Ahojte!
V pondelok sme porazili Anglicko 105-90 aj vdaka tomu, ze super hra celu sezonu zlu taktiku, ale to je dobre pre nas a ja sa nestazujem.
Dnes hrame (konecne) doma proti Brazilskej U21, ktora je vo svete 17. v rebricku a my sme 14. Ranking naznacuje to, ze zapas bude vyrovnany, i ked Brazilcania s ich tri a pol nasobne vacsim poctom manazerov maju kvalitnejsi tim.
Superov nahradny center je zraneny, takze bude mierne oslabeny, ale nebude to tak citelne ako my.
Super ma vonku ratingy velmi podobne ako my, takze to bude vyrovnany zapas.
Zranil sa nam nas startovaci PF Konar a to hned na tri tyzdne, co je velmi citelna straca, hlavne ked nas SF Jencko sa stale nevratil do formy.
Dnes budeme hrat vseobecnym utokom, pretoze super ma kvalitnu obranu dovnutra aj smerom von, takze nema vyznam sustredit sa na jednu cast.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Neslusan/Frencel/Retisak
SG: Vystrcil/Zivica/Retisak
SF: Vlasic/Jencko/Retisak
PF: Zavracky/Krisovsky/Fedorcak
C: Ondrusik/Sulka/Fedorcak
Extra: C Konar (zraneny), SF Kanalas (zraneny), SG Hrabkovsky
Zmeny oproti zapasu s Anglickom:
Na PF je starterom Zavracky, ktory sa po zraneni Konara najviac hodi na tuto poziciu. Nahradnikom je Krisovsky.
Na C je starterom Ondrusik, pretoze ma dobru formu (ak by mal Krisovsky lepsiu alebo rovnaku, tak by on startoval) a hodi sa na dnesneho supera. Nahradnikom je Sulka a rezervou Fedorcak.
Taktiku hrame Push the Ball (Tlac loptu), pretoze takto najlepsie vyuzijeme nas tim pri ich kvalitnej obrane.
V obrane hrame Man to Man, pretoze super strieda taktiky a teda nechcem riskovat.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa