Ja po częstym czytaniu tu na forum z ciekawości też założyłem swoją drużynę w HT. Tak szczerze to o czymś takim jak HT dowiedziałem się dopiero na forum BB ;D Osobiście piłka nie robi na mnie szału, ale lubię zabawę w menago. No i jak już tam się zalogowałem, to jak zobaczyłem jak to wszystko jest tam poskładane, od razu mi się odechciało. Po kilku dniach znów się zalogowałem z ciekawości w nadziei, że niechęć mi przejdzie i zacząłem wykonywać zadania z tutoriala. ale...niechęć powróciła i już chyba nie przejdzie. Jakoś nie podoba mi się forma w jakiej jest on zrobiony. Fakt, jestem maniakiem kosza, ale to nie dlatego nie lubię HT. Gdy zacząłem grać w BB to tutaj jakoś ładniej jest to wszytko zrobione, bardziej czytelniej i łatwo idzie się w tym wszystkim połapać. Jest też więcej logiki w silniku gry. I choć mimo, że nie mam zbyt dużego doświadczenia w HT to porównując obie gry z perspektywy kontaktu z nimi na poziomie żółtodzioba, tutaj znacznie łatwiej się odnaleźć. To tak moim skromnym zdaniem. Pozdrawiam.