Portugalsko vs Slovensko 82:96(17570)V pondelok sa nam podarilo zdolat pred ocami mojich fanusikov aj Portugalcov a s bilanciou 2-0 sme na priebeznom 18. mieste.
Mal som trochu obavy pred zapasom najma kvoli formam a aj napriek dohode a domacemu prostrediu som to videl na velmi vyrovnany zapas. O to viac ma potesilo, ze sme vyhrali pomerne slusnym rozdielom, aj ked super hral na vyssom pristupe, ale s default zostavou. Nakoniec vysvitlo, ze to zabudol nastavit, nechcel nas oklamat.
V utoku nam zabrali hlavne hraci, ktori mali dobre formy a aj sa to od nich cakalo.Velmi pekny vykon podal aj navratilec Bogusky a celkovo nemam nikomu nic, co by som mohol vytknut. Akurat Drunek by mohol viac striedat, lebo Bubak len 5min odohral:) Nahradnici obstali tiez dobre, az na Bombaru boli vsetci v pluse (+/-).
Rad by som sa vsak zameral skor na buducnost, kedze ako ste si iste vsimli, uz mame v rozpise aj dalsich 6 zapasov. Mozno s vynimkou Rumunska ide o lahkych superov, ale kedze dolezite bude aj celkove skore, takze vas prosim nepodcente to a strazte hracom minuty ako vzdy. Nech potom nemusime banovat, ze sme mohli mat aj lepsie postavenie v tabulke. Vdaka.
Last edited by Psycho1_1_1 at 11/23/2011 6:35:11 PM