Azt régóta úgy gondolom, hogy a forma szerepét sokan túlértékelik. Számtalanszor látni, hogy alacsony formában levő játékosok nyernek meg meccseket. Meg olyat is, hogy a 9-es formájú játékosok szállítják a terített betlit. Persze, nyilván számít, különben nem lenne :) De véleményem szerint sokan hajlamosak túlmisztifikálni a forma szerepét.
A hazai pálya nyilván számít, ez nem is kérdés. Ezzel együtt én győzelemre számítottam.
A taktika kapcsán írtakat minden további nélkül elfogadom, nem ismerem ezt a taktikát, nem használtam, nem foglalkoztam vele. Viszont hasznos infókat írtál, ezt köszi! Elképzelhető, hogy ha újraszervezem a csapatom, megpróbálkozom valami hasonlóval :)
Nem azt mondom, hogy mákod volt, készséggel elhiszem, hogy tényleg erre a taktikára raktad össze a csapatodat, és működik is. A dobószázalékokban tapasztalt különbségeket viszont ezzel együtt is túlzónak tartom.
A meccsmotor viszont szar, ez nem is kérdés :D Lásd a két fordulóval ezelőtti meccsemet, amit linkeltem is ide. Ott én nyertem, pedig kurvára nem nekem kellett volna :) A meccsértékelések is a kukába valók, mert azok alapján ezt a mostani meccset nekem kellett volna nyernem.