışmasını A MT koçu olarak fake hesabınız ile kazandığınız için özür diliyor musunuz? Mesela bu geçerli bir özür olabilirdi.
(313402.119)Ödülü sık kullanmayacağınız için başkasına bırakmanız 3.hesabınızla ilgilenmeye pek vakit kalmadığı için olabilir mi?
Ana takımınız V for Vendetta ile meydana güller saçarken xxxLoneStarStatexxx olan 2.takımınızla forumlarda provokasyon yarattığınız için özür diliyor musunuz?
(290828.603)Gerçekte içinizden geçenleri söylemek için fake hesaplar kullandınız. Övündüğünüz karakterinizi üçe böldünüz, istediğiniz kadarını sergilediniz, istemediğiniz kısmını gizlediniz, ama yine de bir şekilde dışa vurdunuz. Psikolojideki terminolojik karşılığını paylaşarak hepimizi aydınlatır mısınız?
(290828.750)veya
Uzman Psikologlar Narsist erkeklerinin en önemli özelliklerini şöyle tanımlar; “..Onun için önemli olan dosttan çok hayran kitlesi kazanmaktır. Başkalarının ihtiyaçları onun için önemli değildir. Genellikle çok yalan söyler. Kontrolcüdür. Onun için para ve güç önemlidir. Her zaman haklıdır. Asla özür dilemez, kendi suçlarını başkalarına mal eder…”
Bu yazınızda bizzat sizi görmemek ne mümkün?
Ayrıca, özelden iletişimimiz vardı, yüzüme baka baka söylediğiniz yalanlar bende kalsın. Daha da fazlasını biliyorum, şimdilik hepsi bende kalsın.
Ben soruma cevap arıyorum, gerçekten özür diliyor musunuz? Yoksa yalanlarınıza yalan eklemeye devam etmeye mi geldiniz? Emin olun basit bir transfer hilesinden çok daha fazlasını yaptınız. Yukarıdaki mesajda bir arkadaş doğru kelimeyi kullanmış. Sizinki hilecilikten çok "sahtekarlık" idi.
Zamanım yettiğince bu oyunda dönen üçkağıtçılıkların peşini bırakmayacağım. Bu oyunu gerçekten seven herkese söylüyorum, hilelerin temizlenmesi için lütfen GM'lere yardım edin. Kolay bir iş değil, çünkü tüm pisliği temizleye tek bir kürek yetmez!
İyi oyunlar.
Last edited by kiku at 9/4/2022 2:17:13 PM