Καλησπερα σε ολους...
Νικη....σαν αουτσαιντερ....συναισθηματα...απεριγραπτα....αξια...ανεκτιμητη...
Αλλα ας σας παω λιγο πισω οχι πολυ λιγο...μια βδομαδα πριν...βαρια ηττα με μεγαλη διαφορα...ωραιο χαστουκι για πρεμιερα...πολυ ωραιο και για το τιμ και για τους παιχτες....το ξεχασαμε;;;οχι αλλα ηταν ενα πολυ καλο μαθημα...ακριβο αλλα καλο...
Μεσα στην βδομαδα εκτος απο τις επαφες μας με ομαδες που εχουν διεθνεις και υποψηφιους διεθνεις που πανε πολυ καλα...υπηρχε στην ατμοσφαιρα αυτη η "μυρωδια" της ηττας αυτο το περιεργο σφιξιμο στο στομαχι...Ισπανια...δυνατη ομαδα...βαρια ανασα και παμε...
Κουβεντα στην κουβεντα...διαβασμα και κατασκοπια...και μεταφραση(ααα ρε google tranlate..)....στηνουμε ενα αρχικο πλανο...δεν το πολυ συζηταμε...δεν το πολυ σχολιαζουμε γενικοτερα...επικρατει μια περιεργη ησυχια και ηρεμια...(καλο και κακο συναμα)....λιγες ωρες πριν τον αγωνα...ξεκινησαν παλι να ερχονται ιδεες...και λες να παιξουν ετσι και λες να παιξουν αλλιως...πλησιαζε η ωρα για τις τελικες οδηγιες τις τελευταιες λεπτομερειες....
Αποδυτηρια...ηρεμοι ολοι με τα αυτια ανοιχτα και περιμενουν...τους λεω απλα παμε να παιξουμε το παιχνιδι μας δινοντας τον καλυτερο εαυτο μας....ακουω μια φωνη να μου λεει...."Coach τι να τους περιμενουμε να παιξουν...;;;"....και απλα δεν απαντησα....ανακοινωνω τους βασικους 5 τους αναπληρωματικους και τις ρεζερβες...ολα τα παιδια μαζι δινουν το συνθημα..."ΕΛΛΑΣ" και μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο του amazing arena....
Ξεκινημα...νοχελικο φοβησμενο αλλα σταθερα κοντα στο σκορ...σκληρη αμυνα και πολυ προσπαθεια...ο Κρασσανακης φορτωνεται νωρις με φαουλ κανοντας βεβαια την δουλεια του ....αντικαταστατης του ενα νεο παιδι ενα ψηλος "μεσης" γενιας με νεα νοοτροπια...28 χρονων...Πολιτης...Πανος...
Ημιχρονο...10 ποντοι πισω...αποδυτηρια πιο σκιθρωπα απο πριν...η κουβεντα ομως του τιποτα δεν εχουμε να χασουμε θα παιξουμε με την ΨΥΧΗ μας αλλαζει την ψυχολογια και ξεκιναμε το δευτερο μισο μειωνοντας σταδιακα την διαφορα και ερχομαστε κοντα στο σκορ...τραυματισμος του Μπραβου...αποβολη με 6 φαουλ ο Κρασσανακης...αλλα ακομα κοντα στο σκορ...με Πολιτη και Θανο στους ψηλους....τελευταιο time-out...τελευταιες οδηγιες...σκορ...98-96....
Εχω διπλα μου τον Κρασσανακη που εχει αποβληθει..και με ρωταει..."Coach σου μυριζει κατι...;;" του απαντω "οχι γιατι εσενα τι σου μυριζει...;;" και μου λεει μου ¨Να μου μυριζει κατι να σας τιρινινι..." και μετα ηρθε...
https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw....
Kαι ο Πανος ευστοχουσε στο τριποντο και ο Κοης στην μια βολη....και η νικη ηρθε...και η χαρα ξεχειλησε και η αυτοπεποιθηση αγγιξε τα υψη...
Μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που αγωνιστικαν...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στους μανατζερ τους ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους μανατζερ που δημιουργουν και θα συνεχισουν να δημιουργουν την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Ελληνων παιχτων...ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στο τιμ μας που η δουλεια του ειναι σκληρη αλλα εχει αποτελεσμα....
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ....αλλα να θυμαστε σας θελουμε διπλα μας και στα δυσκολα...τιποτα δεν εγινε ακομα...απλα κερδισαμε εναν αγωνα...και κατι ακομα...πηραμε ενα δειγμα του οτι οι μισθοι δεν παιζουν...αλλα τα σωστα δομημενα σκιλλ σετ...και μην ακουσω τιποτα του τυπου παιξαμε εσωτερικα επαιξαν ουδετερα και τους πηραμε γιατι πιστευω οτι κι Ισπανοι να κερδισουν ηθελαν...
Να θυμαστε πως οι ζημιες ειναι κερδη και τα κερδη ζημιες...Προσοχη..!Ολοι οι παιχτες μας ειναι ικανοτατοι..σημερα ηταν ο Πανος...στον επομενο αγωνα μπορει να ειναι καποιος αλλος...σημασια εχει η ομαδα και οχι οι μοναδες...θελουμε ετοιμοπολεμους διεθνεις...και σωστα δομημενους...μην ονειρευεστε...δεν θετω αγωνιστικους στοχους...θα παιζουμε αγωνα με τον αγωνα και θα συνεχισουμε αυτο το ταξιδι...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και καλη μας συνεχεια...!!!
Υ.Γ.Χαιρομαι να σας κανω χαρουμενους και γω ειμαι αληθεια...αλλα η πειθαρχεια και ο στοχος θα μεινουν σταθερα...προσγειωμενα συνεχισουμε την σωστη δουλεια που ηδη γινεται...!!!Απλα πλεον το πεισμα μας θα ειναι μεγαλυτερο!!!!