Jen k tomu potenciálu. Trénuju šest hráčů, dva mají 5 a tři 7, všichni 18-19 let. Jeden má potenciál tři, ale 18 let a součet 51. Toho chci jen lehce vytáhnout a prodat. Chudák malej už končí druhou třetinu a velmi brzo dosáhne strop, ale jinde mu bude dobře. A mojí kase snad taky :) Tím "vědeckým postupem" myslím situaci hráče, kterého by třeba dva skoky střelby "zabily", ale přitom si v jiných atributech může skákat do vítězného zblbnutí :) Můj nejlepší hráč
(19502387) má potenciál jen 3, ale součet atributů 61. Bohužel jsem ho "zabil" pressingem. Kdybych ho nechal trénovat "nepotřebné" skilly, tak mohl ještě minimálně sezónu vesele trénovat a při dosažení stropu by byl mnohem lepší než teď. Tím multiskillem myslím, že hráč bude vhodný třeba na 2-3 posty a rozhodně nebudu dělat hráče s all 10. Basket není házená :) Navíc když srovnám teoretický počet skoků při jednopostovém a dvoupostovém tréninku, tak mi ta druhá možnost prostě vychází líp. Hlavně se pořád něco děje. V minulé sezóně jsem byl rád za každý skok a teď bych pomalu potřeboval větší monitor :)