Ve stínu zápasu U21 probíhá přátelák NT se Slovinskem.
Hrajeme Push the Ball (rychlá hra) a osobku. Opět si nejsem jistý jejich náladou, z posledních jejich zápasů si myslím, že mohou mít vyšší než 1.
Původně jsem chtěl hrát směrem ke koši (Look Inside), ale nedobrá celková situace na SF mě vedla k tomu vyzkoušet Sedlára nejen pro vnitřní útok, ale i pro klasický útok, protože se začíná jevit jako nejlepší SF i pro tuhle variantu hry.
Sestava:
PG - Uhrovic/Smolník/Kalcík
SG - Večeřa/Vrzal/Kalcík
SF - Sedlár/Čech/Smolník
PF - Kubeš/Holub/Bogác
C - Hána/Turek/Bogác
Opět hrajeme bez legionářů, kteří už stejně ani prakticky nepřevyšují domácí hráče, jak Vozka, tak Zlatohlávek a Klíma mají nějaké rezervy, relativně nejmenší jsou ještě u Klímy. Takže pořád platí, že na SF nás asi nejvíce pálí bota. Přestávám věřit, že někdo z uvedených hráčů se stanou tou vytouženou oporou na SF, takže nezbývá než doufat, že se Čechovi, Horínkovi, Širokému nebo Hartychovi podaří dostat na potřebnou úroveň v dohledné době. A samozřejmě by jim měli šlapat co nevidět na paty dříve uvedení 20 letí a 19 letí.
Tentokrát bylo vybírání obzvlášť zajímavé, stranou jsem nakonec nechal Horínka, Lindnera, Šimka, Daniše, Hemzu z těch, co připadali v úvahu. I když všichni uvedení mají zatím ještě před sebou kus práce, aby se dostali do kádru pro soutěžní zápasy.