Ne Angel961, ne deka mi e prijatel nekoj, ili slicno, jas toa go razmavnav odkako sum selektor, bidejki i jas edno vreme se bunev i mi bese tesko deka moj igrac ne se zimase vo reprezentacija, a bese za vo repka togas, i znam deka na sekogo kje mu e tesko takvo nesto slicno, ne sakam da potcenam nekoj menadjer za negovoto zalaganje za da napravi dete za vo repka, a drug da velicam, no nekako sto znam, ete taka toj sum go igral, a tvojot ne, i drugo da kazam, deka jas otkoga se kandidirav za selektor, ubavo naglasiv, deka bez razlika na kritikata kakva kje bide, dali negativna ili pozitivna, nema da se navredam, ama kako rafa sto prakja kritiki samo za toa sto mu go prevzemav selektorskoto mesto, i ne da pogledne deka bevme so duri trojca povredeni, i toa mislam deka bej na dve nedeli povredeni, sto toa bese golem hendikep, i deka ne sum kontaktiral so nikogo i ne sum informiral nikogo kako sto naglasi Policiska Akademija, deka teram inaet, za losoto na reprezentacijata, toa se laze, a ako misli deka toj kje bide podobar, eve neka se kandidira, i kje go glasame, pa kje vidime toj kako kje se snaoga so vakvo nesto sto toj me napaga, i ne se lutam, za dobroto na reprezentacijata sekoj ima pravo da si go kaze svoeto.