BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off Topic

Off Topic (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4863.971 in reply to 4863.970
Date: 1/24/2012 7:42:13 AM
Overall Posts Rated:
1717
kdo byste si chtely zahrat muj pohar uz 3 rocnik muzete se registrovat zde je to zase formou pratelaku a start pristi sezonu 5 kolo poharu

http://memorialpavlastaska.webnode.cz/registrace/

Jsem lepší než vy !!! xDD
This Post:
00
4863.972 in reply to 4863.971
Date: 2/10/2012 7:37:08 AM
Overall Posts Rated:
1010
Už se nemůžu dočkat nové sezóny :) Dva nejlepší týmy postoupily a tak bych měl být opravdu hodně vysoko. Hlavně jsem dlouho potil nový systém tréninku, který maximálně pracuje s tou tabulkou potenciálu. Stručně řečeno chci vybudovat tým mulťáků, kteří budou mít na svůj potenciál maximální součet skillů. Samozřejmě nebudu dělat třeba z PG hovado v doskocích, ale všichni (šest hráčů u kterých to má smysl) budou dvoupostově trénovat skoro všechno a každý trénink (včetně odhadů podstupňů) budu pečlivě zaznamenávat. Třeba to je nesmysl, ale na mou ligu by to mělo v pohodě stačit.

This Post:
00
4863.973 in reply to 4863.972
Date: 2/10/2012 7:53:46 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
je určitě dobře, že na to jdeš takhle vědecky. neříkám, že nastíněná strategie je úplně špatná (je to určitě lepší než nad hrou nijak moc nepřemýšlet) , ale v každém případě jsem něco podobného v začátcích zkoušel a výsledky se nedostavily. nebo alespoň ne rychle. postupem času jsem, hlavně díky trénování mladíků pro U21 a radám jejich trenéra /můžeš hádat, kdo to tehdy v té 6.sezoně byl :-)/ zjistil, že mnohem efektivnější, než trénovat skoro celý tým, je jednopostový trénink u těch tréninků, kde to je možné. potrénuješ sice jen 3 hráče týdně, ale jde to u mladých hráčů velice rychle a je to vidět na postavení v tabulce už po pár týdnech. Některé tréninky jednopostově nejdou - 1na1, jumpshot, doskoky - takže potrénuješ dvoupostově v optimálním případě 6 hráčů, takže de facto půlku týmu.
a jestli můžu ještě další radu ke zvážení - neztrácej čas s hráči s potenciálem 3, kterých několik v týmu máš. zejména, pokud jsou to podkošáci. udělají ti dva skoky inside skillů a jejich potenciál bude naplněn. V podstatě se dá říci, že v týmu bohatě stačí 11-12 hráčů. Většímu počtu neudržíš minutáž tak, aby byli ve formě, a ani je nepotrénuješ, jen ti sežerou prachy, kterých v nižší lize není přehršel.
ale samozřejmě jde jen o moje názory, podložené empirií - neber to jako poučování :-) - konečné rozhodnutí je jistě na tobě. každopádně hodně štěstí v nové sezoně.

This Post:
00
4863.974 in reply to 4863.973
Date: 2/10/2012 8:12:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
Jen k tomu potenciálu. Trénuju šest hráčů, dva mají 5 a tři 7, všichni 18-19 let. Jeden má potenciál tři, ale 18 let a součet 51. Toho chci jen lehce vytáhnout a prodat. Chudák malej už končí druhou třetinu a velmi brzo dosáhne strop, ale jinde mu bude dobře. A mojí kase snad taky :) Tím "vědeckým postupem" myslím situaci hráče, kterého by třeba dva skoky střelby "zabily", ale přitom si v jiných atributech může skákat do vítězného zblbnutí :) Můj nejlepší hráč (19502387) má potenciál jen 3, ale součet atributů 61. Bohužel jsem ho "zabil" pressingem. Kdybych ho nechal trénovat "nepotřebné" skilly, tak mohl ještě minimálně sezónu vesele trénovat a při dosažení stropu by byl mnohem lepší než teď. Tím multiskillem myslím, že hráč bude vhodný třeba na 2-3 posty a rozhodně nebudu dělat hráče s all 10. Basket není házená :) Navíc když srovnám teoretický počet skoků při jednopostovém a dvoupostovém tréninku, tak mi ta druhá možnost prostě vychází líp. Hlavně se pořád něco děje. V minulé sezóně jsem byl rád za každý skok a teď bych pomalu potřeboval větší monitor :)

This Post:
00
4863.975 in reply to 4863.974
Date: 2/10/2012 8:39:17 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
já tě chápu. trénovat mladé hráče je radost, ale pokud pomýšlíš i na vyšší než 3.ligu, nejde dělat jenom to. a vyjíždět dvoupostově třeba pressing hráči 23+ let s výškou 195+, to už je pak pěkný opruz.
nicméně vidím, že máš minimálně tuto sezonu už dobře promyšlenou, tak tě od toho fakt nechci odrazovat :-)

This Post:
00
4863.976 in reply to 4863.974
Date: 2/10/2012 8:46:16 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
To, co psal Amare, hodně sedí. Několik poznámek, při prodeji toho hráče s potenciálem 3 nečekej žádné terno v týmové pokladně. To, co psal s tím jednopostovým tréninkem, taky absolutně podepisuju, dvoupostovým tak akorát vytrénuješ bandu nýmandů, které jednak prodejem nijak extra nezpeněžíš a časem zjistíš, že jejich kvalita ti nestačí ani pro potřeby tvojeho týmu. Nebudeš totiž ve IV. lize věčně, pokud se tomu věnuješ tak, jak by se dalo předpokládat z toho příspěvku, tak musíš za 1 nebo max. 2 sezony postoupit do III. ligy a když se budeš fakt snažit, tak pak klidně můžeš během dalších 3 sezon postoupit do II. ligy a to pak za 5 sezon budou mít ti tví hráči 23-24 let a teoreticky mohou v pohodě výkonnostně stačit na tu II. ligu, když budou vytrénovaní jednopostem, zatímco vytrénovaní dvoupostem budou horko těžko bojovat o udržení v té II. lize.

This Post:
00
4863.977 in reply to 4863.976
Date: 2/10/2012 8:57:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
Teda vy mi dáváte, ale to je dobře :) On je hlavně problém v tom, že se celý trénink točil kolem jednoho hráče (naděje U21), ale začal strašně faulovat. Pořád byl v klidu, ale pak se 3x vyfauloval během pěti zápasů :( faktem je, že se už zklidnil. Na druhou stranu až bude hotový, tak bude snad jedno jestli fauluje nebo ne. Bude dobrý a maximálně přijde o pár minut tréninku (nebo je sebere někomu jinému). Zatím jsem žádnou botu neudělal (když nepočítám poštu Honzovi, že končím s tréninkem pro U21...), protože teď prostě musel jet dvoupostový trénink. No každopádně mám o čem přemýšlet.

This Post:
00
4863.978 in reply to 4863.977
Date: 2/14/2012 4:36:51 PM
Overall Posts Rated:
1010
Jo! Můj rival hrál vyšší důležitost a vyhrál jsem o 17 bodů :)
Jen ta návštěva stála za vyliž...
Akorát vidím, že jsem si spletl lamky z draftu a na trénované pozici hrál sice lepší, ale bez potencionálu. OMG. No tak si dá týden oraz, stejně nemá moc velkou budoucnost.

Last edited by Kaziklu bey at 2/14/2012 4:54:50 PM

This Post:
11
4863.979 in reply to 4863.978
Date: 2/14/2012 11:51:46 PM
Overall Posts Rated:
88
Chlape koukal jsem , že jsi koupil Francouze , kterého nazýváš lepším s potenciálem 3 ...již to je velká chyba ...nekupuj takové potenciáli , protože jsem hned zazděný

Nech si poradit od kluků co Ti zde radí ...mě osobně oba ( Amare ; rwystyrk ) hodně pomohly ...a základy , které do mě narval Amare ...tak z nich těžím do dnes . Jednopostově je podle mě nepříjemné ( pressing se trénuje blbě a třeba Ti neskočí po tréninku ani jeden skill ) a zvlášť u mě co trénuji jen G , ale postupně jdou hráči nahoru a toho co se mnou trénoval Amare jsem dostal jako nejlepší PG ligy a byl v širším hledáčku U21 , ale potenciál měl jen 5 a tak se nedostal dál ...i když jsme z rwystyrkem ještě zkoušeli nějaké kouzla a něco se nám povedlo ...tak potenciál prostě nezměníš .
Prostě jednoduše ...kup hráče mladého s velkým potenciálem a trénuj ho jednopostově ...pak uvidíš i v lize výsledky

jinak k tomu rivalovi ...včera jsem zase vychladl ...dohodnul jsem se s vorryym ( Alligators Chlumčany) na zápas oba na pohodu ... no a dopadlo to úplně jinak
http://www.buzzerbeater.com/match/43100246/boxscore.aspx
...celkem mě tyto podrazy štvou ...je to o charakteru a myslím , že by mě i tak dostal ...jsme oba velmi silní a nevím jestli mu pomůže mě takto podrazit ...píši to aby jste věděli na koho si dát bacha ...následnou omluvu , kterou napsal neberu , protože jsem na to během dne 2 x upozornil a 2 x jsem byl ujištěn , že to tak bude ...je to škoda , ale doporučuji nedělat dohody s vorryym ( Alligators Chlumčany) ... přeji hodně zdaru bratři

This Post:
00
4863.980 in reply to 4863.979
Date: 2/15/2012 4:51:19 AM
Overall Posts Rated:
1010
Toho Francouze jsem koupil na začátku a udělal jsem dobře. "Loni" jsem ho vytrénoval na strop a na PG je to suverénně nejlepší hráč týmu. I když tam teď nemůže hrát. Když chci koupit vytrénovaného dědka na pár sezón, tak je mi jedno jaký má potenciál, protože trénuju jen mladé hráče. Psal jsem o omylu u hráčů 18 let.
Jen tak pro zajímavost a nechci provokovat. Když jsem dělal vedle GM, tak jsme za domlouvání důležitosti na férovku blokovali týmy, nebo dávali obrovské pokuty. Bylo to bráno jako podvádění - získávání herní výhody. Njn jiný kraj, jiný mrav :)

This Post:
00
4863.981 in reply to 4863.980
Date: 2/15/2012 5:15:23 AM
Overall Posts Rated:
88
to , že je nejlepší hráč týmu není podstatné ...protože když jsem byl ve IV. lize tak můj nejlepší hráč předváděl famózní věci , ale na III ligu již neměl :D ...jde o to , že takového hráče máš nyní jako výbornýho , ale Tvůj tým se nikam nepohne a ani nemůže ...nebuď jako klasický čech a nekoukej jen metr před sebe ...koukni na dlouhodobou perspektivu celého týmu ...no a tam ten francous prostě prostor mít nemůže ...mě je jedno jestli si ho necháš , ale za čas sám pochopíš , že je to hráč navíc
přeji Ti hodně zdaru

Advertisement